Maminky ze seriálu Ulice: Bára Mudrová a Eva Hacurová rodily své první děti v pauze mezi natáčením

Eva Hacurová a Bára Mudrová ze seriálu Ulice se letos staly maminkami: Jak to všechno prožívaly?
Zdroj: Profimedia/TV Nova/koláž Lifee
Alice (Eva Hacurová) zatoužila po dítěti, ale Bedřich (Adrian Jastraban) se na to už necítil. Proto následoval rozchod a Bedřich se odstěhoval do Opavy za svou dcerou Ladou.Herečka Eva Hacurová byla v té době už těhotná. Eva Hacurová na posledním natáčecím dni v seriálu Ulice. Pak si vzala pauzu, aby se mohla soustředit na příchod dcery.Eva Hacurová přivedla 28. dubna na svět holčičku Ladu, která dostala jméno podle Bedřichovy seriálové dcery.+ 4 fotky+ 5 fotek

Eva Hacurová a Bára Mudrová, které známe ze seriálu Ulice jako Alici a Áju, se letos staly maminkami. Jak prožívaly těhotenství a porod samotný?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 27. 06. 2022 14:30

Těhotenství bych rozhodně neoznačila za nejhezčí období v životě ženy. Ale těhotenství jako takové nebylo jednoduché, a hraní pro mě bylo občas trochu za trest," vzpomíná v materiálech pro novináře Eva Hacurová, která letos přivedla na svět své první dítě. Herečka v průběhu těhotenství zjistila, že ranní nevolnosti mohou trvat i celý den. A hormony prý pracovaly tak, že se radost dlouho mísila se strachem, aby byly obě v pořádku. Nakonec to dobře dopadlo a Eva Hacurová přivedla v noci na 28. dubna na svět holčičku Ladu.

Eva Hacurová alias Alice z Ulice porodila dcerku Ladu

Hodiny před porodem byly hodně krušné, ale v určitou fázi se vše tak rozjelo, že bylo rychle po všem. Zpětně myslím, že mě celý ten zážitek naučil příliš nelpět na dokonalé představě, ale otevřít se tomu, že všechno nemusí proběhnout podle vysněného plánu. Nakonec je nejdůležitější, aby máma i mimčo byly v pohodě,“ dodává Hacurová, která žije s hercem Kryštofem Vondráčkem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Hacurová (@hacurka)

Pokud jste pravidelnými divačkami Ulice, určitě vám neuniklo, že jméno Lada se objevuje i v seriálu. Stejně se jmenuje Bedřichova (Adrian Jastraban) dcera. Alice (Eva Hacurová) s Bedřichem nějakou dobu chodila, než zatoužila po dítěti, na které se on ale necítil. A tak šli od sebe.

Herečka měla jméno pro kluka vybrané, ale z holčičích se jí nezamlouvalo žádné. A díky tomu, že v průběhu těhotenství točila již zmiňovanou dějovou linku, volba padla na Ladu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Hacurová (@hacurka)

Eva Hacurová zásobuje své fanoušky na Instagramu postřehy a příhodami z mateřství. „Jsme vyčerpaní, protože “spi, když spí dítě” je skvělá rada, pokud dítě spí. Jsme asi pořád trochu v šoku, co se to děje v našich životech. Nevím, jestli je to z přetažení, ale Kryštof zaslzel, když se na něj Lada usmála. Bez zvuků oceánu nebo deště už taky nedokážu usnout. A je pravda, že to strašně letí..." napsala před pár týdny.

Bára Mudrová alias Ája z Ulice se také stala matkou

V pořadí druhou maminkou ze seriálu Ulice se letos stala Bára Mudrová (31), která ráno 25. května přivedla na svět své první dítě Kristiána. Radost byla o to větší, že lékaři sdělili herečce před rokem smutnou diagnózu. Pravděpodobnost početí přirozenou cestou měla být minimální. Mudrová se vždy toužila stát matkou, takže jí to ze dne na den převrátilo život vzhůru nohama.

Pořád tomu nemůžu uvěřit. Před rokem jsem si balila batoh na hory a hledala nový životní směr. A teď vybaluji tašku z porodnice a v náručí držím vysněné děťátko. Tělo je očividně schopné si někdy poradit, i když mu lékaři nedávají mnoho šancí,“ řekla krátce po porodu Bára Mudrová.

Příchod malého Kristiána na svět nebyl jednoduchý, porod bylo nutné vyvolávat. „Neprobíhalo to úplně podle mých představ. Obdivuji všechny maminky, které mají více dětí. Čekala jsem mnohé, přesto mě porod překvapil svou intenzitou.“ Všechno dobře dopadlo. Doma tráví čas společně s tatínkem Martinem Proškem, který je velkou oporou a všechno prožívají společně. A k malému Kristiánovi v noci stávají oba.

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články