Lekce vaření se slavnými šéfkuchaři nebyly nikdy dostupnější: Extrakurzy připravily skvělý Black Friday

Extrakurzy nabízejí lekce se známými českými šéfkuchaři. Šéfkuchař Jan Punčochář ve svém online kurzu učí sváteční menu. Najdete zde například plněnou křepelku. Tradiční vietnamská večeře s Khanhem Ta je název dalšího kurzu. + 7 fotek+ 8 fotek

Na nedávno vzniklé platformě Extrakurzy.cz najdete exkluzivní kurzy vaření se známými českými šéfkuchaři. Připravit si můžete rybí menu pod vedením Mirka Raditsche, sváteční oběd s Honzou Punčochářem nebo se naučit vařit omáčky s Petrem Hajným, cukrařinu s Šárkou Diváckou i vietnamskou kuchyni s Khanhem Ta. Aktuálně je dostupná cenově výhodná nabídka na Black Friday.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 25. 11. 2022 10:15

V rámci Black Friday přichází na Extrakurzy.cz velké slevy. Až 40 % z ceny kurzu dolů a k tomu dostanete ke každému zakoupenému kurzu v dárkovém balení certifikát s vaším jménem a vlastnoručním podpisem lektora. Akce platí až do pondělí 28. listopadu.

Online kurzy s celým menu

Platforma byla spuštěna před několika týdny v restauraci U Matěje, která patří šéfkuchaři a porotci show MasterChef Česko Janu Punčochářovi. Ten je také jednou z tváří projektu a na Extrakurzy najdete jeho sváteční menu, které má 11 lekcí a je složené ze sedmi kompletních receptů včetně hříbkového carpaccia, tataráku z červené řepy či plněné křepelky.

V rámci Black Friday akce vás kurz vyjde na 1 490 Kč místo 2 490 Kč.

Vietnamská večeře i sladké pečení

Na Extrakurzy najdete lekce od pěti úspěšných kuchařů včetně Šárky Divácké, která je majitelkou cukrárny Sorry, pečeme jinak. Její kurz se jmenuje Kouzlo cukrařiny a vy se na něm naučíte víc než jen upéct dort, ale i vychytávky z cukrařiny, které se vám při sladkém pečení budou hodit.

Pokud máte rádi asijsou kuchyni, jistě vás potěší kurz vietnamského šéfkuchaře Khanha Ta. V jeho kurzu se naučíte například smažené závitky, žebra ve sladkokyselé omáčce i kimchi.

Jaké výhody má online kurz?

Oproti klasickému kurzu ušetříte čas i peníze. Kurz si totiž můžete spustit odkudkoliv a nemusíte nikam cestovat. Kurzy jsou připravené do detailu, a tak se nemusíte bát, že vám nějaká informace uteče. Jednoduše si úsek pustíte znovu.

Ke kurzu máte doživotní přístup, takže můžete své dovednosti stále pilovat a nabídka se bude neustále rozšiřovat. 40% sleva je výjimečná, a proto dlouho neváhejte. Kurz vaření může být i skvělým dárkem pro vaše blízké.

Související články

Další články