Dana (30): Kamarád si na mě dlouho myslel. Když jsem ho odmítla, ušil na mě boudu

Dana (30): Kamarád si na mě dlouho myslel. Když jsem ho odmítla, ušil na mě boudu
Zdroj: Freepik

Dana se ocitla v těžké situaci. Kamarád Evžen, který ji neplánovaně dal dohromady se svým kamarádem Vaškem, si na ni roky myslel. A to tak moc, že když se opil, po Daně vyjel. Jenže Vaškovi to následně převyprávěl trochu jinak.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 01. 2022 10:00

Říká se, že my ženy jsme prý zákeřné a vypočítavé. Já mohu totéž s klidem říct o mužích. Kamarád Evžen nepřenesl přes srdce, že jsem ho odmítla. Zavařil mi doma takovou lží, že budu mít co dělat, abych se obhájila.

Kamarád mi dohodil současného přítele

S přítelem Vaškem jsme krásných osm let. Dohromady jsme se dali právě přes Evžena. Myslím, že tehdy ani jeden z nás nepočítal s tím, jak to celé dopadne. Tušila jsem, že si na mě Evžen už dlouho myslí. Poté, co jsem poznala Vaška, jsem ale měla oči jen pro něj. Evžen to nelibě nesl, nicméně docela dlouho to skvěle maskoval.

I on si po čase našel přítelkyni. Lucie se sice zcela vymyká typům žen, po kterých Evžen touží, ale říkala jsem si, že se asi vážně zamiloval. My čtyři jsme se sem tam sešli. Ať už nad láhví dobrého vína, nebo jen tak na procházce parkem. Vašek s Evženem jsou kamarádi snad od dětství, takže si vždycky mají co říct.

Mezi mnou a Lucií to občas drhlo. Pro mě byla nudná, o nic se nezajímala. Bylo velmi těžké s ní cokoliv probírat. Nechápala jsem, čím Evžena okouzlila, ale nestrkala jsem do toho nos. Užívala jsem si svoje štěstí s Vaškem, do kterého jsem ještě dnes hluboce zamilovaná. To, že Evžen neřekl poslední slovo, jsem měla zjistit teprve nedávno.

Kamarád po mně na Silvestra vyjel

Rozhodli jsme se, že na Silvestra budeme všichni spolu. Evžen nás pozval k nim. Pilo se už od šesti od večera. Já měla v deset dost, ale musela jsem to vydržet na půlnoční přípitek. Kluci byli také slušně pod parou. Evžen se choval dost přítulně, a to nejen k Lucii. Když se Vašek nedíval, sahal i na mě.

Nechtěla jsem kazit zábavu, tak jsem to Vaškovi neříkala a Evžena vždycky odpálkovala sama. Chvíli před půlnoci se mi udělalo špatně. Šla jsem tedy na vzduch, abych nevolnost rozdýchala. Za malý okamžik za mnou přišel Evžen. Zpitý pod obraz mě hned drapnul za ruku, opřel o dům a poměrně násilně se dožadoval polibku.

,,Vždyť já tě miluju. Danuško, ty moje květinko,“ sotva jsem mu rozuměla. ,,Tak už nedělej Zagorku. Vím, že mě chceš,“ šeptal vzrušeně. ,,Au, to bolí. Nech toho! Já miluju Vaška. My dva jsme kamarádi, tak to nekaž,“ snažila jsem se ho odstrčit. Měl větší sílu a bohužel se mu podařilo mi alespoň na setinu sekundy zajet rukou pod džíny.

Kamarád si vymyslel lež, které přítel věří

Nevím, kde jsem v sobě vzala tu sílu, ale dokázala jsem ho kopnout do rozkroku a vymanit se z jeho sevření. Utekla jsem dovnitř. Akorát odbíjela půlnoc. Přiťukli jsme si a já šla znechucená domů. Vašek přišel až ve dvě. Ráno jsem ho našla, jak spí v obýváku. Jen co vstal, bylo zle.

,,Tak mi Evžen vyprávěl, jak jsi po něm včera vyjela,“ vpálil mi a já si vzpomněla na to, co mi Evžen udělal. ,,Já? Snad on!“ procedila jsem. ,,Evžen to vyprávěl jinak. Prý jsi mu sahala do kalhot, to je ti podobný,“ poznamenal Vašek a do mě vjel vztek. Přítel věří Evženovi, protože ho zná déle. Musím donutit Evžena, aby mu řekl pravdu, jinak je konec.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články