Nabitý týden v Ulici: Zlom u Blanky, velké změny u Klímových, stíny minulosti i kolaps

Jak to může dopadnout, když se alkoholik domnívá, že má pití pod kontrolou?
Zdroj: TV Nova
Blanka je na dně. Dokáže jí rodina pomoct?Uživit rodinu není žádná legrace, chápe to už i Mára.Klímovi se už podruhé stěhují.Lumír se vyrovnává se ztrátou Světlany. Jakou roli v tom hraje Ingrid? + 2 fotky+ 3 fotky

Seriál Ulice nenechá svoje diváky oddechnout ani v tomto týdnu. Jak se budou vyvíjet osudy hlavních postav? Na co se můžeme těšit v následujících pěti dnech?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 25. 01. 2021 12:00

Blanka má problémy s alkoholem a jako většina takových lidí si to nedokáže přiznat. I když má stále pocit, že má všechno pod kontrolou, už dávno to tak není. Vidí to jak Evžen a Adam, tak i její sestřička v ordinaci. A protože jim na ní záleží, dají jí celkem rázně najevo, že takhle to už dál nejde. Už brzy se dozvíme, co se stane tou poslední kapkou, kterou pohár trpělivosti přeteče, a Blančino okolí začne jednat bez ohledu na její odpor. Tenhle týden bude pro Blanku opravdu zlomový.

Další stěhování a výbuch u Klímových

V nové rodině Klímových to začíná vřít a i běžné věci jim přerůstají přes hlavu. Málo prostoru v dočasném bytě bude naštěstí minulostí, ale znamená to v krátké době už druhé stěhování. K tomu oba řeší svoji práci, i když každý z nich trochu jinak. Když se tyhle stresy nasčítají, zákonitě dojde k přetlaku a pak k výbuchu, který tentokrát nezůstane bez následků. Co se stane a jak na to bude reagovat Milena Pumrová, která se domnívá, že v téhle rodině není všechno v pořádku?

Lumírův smutek i nové začátky

Lumír se pořád snaží vyrovnat se ztrátou milované Světlany, ale jednoduché to není. Podobně jsou na tom i další členové rodiny. Vendula se usiluje držet ovdovělého tátu nad vodou, jak jen může. To ale neznamená, že by nemyslela i sama na sebe. Díky Áje nyní dospěje k rozhodnutí, které se hodně týká Pavla. K rozhodnutí, jež pro oba znamená nový začátek a velké životní změny. O své slovo v ději se přihlásí také Ája a Ingrid…

Láska ve stínu minulosti

Franta s Bárou to neměli zpočátku jednoduché, ale teď už je, jak se zdá, všechno na dobré cestě. Franta se pokusí pro Báru vymyslet po svém návratu z Amsterdamu překvapení, a přestože je konec ledna, přichystá pro ni něco, co je v tuto dobu opravdu originální. Přestože ti dva nyní září zamilovaností, již brzy do jejich vztahu zasáhnou stíny minulosti. Podaří se jim překonat je i nyní?

Kam povede Márovo vypětí?

Marečkovi toho mají až nad hlavu. Péči o malého Káju, problémy s Vojtou, který se těžko smiřuje se svojí novou rolí, a také nezkušenost Karly, jež si občas neví s některými situacemi rady. To se zákonitě musí projevit na atmosféře v rodině. Mára se navíc snaží shánět peníze, aby rodinu uživil, a to není jednoduché. Jeho tělo mu už nějakou dobu dává signály, že by měl zvolnit, ale on to nechce slyšet. Mára přecení síly a kvůli výhodnému ritu podnikne něco, co se mu vzápětí pořádně vymstí. Jak to všechno může dopadnout?

Zdroje: 

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články