Tajemství krásy Terezy Kostkové: Před 50 sází na neinvazivní zákroky, nedá dopustit na radiofrekvenční vlny

Tajemství krásy Terezy Kostkové: Před 50 sází na neinvazivní zákroky, nedá dopustit na radiofrekvenční vlny
Zdroj: Herminapress
Moderátorka a herečka Tereza Kostková navštívila talk show Na kafeečko. Tereza Kostková s moderátorkou talk show Na kafeečko, Miluškou Bittnerovou.Takhle to Tereze Kostkové sluší během letošní řady StarDance. O její šaty se stará módní návrhářka Tatiana Kovaříková.Už sedmnáct let je po boku Terezy Kostkové ve StarDance kolega Marek Eben.+ 14 fotek+ 15 fotek

Herečka Tereza Kostková (47) je v otázce stárnutí na straně těch žen, které odmítají zákrok plastického chirurga. Podle ní nezabírají tuny make-upu ani nesmyslné plastické operace. Tereza Kostková zatím přísahá na radiofrekvenční vlny a tvrdí, že stárnutí je přirozený proces, kterým si každá žena musí projít. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 01. 2024 12:00

Tři roky před padesátkou si herečka Tereza Kostková (47) zachovává mladistvého ducha, jak nedávno předvedla v talk show Na kafeečko. "Nemyslím, že by toho člověk měl používat moc, ale tento základ už ve svém věku používám. V mládí je naopak dobré to nepřehánět," myslí si naše televizní ikona.

Doporučené video: Tereza Kostková v talk show Na kafeečko nejen o tom, jak vidí svých 17 let ve StarDance, jak cestuje a jaký výlet ji čeká v letošním roce s jejím manželem...

Tereza Kostková chce stárnout s grácií

"Je mi nejvíc líto, když lidé sahají k těmto pomůckám moc brzy, protože pleť si potom sama nevystačí a je to strašná škoda. Dokud to pleť umí sama, je dobré ji trénovat. Přijde věk, kdy to samo nejde," míní naše televizní ikona.

Stárnutí si navíc Tereza Kostková velmi snadno připouští. Ženy naopak podle ní dělají velkou chybu, když se stárnutí pokoušejí skrývat. "Docela upřímně, protože už jsem žena v určitém věku – což není špatně, je dobré to o sobě vědět – tak tuny make-upu nejsou dobře. Čím je člověk starší, tím jemněji by se měl líčit, protože jinak vrásky vylezou a textura pleti se také promění," připouští Tereza.

Je to proměna, nikoli stáří, tvrdí Kostková

Tereza Kostková zároveň nepovažuje stáří za svoji slabinu. Naopak si myslí, že to herecké profesi prospívá. "Není v tom žádná tragédie a také to neznamená, že bych nerada stárla. Stárnu ráda, ale musím vědět, co s tím dělat. Je dobré si svůj věk přiznat. Pojďme to nazývat změnou, proměňujeme se, a je dobré nenosit tuny make-upu," apeluje Kostková na současné dívky.

Mimo to si Tereza Kostková odpírá zákroky plastických chirurgů. "Zachovávám si přirozenost, o které si myslím, že je dobrá. Když se člověk nesmíří se stárnutím, je to špatně, protože je to proces, který se normálně děje. Ve chvíli, kdy začne zasahovat moc, tak jen ukáže, že se se stárnutím nesmířil. Baví mě tělu pomáhat, protože se obličejem živím," poukazuje herečka. "Jako každá žena bych ráda vypadala dobře dlouho, takže tomu pomáhám pro mě dostupnými a přirozenými prostředky."

Tereza Kostková sází na radiofrekvenční vlny

Moderátorce Tereze Kostkové se naopak osvědčily radiofrekvenční vlny, se kterými začala v loňském roce. "Je to neinvazivní zásah teplem do kůže, který mi strašně vyhovuje – stimulace vlastního kolagenu. Cítím, že to funguje, ale pleť není nijak poškozená, ani neodcházím o dvacet let mladší. Tělo si jen musí vzpomenout, že i před padesátkou umí vyrábět kolagen," popisuje Tereza. "Po zákroku tělo kolagenu vyrábí víc, takže vás to hezky vyšťavnatí. Nikdo mi neubližuje, je to strašně příjemné – mám ráda velké teplo," dodává. "Chodím jen do takových salonů, které mají příslušnou certifikaci, protože si nedovolím, aby do pleti šlo něco, co jí škodí."

Jak to Tereze Kostkové slušelo v letošním ročníku StarDance, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

Další články