Romantika v Ulici: Vanda se chystá svést Evžena, hvězdy jsou prý na její straně

Romantika v Ulici: Vanda se chystá svést Evžena, hvězdy jsou prý na její straně
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Šimon se po několika měsících strávených v zahraničí vrací do Čech, a hlavně za Ančou.Setkání Anči a Šimona je sice radostné, dojde ale i na téma, které poznačí jejich vztah.Když Vandě hvězdy řeknou, že to s Evženem dopadne dobře, rozhodne se udělat první krok a pozvat ho na romantickou večeři.Byť má Karla rodinu, románek s Jakubem je na spadnutí. Jak to mezi nimi nakonec dopadne?+ 3 fotky+ 4 fotky

V seriálu Ulice nebude tento týden nouze o vztahové peripetie. Šimon se vrací ze zahraničí za Ančou a byť se na sebe hodně těšili, on má zprávu, která jejich vztahem zamává. Vedle toho se Vanda rozhodne "zaútočit" na Evžena a Gábina si bude muset vybrat, jestli do jejího života a ložnice patří Mirek, nebo Prokop.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 28. 03. 2022 12:40

Pondělí v Ulici ukáže, jak snadno se dá spadnout do průšvihu, který by mohl skončit obrovskou katastrofou. Gábina má v oblasti citových trablů hodně zkušeností, takže na Karle hned pozná, že se něco děje. I přesto, že ona tvrdí něco jiného. Myslí si, že to s Jakubem, který ji miluje čím dál víc, zvládne. Jenže je to doopravdy tak? Karla má rodinu a tato aférka klidu u domácího krbu rozhodně neprospěje. Gábina uvažuje nad tím, jak Karle otevřít oči, nebo alespoň poradit, aby neudělala něco, čeho by mohla později litovat. Povede se jí to? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice na TV Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Lidé se obvykle dělí na ty, kteří věří, že jim budoucnost předpovídají hvězdy, a na ty, co doufají, že si osud řídí oni sami. Vanda se chystá "ulovit" Evžena a hodně si věří, neboť hvězdy by měly být na její straně. Navíc jí řekly, že má udělat první krok. Připraví si nové spodní prádlo a romantickou večeři, jenže nakonec se podle všeho hvězdy trochu spletly... Jak to dopadne mezi Vandou a Evženem?

Středa v Ulici

Po měsících vztahu na dálku se Anča opět uvidí se Šimonem, který se vrací do Čech. Anča je od rána jako na trní a celá se rozzáří, když konečně dojde k vytouženému setkání. Šimonovi moc chyběla a nemohl se jí dočkat. Jenže má rovněž pro Anču zprávu, která ji asi moc nepotěší. Jak to bude s jejich vztahem pokračovat dál?

Čtvrtek v Ulici

Gábina má za sebou několik složitých týdnů a před sebou jedno závažné rozhodnutí. Před některými informacemi chce uchránit i své blízké, kteří se kvůli ní trápí. A i když si Gábina myslí, že je teď na všechno sama, možná to není tak úplně pravda. Co když se v jejím okolí pohybuje někdo, kdo o ni hodně stojí a právě teď by jí mohl podat pomocnou ruku?

Pátek v Ulici

Magda žije doslova mezi dvěma muži, kteří ji nadevše milují. S Mirkem bydlí a plánuje svatbu, s Prokopem se denně vídá v práci a slýchá od něj, aby se na zasnoubení vykašlala. Jenže to by znamenalo ublížit někomu, kdo jí dává pocit bezpečí a jistoty. Teď to ale vypadá tak, že se Magda bude muset konečně rozhodnout a vybrat si jenom jednoho muže, po jehož boku stráví zbytek života. Bude to Mirek, nebo Prokop?

Zdroje informací:

TV Nova: Seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články