Jak šel čas s Bedřichem a Alicí z Ulice: Od prvního polibku přes rakovinu až po smutný rozchod

Jak šel čas s Bedřichem a Alicí z Ulice: Od prvního polibku přes rakovinu až po smutný rozchod
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Bedřich (Adrian Jastraban) a Alice (Eva Hacurová) to spolu táhli dva a půl roku.
Bedřich a Alice se seznámili díky společným kamarádům.A co kamarádi začali, Bedřich s Alicí dokončili.Záhy se Bedřich s Alicí zařadili k nejpopulárnějším párům v seriálu Ulice. + 17 fotek+ 18 fotek

Alice a Bedřich se v seriálu Ulice seznámili před dva a půl lety a za tu dobu se z nich stali kamarádi, milenci i partneři. V posledních týdnech ale stáli před složitou situací, Alice chtěla dítě, Bedřich se na to už necítil. A to byl začátek konce jejich vztahu. Co všechno jsme v Ulici zažili s Alicí a Bedřichem?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 24. 05. 2022 12:30

Vztah Alice a Bedřicha připomíná jízdu na horské dráze. Diváci seriálu Ulice spolu s nimi zažili několik rozchodů a návratů, ale vždy to dopadlo dobře. Nyní je to jiné. Přestože se nadále milují, neshodnou se na tom, jak by měla vypadat jejich společná budoucnost. Co to znamená? A jak to bude dál s Alicí a Bedřichem? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý pracovní den v 18:25.

Jak se Bedřich seznámil s Alicí

Bedřich (Adrian Jastraban) a Alice (Eva Hacurová) se seznámili před dva a půl lety díky společným přátelům. Tehdy ještě nebylo jasné, jestli půjde jen o románek, nebo z toho bude něco vážnějšího. Sex na jednu noc přerostl ve vztah.

I když se Bedřich předtím dal opět dohromady s Ančou (Ljuba Krbová), příliš to nefungovalo. Pro oba byl konec vztahu svým způsobem vysvobození. Alice rychle zjistila, že Bedřich je úplně jiný chlap, než byli její dosavadní přátelé. I když je o něco starší, byl pro ni ten pravý.

Co Alice tajila před Bedřichem?

Vztah Alice a Bedřicha procházel velkou krizí, když prasklo, jak si přivydělávala. Jakmile Bedřich zjistil, že jde o práci na erotické lince, rozešel se s ní. Pak se sice dali opět dohromady, ale Alici dohnaly finanční potíže a vrátila se ke staré brigádě. Oheň byl na střeše a opět šli od sebe.

Po nějaké době Bedřich vážně onemocněl, potýkal se s rakovinou prostaty. Oporou se mu snažila být Anča, pak také Alice, která o jeho zdravotních potížích neměla ani tušení. Znovu se dali dohromady. A teď už to vypadalo, že spolu i zestárnou. Jenže před několik měsíci začaly Alici tikat biologické hodiny...

Rozchod Alice a Bedřicha

Zatímco Alice toužila po dítěti, Bedřich se do toho zrovna nehrnul. Už má tři děti - Lada (Žofie Divišová), Franta (Matyáš Valenta) a Ema (Anna-Marie Valentová). Připadal si starý na další a bál se také, že se mu vrátí rakovina. A tak jejich vztah postihla další krize. Nadále se milují, ale Alicina touha po mateřství je rozdělila.

Pro Bedřicha je rozchod ranou. Má teď o čem přemýšlet. Ale i když by možná časem souhlasil s tím, po čem Alice nejvíc touží, patrně je pozdě. Je rozchod Alice a Bedřicha uzavřená kapitola, nebo se k sobě ještě někdy vrátí?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články