Nové postavy v Ulici zamíchají dějem: Sáru čeká konfrontace s minulostí. Jak se s ní vyrovná?

Nové postavy v Ulici zamíchají dějem: Sáru čeká konfrontace s minulostí. Jak se s ní vyrovná?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Adam Langer jako Riči v seriálu Ulice zamíchá dějem.Ričiho kumpána Fógla ztělesnil herec Jiří Šimek. Oba se znovu setkají se Sárou.Jiří Šimek a Adam Langer si natáčení seriálu pro televizi Nova užili. Ulici tento týden nemine ani další epizoda příběhu mezi Blankou, Luďkem a Evženem.+ 3 fotky+ 4 fotky

Do bistra v seriálu Ulice přijdou za Sárou dva týpci z bývalé party Riči a Fógl. Právě je propustili z vazby a řeší, co dál. Sáře dají najevo, že jim toho hodně dluží a že právě přichází správný čas začít dluhy splácet. Klid nebude mít ani Blanka, které dál ztrpčuje život Luděk. A jak jsou na tom Karla s Jakubem?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 03. 2022 12:15

Riči a jeho kumpán Fógl jsou dvojka, která se jen tak nevidí. Jsou neuvěřitelně sehraní a občas je to s nimi opravdu napínavé. Dáváme do toho všechno, doufáme, že se diváci budou bavit,“ naznačuje budoucí vývoj děje představitel Ričiho Adam Langer.

Riči se svým kumpánem Fóglem skončili ve vazbě, když se začalo vyšetřovat vyrabování Šárčina krámku. Toho se zúčastnila také Sára, která se ovšem vyhnula vězení, když kluky zatkli. Teď je zpátky ve hře. Jak se Sára s novou situací vyrovná? Na to se můžete podívat už dnes od 18:25 na TV Nova.

Blanka s Luďkem a jejich patálie

Luděk kolem sebe kope, aby Blance znepříjemnil život. Cizí mu nejsou ani nejrůznější manipulace, ve kterých je přebornicí Vanda. Jejich cíle se protnou ve chvíli, kdy to žádný z nich nečeká. A hodí se to zejména Vandě, která má políčeno na Evžena.

Ztratí se malý Milošek, kdo to odskáče?

Lumír s Pavlem vyrážejí s Drozdy na výstavu o středověku, cestou se jim to ale vymkne z rukou, když se jeden z nich ztratí. Nezbedou je Milošek Knobloch, ve kterém se vidí jeho táta. Vyřídí si velký Miloš s Lumírem a Pavlem účty? Co všechno Nyklovi udělají, aby se malý Milošek našel? A jaké bude mít jeho zmizení důsledky?

Miloš připravil test věrnosti pro Evu

Miloše sžírají pochybnosti o Evině věrnosti, proto by ji rád podrobil zkoušce. Bohužel to udělá typicky milošovským způsobem a zamotá se do toho. Hlava z toho půjde kolem nejen Bedřichovi, se kterým Miloš všechno pochopitelně probírá.

Karla s Jakubem řeší první neshody

Mezi Karlou a Jakubem panuje napětí kvůli jeho plánům ohledně seriálu, na jehož scénáři společně pracují. Jakub není ochotný respektovat Karlin postoj a ta si to samozřejmě nenechá líbit.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články