Velké návraty v Ulici: Eliška Bašusová přišla z mateřské, Michelle Hansen dala novou tvář staré postavě

Návraty v seriálu Ulice: Eliška Bašusová a Michelle Hansen letos překvapily nejen Frantu
Zdroj: se souhlasem TV Nova/koláž Lifee
Takto vypadala Eliška Bašusová alias Bára Klímová předtím, než se ze seriálu Ulice na několik měsíců vytratila kvůli mateřské dovolené.Bára svým návratem překvapila nejen diváky, ale také rodiče.Klímovi totiž netušili, že se Bára chystá vrátit. Ale to nebylo všechno.Bára si z Bruselu přinesla tajemství, které otřáslo celou rodinou.+ 5 fotek+ 6 fotek

Letos jsme v seriálu Ulice mohli vidět dva návraty oblíbených postav. Shodou okolností obě patří do Frantova života. Skyler je jeho ex, mají spolu syna Chrise. Bára je jeho současná známost, nějakou dobu ale udržovali vztah pouze na dálku.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 04. 07. 2022 17:30

Seriál Ulice si teď sice dopřává letní pauzu, ale nové díly se již pilně připravují. Zatím si můžeme zavzpomínat na dva velké návraty, které jsme letos viděli ve vysílání TV Nova. Oba byly překvapivé, ale jeden měl ještě něco navíc... Seriál Ulice je momentálně dostupný na Voyo.

Jak se Eliška Bašusová alias Bára vrátila do Ulice

V březnu se do seriálu Ulice vrátila usměvavá herečka Eliška Bašusová (27). Měla za sebou pauzu a několik měsíců si užívala mateřskou dovolenou se synem, který přišel na svět loni v dubnu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eliška Bašusová (@el_izabeta)

Diváci v tom nebyli osamoceni, ani rodiče Báry, kterou Eliška hraje, netušili, že se vrátí na scénu.Měla jsem pauzu asi osm měsíců a ten opravdický velký návrat k pravidelnému natáčení Ulice byl úžasný. Moc jsem se na to těšila. Je totiž fajn občas vypnout a být na chvíli mezi lidmi,“ komentovala svůj návrat do Ulice Eliška Bašusová v materiálech pro novináře.

A kde vlastně byla Bára tak dlouho? Přijali ji jako náhradnici na stáž do prestižního magazínu, který ale má sídlo v Bruselu. I když to byla nabídka, jaká přijde jenom jednou za život, Bára ji dlouho zvažovala. Hlavně nechtěla přijít o Frantu. Stejně nakonec do Bruselu odletěla a s Frantou přešli na vztah na dálku. Teď se ale vrátila a pěkně šokovala nejen svou rodinu. Dívaly jste se na to?

Skyler se vrátila do Ulice, ale s tváří Michelle Hansen

Také další velký letošní návrat v seriálu Ulice se shodou okolností týkal Franty. Po víc jak pěti letech se v jeho životě opět objevila Skyler, bývalá láska a matka jeho syna Chrise. Šok? Jistě. Ale měl ještě něco navíc. Skyler původně hrála Sara Sandeva, v dubnu její roli na televizních obrazovkách převzala Michelle Hansen.

Podle produkce neměla Sara Sandeva čas na další dlouhé natáčení, a tak padlo rozhodnutí o změně. Není to první případ, kdy v Ulici došlo přeobsazení. Také Chris, syn Franty a Skyler, se vrátil s novou tváří. Místo Tomáše Kozdery jej hraje Michael Lorenc.

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články