Skvělá zpráva: Gigant v omega-3 rozdává všem lidem roční zásobu vitamínu D zdarma

Skvělá zpráva: Gigant v omega-3 rozdává všem lidem roční zásobu vitamínu D zdarma
Zdroj: Naturamed

Ano, je to tak! Jako součást národní kampaně na podporu imunity se jednička na českém trhu v prodeji Omega-3 společnost NaturaMed Pharmaceuticals rozhodl podpořit imunitní systém a celkové zdraví všech Čechů. Věnuje roční zásobu vitamínu D do každé domácnosti!

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 10. 2020 20:00

Česká republika je na tom v Evropě nejhůř, co se týče nedostatku vitamínu D!

Až 9 z 10 Čechů má méně vitamínu D, než odborníci doporučují – a to není dobré! Je známo, že vitamín D má důležitý vliv a zdokumentovaný efekt na zdraví a je velice důležitý nejen pro imunitní systém, ale také pro strukturu kostí a svalů.

Proč je balení vitamínu D zdarma?

NaturaMed Pharmaceuticals je jedním z největších poskytovatelů doplňků stravy v Čechách. Martin Kozelský, ředitel společnosti, říká, že cílem firmy je zdravý život v celé zemi. „Už jsme věnovali Omega-3 a další vitamíny v hodnotě 2 milionů korun českým zdravotníkům a nyní chceme poslat balení produktu Vitamín D3  VitaSolaris do každé domácnosti.“

Vitamín D3 – VitaSolaris je vysoce kvalitní doplněk stravy s vitamínem D. Forma vitamínu D3 je podle studií ta nejlépe vstřebatelná, a užívaná společně s nenasycenými mastnými kyselinami Omega-3 má dokonce o 32 % lepší absorpci.

Proč je vitamín D důležitý?

Důkazy o pozitivním vlivu vitamínu D na lidské zdraví jsou nezpochybnitelné. Hraje důležitou roli v mnoha klíčových procesech.

Naše tělo produktuje vitamín D samo – v buňkách kůže. Jenže to je možné pouze tehdy, pokud je nahá kůže bez použití opalovacího krému vystavena přímému slunci. Z potravin lze získat vitamín D z tučných mořských ryb.

Není tajemstvím, že v České republice je konzumace mořských ryb minimální. A je také důležité používat opalovací krémy a svou kůži chránit. Řešením jsou tedy doplňky stravy.

Vitamín D je zásadní pro celkové zdraví! Evropští odborníci zformulovali sedm důvodů, proč jej užívat:

  • Posiluje imunitní systém
  • Zabezpečuje vstřebávání a využití vápníku v těle
  • Podílí se na normální funkci svalů
  • Reguluje obsah vápníku v krvi
  • Stará se o zdravé kosti
  • Podporuje kvalitu zubů
  • Podílí se na procesu buněčného dělení

Vitamín D3 VitaSolaris obsahuje vitamín D3. To je nejefektivnější forma vitamínu D. D3 je nejbližší vitamínu, který si tělo vytváří samo, proto má nejlepší vstřebávání.

Jedna tableta obsahuje 25 ug – 1000 jednotek, které pokryjí doporučený denní příjem.

Jak získat roční zásobu Vitamínu D3 VitaSolaris zdarma?

Každá domácnost má nárok na jedno roční balení Vitamínu D3 VitaSolaris zdarma, jež bude doručeno poštou. Hradí se pouze poštovné 49 Kč. Společně s balíčkem bude zaslána složenka s termínem platby do 14 dnů. Objednáním zvýhodněného balíčku se nezavazujete k žádným dalším odběrům. Pouze jedno balení zdarma do každé domácnosti! Balení obsahuje 360 tablet – jedna tableta obsahuje 25ug – 1000 jednotek vitamínu D a pokryje jeho denní potřebu.

Vše, co je třeba, je navštívit vitaminD3zdarma.cz a vyplnit svou adresu do formuláře. Objednání nezabere více než minutu – rychlé a jednoduché!

Nepromeškejte tuto jedinečnou možnost, navštivte nyní webové stránky a získejte Vaše balení zdarma!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články