Alice ze seriálu Ulice chce od Bedřicha dítě: Jak vnímala natáčení nastávající maminka Eva Hacurová?

Alice ze seriálu Ulice chce od Bedřicha dítě: Jak vnímala natáčení nastávající maminka Eva Hacurová?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Alice sice Bedřichovi slíbila, že nebude chtít dítě, ale teď má pocit, že jí tikají biologické hodiny.Alice řekne Bedřichovi, že by se ráda stala matkou. Jenže on už se na další dítě necítí.Lumír se snaží získat úspěch u žen. Jeho nový objev vypadá jako modelka, radost mu ale vydrží jen chvíli.Bude muset Lumír kapitulovat a vyjít doma s barvou ven?+ 2 fotky+ 3 fotky

Alice v podání Evy Hacurové změnila názor a teď by se ráda stala maminkou. Jenže Bedřich se na další dítě už necítí. Co když se ale vynoří něco, co ho donutí změnit postoj? Není bez zajímavosti, že Eva Hacurová je ve skutečnosti nastávající maminkou. Jak se jí hrála Alice, která touží po dítěti?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 04. 04. 2022 15:35

Když jde o lásku, prý je dovoleno všechno. Jenže co na to řeknou ti druzí? Ota se naštval na Prokopa, protože se mu nelíbí, že usiluje o Magdu, která je už zasnoubena s Mirkem. A pořádně se kvůli tomu pohádají. To ale není všechno, o něco později se Prokop potká v hospodě i s Mirkem... Na to, jak tohle třaskavé setkání dopadne, se můžete podívat v seriálu Ulice již dnes v 18:25 na TV Nova.

Úterý v Ulici

Karla se snaží utlumit své city vůči Jakubovi, ale vůbec se jí to nedaří. On je zamilovaný také a dobře ví, co na Karlu platí. A neváhá to použít. Jenže Karla má svou rodinu. Jak se asi cítí, když se vrací domů od Jakuba? A to není všechno, někdo z Karliných blízkých přistihne tento páreček a spustí lavinu nečekaných událostí.

Středa v Ulici

Když se Bedřich dal dohromady s Alicí, bylo to i díky ujištění, že ona děti nechce. Jenže teď je to trochu jinak. Alice by ráda měla rodinu se vším všudy, tedy i s potomky. Má pocit, že Bedřich je ten pravý a mohl by se stát otcem jejího dítěte. On se na to už necítí. Osud však i v této situaci dokáže pořádně zamíchat kartami.

Eva Hacurová, která v seriálu Ulice hraje Alici, je sama v očekávání a brzy přivede na svět vlastní dítě. „Někdy to bylo fakt zvláštní natáčení," říká v materiálech pro novináře herečka. „Bylo zvláštní vžít se do polohy ženy, která se možná nikdy nestane mámou, a zároveň už mít dítě pod srdcem. Taky pro mě byla zajímavá zkušenost hrát ženu s obrovskou touhou po dítěti. Jako by to byla v tu chvíli jediná možná náplň jejich společného života...

Čtvrtek v Ulici

Lumír se pořád snaží uspět u opačného pohlaví a doma předstírá, že mu to jde na jedničku. Jeho nejnovější známost je pohledná dívka a vypadá to tak, že se na něj konečně usmálo štěstí. Dlouho mu to však nevydrží a Lumír musí spolknout jednu velmi hořkou pilulku. Ale i když na něj čeká pár těžkých chvil, možná mu to prospěje a konečně se mu otevřou oči.

Pátek v Ulici

Vanda teď viní Blanku ze svých neúspěchů. Navíc do toho vstupuje Luděk, který Blance nemůže zapomenout, že ho odmítla. A tak přilévá olej do ohně a doslova proti ní burcuje Vandu. Jak se vztah mezi oběma ženami vyostří a jaké budou důsledky jejich hádky?

Zdroje informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články