Tento týden v Ulici: Iva bude mít bouračku, která se neobejde bez následků. Chystá se i jeden nečekaný návrat

Tento týden v Ulici: Iva bude mít bouračku, která se neobejde bez následků. Chystá se i jeden nečekaný návrat
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Dějem seriálu tento týden mohutně otřese Ivina bouračka.Petr Kaštan chtěl Ivě pomoci s parkováním.Místo toho skončil pod koly dodávky, kterou řídila.Iva je v šoku, co během couvání způsobila.+ 2 fotky+ 3 fotky

Ani tento týden nebude v seriálu Ulice nouze o dramatické situace. Iva bude mít hned v úterý bouračku, která se neobjede bez následků. Potíže čekají i Karlu, kterou pronásleduje patologicky zamilovaný Jakub, a dobře na tom není ani Radek Mastný, který si už třetím měsícem odpykává trest ve vězení.

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 08. 2022 15:15

Čím déle je Radek zavřený, tím hůře to snáší. Vypadá tak zbědovaně, že si o něj začíná dělat starosti i jeho bývalá manželka Milena Pumrová. A to tak velké, že kvůli tomu osloví Jirku Hermana a požádá ho, aby zjistil, zda se Mastný nestal terčem šikany ze strany spoluvězňů. Je to jen přehnaná starost, nebo by na jejích obavách mohlo něco být? Na to se můžete podívat v dnešní epizodě seriálu Ulice, který odvysílá TV Nova v 18:25.

Iva má bouračku, jejíž obětí se stal Petr Kaštan

Trable se nevyhnou ani Ivě. Ta měla bouračku, jež se neobešla bez následků. Odnesl to příliš agilní Petr Kaštan, jenž dirigoval její parkování takovým způsobem, až skončil pod koly dodávky, kterou Iva řídila. Ta teď netrpělivě čeká na zprávy z nemocnice, jak na tom Kaštan je. A čím déle to trvá, tím černější scénáře ji napadají.

Karlu pronásleduje zhrzený Jakub

Karla se sice před prázdninami rozešla s Jakubem, z jejího života ovšem nezmizel. Zhrzený milenec ji stále až patologicky miluje a nedokáže bez ní být. Stalkuje ji a prosí Máru, aby ji přesvědčil k další spolupráci. Čím je Jakub zoufalejší, tím zoufalejší věci dělá. Zajde to tak daleko, že dokonce neváhá ani prozradit Karlino tajemství u ní doma.

Evženův nečekaný návrat

Evžen odletěl začátkem června do Austrálie, kde chtěl začít znovu. Jenže těsně před odletem se u něj a Blanky leccos změnilo. Ti dva si uvědomili, že je to k sobě stále táhne, že toho druhého pořád milují. Nyní se jim natolik stýská, že Blanka plánuje několikatýdenní dovolenou v Austrálii, aby mohla s Evženem aspoň chvíli být. Podobně je na tom i Evžen, jenž se nečekaně objeví zpět v Ulici…

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články