Vitamíny pro pleť i tělo: Bez čeho se na podzim neobejdete, pokud chcete být fit

Nebojte se lehce experimentovat.
Zdroj: Pixabay

Nejen, že je na podzim třeba podporovat imunitu, ale je také nutné dbát o pleť, tělo, vlasy i nehty. Podzim je v tomto směru neúprosný a naše tělo prostě zkouší. O to víc, že se jedná o dobu koronavirovou a my se musíme bránit před viry i jinými nemocemi zuby nehty.

Speciální projekt
Speciální projekt 12. 10. 2020 07:31

Pečujte o své tělo. Na podzim je to velmi důležité. Musíte ho nejen zocelit v dnešní koronavirové době, ale také chránit před chřipkami a dalšími onemocněními. V tomto sychravém období trpí i naše pleť, vlasy nebo nehty, je proto důležité dopřávat tělu takové vitamíny a doplňky stravy, které mají smysl. Přinášíme vám tipy na podzimní pomocníky, kteří udrží celou vaši rodinu ve formě a plné síle.

Supervitamín v kapkách pro celou rodinu

Naturevia

Od miminek až po prarodiče, všichni potřebujeme vitamin D bez výjimky. Má totiž komplexní vliv na náš organismus a zdraví. Jeho pozitivní účinky prokázala celá řada vědeckých studií. Déčko posiluje imunitní systém, zpevňuje kosti, snižuje riziko vzniku kardiovaskulárních i nádorových onemocnění. Pomáhá také předcházet Alzheimerově nemoci, roztroušené skleróze nebo diabetu. Dostatek déčka je velmi důležitý i pro těhotné ženy a správný vývoj plodu. Přesto většině z nás chybí. Podle statistik ho má během zimních měsíců dostatek jen jedno procento dospělých Čechů. To ale naštěstí můžeme snadno změnit s doplňkem stravy Naturevia Vitamin D3-Efekt 400 IU kapky. Jde o čistý vitamin D v olivovém oleji, který je určený pro celou rodinu. Tedy můžete jej podávat kojencům, sami jej užívat a vhod přijde jistě i babičce s dědou. Díky tomu, že je přípravek ve formě kapek, tak má jednoduché a pohodlné dávkování.

Vitamín C v kombinaci s kozím mlékem

Kosmetika Capri

Vitamín C bojuje proti stárnutí buněk a velmi dlouho udrží pružnost naší pokožky. I starší pleť získá úžasně mladistvý vzhled. V produktech české kozí Kosmetiky Capri je vitamín C obsažen v takové formě, aby se dostal do nejhlubších vrstev naší pokožky, kde působí vysoce efektivně. Pokud vsadíte na vitamín C rozjasníte i vyživíte svou pleť a dodáte jí energii. Dáte-li na kozí mléko, syrovátku, tvaroh a kolostrum, Vaše pleť dostane energetickou bombu a upravíte skvěle její mikrobiom. Kombinace obojího se vyplatí na den i noc. Takže, co si pořídit?

Vypínací a zpevňující masku, která je plná kozího mléka, vitamínu A, E a unikátní bylinné kompozice pro zpevnění pleti. Krémy proti vráskám: denní Aglié Jour K a noční Aglié Nuit K – oba díky revitalizující směsi kozího mléka a syrovátky upravují kožní mikrobiom, ochrání před dehydratací a mají anti-aging efekt. Anebo pak sáhněte po 24 hodinnovém vitamínovém krému Fontaine. Je výjimečný pro svoji lehkou texturu, regeneruje, hydratuje, s obsahem přírodních čerstvých buněk kiwi. Všechny 4 produkty značky Le Chaton můžete prozkoumat i objednat na www.kosmetikacapri.cz. Produkty budou doručeny přímo na Vaši adresu, nikam nechodíte a za dopravu neplatíte. Ta je u Kosmetiky Capri zdarma.

Rybí v tuk v moderní podob

Naturamed

Imuntinu podpoří a vaše tělo v těchto dnech dostane do formy pravidelné užívání rybího tuku. Kdo by ale tuto dobrůtku v dnešní době jedl? Teď stačí vyzkoušet vysoce kvalitní omega-3 doplněk stravy vyráběný na základě 150leté norské tradice a poznatků zpracování rybího oleje. Původ rybího oleje OmegaMarine Forte+ je 100% dohledatelný. Lososí olej, který je pro lidské tělo nejlépe vstřebatelný, je získáván z masa lososů žijících v nejčistších vodách norských fjordů.

Česneková tinktura bez zápachu z dechu

Allivictus

Spoustě lidí česnekový odér vadí. Ve svém jídelníčku jej často mylně a zbytečně nahrazují česnekovými tabletkami. V těch však, už jen z principu jejich výroby, žádné zdraví prospěšné látky z česneku uchovat nelze. Proto vyzkoušejte doplněk stravy Allivictus, který je vyroben v kvalitního českého a slovenského česneku. Allivictus se vyrábí ručně a bez použití kovových nástrojů. Na rozdíl od syrového česneku pravidelným uživatelům dává díky efektivní formě vstřebání mnoho zdravotních benefitů. Hlavní výhodou Allivictu je oproti konzumaci čerstvého česneku především to, že obvykle nezpůsobuje žádné trávicí obtíže a již po krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele.

Nezapomínejte na ovoce a zeleninu

Albert

Mnoho lidí se mylně domnívá, že nahradí konzumaci čerstvé zeleniny a ovoce vitamíny a doplňky stravy. To ale tělu nestačí. Pořád ještě je největším přísunem vitamínů prospěšných pro boj s nachlazením a virózou právě čerstvé ovoce. Myslete ale na jeho kvalitu, stejně tak jako Albert tržnici. Tam koupíte voňavé mandarinky, šťavnaté citróny i sladké pomeranče, které vašemu tělu rozhodně prospějí a dodají vitamín C v té nejvhodnější formě.

S turmalínem se chřipky bát nemusíte

Svět minerálů

Chřipková sezóna je v plném proudu a vy se bojíte virů, které kolem nás denně krouží? Pak vyzkoušejte sílu minerálů na imunitu. Ideální ochráncem imunity je turmalín. Ten posiluje tělesnou energii a odráží útoky virů a ostatních škodlivých vlivů zvenčí. Dále uvolňuje napětí na všech úrovních, což je v dnešní nejisté době více než důležité. Turmalín umí negativní myšlenky a energii přetvořit na pozitivní, proto by nikomu z vás neměl chybět. Na eshopu Svět minerálů ho seženete ve slušivé podobě šperku.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články