Temná tajemství Jima Carreyho: Přál si smrt vlastní matky, lezla mu na nervy

Smutek Jima Carreyho: Byl obviněn ze smrti přítelkyně, snil o zabití vlastní matky
Zdroj: se souhlasem Prima Cool
Ace Ventura: Zvířecí detektiv. Pokud zmizí váš zvířecí miláček, Ace Ventura (Jim Carrey) ho najde! Jen si občas zaskočí na koncert death metalové kapely Cannibal Corpse, která patří mezi jeho nejoblíbenější.Tvůrci komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv si nejprve mysleli, že tímto filmem nadobro pohřbili své kariéry...
Nakonec ani nelitovali, že udělali pro Jima Carreyho první a poslední. Snímek Ace Ventura: Zvířecí detektiv utržil jenom v kinech 107 milionů dolarů, stál rovných 15.Jim Carrey přistupoval k natáčení opravdu svědomitě. Kupříkladu si vymyslel vlastní hlášky.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv s fenomenálním Jimem Carreym je nestárnoucí klasikou. V soukromí se ale Jim asi moc nesmál. Málokdo o něm ví, že nad ním visí stín podezření ze zabití přítelkyně. A víte, že si přál smrt své vlastní mámy?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 06. 08. 2022 11:00

Ace Ventura: Zvířecí detektiv: Ace Ventura (Jim Carrey) je specialistou na pátrání po ztracených zvířatech. Nyní musí najít delfína Snowflakea, maskota Miamských delfínů, týmu amerického fotbalu. Případ se zprvu jeví jako velmi snadný, alespoň do té doby, než se objeví první mrtvoly. Na komedii Ace Ventura: Zvířecí detektiv se můžete podívat dnes ve 20:15 na Prima Cool.

Sebevražda přítelkyně Jima Carreyho

V roce 2016 si vzala život Carreyho přítelkyně Cathriona White. Její matka ale věří tomu, že za to může právě Jim. Prý jí podal léky na bolest, které měl on sám užívat na předpis. Navíc ji měl vyhodit z domu, aby mu nedělala ostudu.

Vše skončilo žalobou. U soudu ale hercovi právníci upozornili na to, že Cathriona si prý léky na předpis brala sama. Jak to tedy bylo doopravdy? Nadopoval ji známý komik, nebo si za to mohla sama a její matka jen hledala obětního beránka?

Jim Carrey snil o tom, že zabije vlastní mámu

V roce 1995 prozradil herec časopisu Rolling Stone šokující historku. Po práci na sitcomu Duck Factory se rozhodl, že si k sobě z Kanady nastěhuje svou rodinu. Po několika týdnech však začalo jít do tuhého.

Jednak mu údajně došly veškeré peníze, takže je již nadále nemohl podporovat, a taky mu prý začala hrozně jít na nervy máma. Uvažoval, že se jí bude muset zbavit. Dokonce se mu zdály i sny, v nichž ji škrtil. Raději proto všechny členy rodiny poslal nejbližším letadlem zpět do Kanady.

Vztahy Jima Carreyho

Onen osudný článek z magazínu Rolling Stone odhalil mnohé ze soukromí Jima Carreyho. Jeho bývalá manželka Melissa Womer, její právník, jeho tehdejší přítelkyně, a dokonce sám herec přemýšleli nad tím, proč si nedokáže udržet vztah.

Melissa se domnívala, že není schopen se doma chovat jako normální člověk. I když je filmová hvězda, měl by prý dokázat stát nohama pevně na zemi a třeba vynést odpadky jako všichni ostatní. Načež Carrey reagoval tím, že je vlastně dobře, že se rozešli. On sám údajně žije v jiném časovém pásmu. To je v jeho případě zcela pochopitelné...

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Jim Carrey

Ranker.com: Facts About Jim Carrey Most People Don’t Know

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články