Tento týden v Ulici: František se strašně zlobí na Skyler, Lumír dostane před Vánoci košem

Tento týden v Ulici: Františkovi rupnou nervy ze Skyler, Lumírovi se rozplývá vidina hezkých Vánoc
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Magdu čeká večere ve dvou s tajemným dárcem, který jí pomohl se sbírkou na mobilní hospice.Jak se na její setkání s neznámým člověkem dívá Prokop?A jakou roli vlastně Prokop sehrál v Magdině projektu?Bára tuší, že se něco děje mezi Františkem a Skyler.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ani dny před Vánocemi nebudou v seriálu Ulice klidné. Právě naopak. Skyler se rozhodne zabojovat o Františka tak okatě, až se mu z toho zamotá hlava. A chudák Lumír, který si představoval, že svátky stráví v kruhu svých blízkých, dostane od někoho košem...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 12. 12. 2022 13:58

Magda je pěkně nervózní. Má před sebou večeři s neznámým člověkem, který jí pomůže dotáhnout do konce sbírku na podporu mobilních hospiců. Kdo je onen štědrý dárce, který přispěje nezanedbatelnou sumou? Magda s ním má strávit večer jen ve dvou... Co na to řekne Prokop? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Karle a Márovi se nepovedlo utajit krizi v manželství před rodiči. Věrka tušila, že se něco děje, ale teď už získala také jistotu. Protože se kvapem blíží Vánoce, Věrka chce, aby byly bezchybné. A rozhodne se usmířit Karlu a Máru. A udělá to opravdu svérázně... Jak na její plány zareaguje osudem těžce zkoušená dvojice?

Středa v Ulici

Skyler vyznává rčení, že v lásce a válce je všechno dovoleno. A protože je zamilovaná do Františka a touží po tom, aby se k ní vrátil, pustí se do boje. V cestě jí stojí Františkova přítelkyně Bára, která už nějakou dobu tuší, že asi půjde do tuhého. Skyler začíná otevřeně válčit o svého vyvoleného, kterého tím pořádně šokuje. Povede se Báře ustát tuto krizi? A jak to celé vůbec zvládne František?

Čtvrtek v Ulici

Všichni chceme strávit Vánoce se svou rodinou a prožít je ve zdraví, klidu a harmonii. Takovou představu má i Lumír, který začne zvát své blízké ke štědrovečernímu stolu. Jenže brzy narazí, protože někteří z nich už mají vlastní program a s Lumírem nepočítali. Kdo a proč mu dá před Vánocemi košem?

Pátek v Ulici

O Vánocích se plní přání a tomu nevěří pouze děti, ale také spousta dospělých. Mezi ně patří Vanda, která už delší dobu krouží kolem Luďka a ráda by se za něj vdala. Všechno vypadá nadějně, dokonce i hvězdy jsou na její straně. Chybí vlastně už jen detail - aby se Luděk konečně vyslovil. Vanda zjistí, že Luděk něco chystá a domnívá se, že to je zásnubní prstýnek. Opravdu připravuje tak zásadní šperk? A má ho pro Vandu?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články