Taková normální rodinka: Herečka Lilian Malkina si na stará kolena oblíbila heavy metal a drobné neřesti

Taková normální rodinka: Herečka Lilian Malkina si na stará kolena oblíbila heavy metal a drobné neřesti
Zdroj: Nova Cinema
Taková normální rodinka je remake původního seriálu z pera Fan Vavřincové.
Hrdinové filmu mají totéž příjmení jako jejich předchůdci – Hanákovi.
Dle ohlasů diváků remake nedosáhl kvality prvního českého sitcomu, jakým Taková normální rodinka bezesporu byla.
Ve filmu se ukázala celá řada známých herců.
+ 1 fotka+ 2 fotky

Původem estonská herečka Lilian Malkina se v Česku proslavila hned několika filmy. Mezi ty nejslavnější patří Kolja a remake černobílé klasiky Fan Vavřincové Taková normální rodinka. Přestože má na zádech již osm křížků, umí si užívat život naplno. Kromě toho, že začala poslouchat tvrdou hudbu, se také zařekla, že se na stará kolena nebude omezovat a nezřekne se svých oblíbených neřestí.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 27. 11. 2020 13:00

Na komedii Taková normální rodinka se můžete podívat dnes v 16:30 na Nova Cinema. V hájence na samotě žije už čtvrtá generace rodiny Hanákových. Babička sepisuje detektivky, její dcera miluje zpěv, ale protože nemá talent, pracuje celý život jako kuchařka. Pan Hanák, hlava rodiny, je výpravčí a milovník veškeré zvířeny. Dcera Pavla má zase dvě děti s občasným kutilem Petrem, který nejvíce holduje jídlu a spánku.

Chtěla být baletkou

Lilian Malkina to měla těžké už od dětství. Jakožto židovskou rodinu je za války pronásledovali nacisté a poté Stalin. Sovětský vůdce totiž usoudil, že jej chtěli židovští lékaři otrávit. Po návratu z gulagu její otec velmi rychle zemřel. Pobyt v pracovním táboře mu zničil zdraví.

Toužila být tanečnicí, ale protože měla vždy robustní postavu, tento sen se jí nesplnil. Díky nespornému talentu se dala na herectví a vystudovala Leningradský divadelní institut. Do Prahy se přestěhovala v roce 1990 a po pěti letech získala české občanství. Na své kořeny ale nezapomíná. Do rodného Tallinnu se vrací často a ráda.

Drobné neřesti

Lilian se do povědomí diváků nejvíce zapsala rolí babičky v Koljovi. A také svou nezaměnitelnou mezerou mezi zuby, kterou často ukazuje, neboť se ráda směje. Jak sama říká, po osmdesátce by si měl člověk už jenom užívat. A toto pravidlo hodlá dodržovat.

Kromě dobrého jídla se také nevzdala kouření a pití své oblíbené vodky. I když by se to zdálo nelogické, českou a ruskou vodku nepije. Nejraději volí ty ze severských zemí. V některých chvílích jí ale do zpěvu nebylo. Má strach z rakoviny, její maminka zemřela na leukémii. Naštěstí všechny testy zatím dopadly negativně.

Záliba v tvrdé hudbě

Minulý rok se Lilian ukázala v klipu kapely Dymytry s příznačným názvem Chernobyl. „Myslela jsem si, že se mi líbí jazz a vážná hudba, případně rocková muzika šedesátých a sedmdesátých let,“ uvedla herečka. „Ale teď už mám jasno. Je to heavy metal! Taková muzika je pro mne to pravé, zvláště teď na stará kolena. Neviděla jsem jediný důvod, proč si po osmdesátce nezahrát a nezazpívat v metalovém klipu,“ dodala.

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Lilian Malkina

TV Nova: Taková normální rodinka

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články