Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa: Šetrný recept na chutnou svačinku

Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa: Šetrný recept na chutnou svačinku
Zdroj: Albert

Zbyl vám po obědě kus pečeného lososa a nevíte co s ním? Rychlá rybí pomazánka by mohla být tím správným řešením.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 01. 10. 2022 11:30

Nejenže díky ní zužitkujete zbytky z kuchyně, ale ještě si náramně pochutnáte. Její příprava vám nezabere víc než dvacet minut a je velmi snadná.

Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa

Na 4 porce budete potřebovat: 200 g zbylého pečeného lososa, 200 g žervé NP Healthy life, ½ citronu NP Bio, sůl, pepř, 1 Mlynářskou žitnou veku z Albertova pekařství, 1 jarní cibulku

Příprava: Zbavte 200 g upečeného lososa kůže a v misce ho rozmačkejte vidličkou. Přidejte 200 g žervé, vymačkanou šťávu z ½ citronu, špetku čerstvě namleté soli a pepře a důkladně promíchejte.

Mlynářskou veku nakrájejte na plátky, orestujte nasucho na pánvi a potřete pomazánkou, nakonec posypte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.

Zdroj receptu: Albert

Na návštěvě u Zdeňka Podhůrského: Ze staré ruiny postavil dům, ve kterém jsou trámy z Karlových lázní z 11. století

Na návštěvě u Zdeňka Podhůrského: Ze staré ruiny postavil dům, ve kterém jsou trámy z Karlových lázní z 11. století

Související články

Další články