Ljuba Krbová o roli Aničky Liškové v Ulici a manželovi Ondřeji Neffovi. Proč by nemohla žít s hercem?

Ljuba Krbová o roli Aničky Liškové v Ulici a manželovi Ondřeji Neffovi. Proč by nemohla žít s hercem?
Zdroj: Herminapress
Ljuba Krbová a Adrian Jastraban, Anička a Bedřich ze seriálu Ulice, se představili ve společném divadelním představení Miluji tě, tak se měj.V Ulici je sice scenáristé rozvedli, na divadelních prknech jsou ale Ljuba Krbová a Adrian Jastraban zase spolu.V pražském Divadle Metro si premiéru hry nenechal ujít ani hrdý režisér představení Antonín Procházka (vlevo).Mezi premiérovými diváky nechyběla ani další hvězda seriálu Ulice, herečka Zuzana Vejvodová.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Herečka Ljuba Krbová (63) hraje v seriálu Ulice už od roku 2005. Za tu dobu si ke své postavě Aničky Liškové vytvořila velmi vřelý vztah a moc ji těší, kam ji scénáristé posunuli. Webu Lifee.cz se svěřila, že zatímco v práci si s kolegy rozumí, v soukromém životě má jasno - nikoho z herecké branže by za partnera nechtěla!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 03. 2022 08:00

Anička Lišková a fotograf Šimon mají v seriálu Ulice už přes čtvrt roku vztah na dálku. Teď se Šimon vrací do Čech. Už ale pomlčí o tom, jaké má k tomu důvody. Aničku také v poslední době trápí Sára, kterou dohání minulost. A co Aniččin exmanžel Bedřich? Není před námi jeden z jejich vášnivých návratů?

Ljuba Krbová o seriálu Ulice

„Sama jsem zvědavá, co Aničku čeká, protože v minulých dnech probíhalo linkování příští sezóny. Jsem napnutá, co té mé holce scenáristé vymyslí. Já se ráda nechám překvapovat. Nic nečekám, potom člověk nemůže být zklamaný," prozrazuje Ljuba Krbová tajuplně.

„Musím říct, že tvůrci to nemají lehké, vymyslet tolik životních příběhů. Zároveň si vážím toho, že vycházejí z reality. Není to jen červená knihovna, ale zabývají se každodenními problémy obyčejných lidí," chválí populární seriál.

Anička Lišková už není Matka Tereza

Těší ji také to, že dobrácká Anička za tu dobu prošla vývojem a diváky dokáže neustále překvapovat.Jsem moc ráda, že se v průběhu let trochu emancipovala. Byla až příliš jako Matka Tereza. Děkuji scénáristům, že v této věci dali mé postavě více uvěřitelný rozměr. Anička Lišková je také člověk, který se dokáže rozčílit a dávat ultimáta," uvádí herečka v souvislosti s aktuálními problémy Sáry, dívky z azylového domu, které se Anička ujala. „A jak to bude mít s bývalým manželem Bedřichem? To nemohu prozrazovat ani naznačovat," směje se Krbová.

Anička s Bedřichem na divadelních prknech

Herečku jsme zastihli jen pár hodin před premiérou nového představení Miluji tě, tak se měj v pražském Divadle Metro. Jejím hereckým partnerem je v zde právě seriálový Bedřich Adrian Jastraban„Na premiéru přijde manžel, dcera, kamarádi. Je to strašný den, ale musíte ho přežít. Chodím do přírody, opakuji si texty a okysličuji mozek. To mě uklidňuje. Příroda má úžasný dar a díky ní si uvědomíme, že je něco nad námi a nad našimi malými starostmi," ozřejmuje.

Herce by Ljuba Krbová za manžela nechtěla

Hereččiným manželem je spisovatel Ondřej Neff. Měla Ljuba Krbová někdy ambice usilovat o partnera z hereckého prostředí? „Zrovna včera jsme mluvili o jedné kolegyni, která je hodně zaměstnaná. Adrian řekl: ,No, proto jsem si nikdy nevzal herečku!' A já s ním tento názor sdílím," říká Ljuba a vzápětí myšlenku rozvádí. Myslím si, že herecká manželství mohou vyjít, ale jsou to spíše výjimky. Je fajn mít vedle sebe kotvu, která vás drží v realitě. Musím přiznat, že jsem po hereckém partnerovi do života nikdy netoužila," uzavírá.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články