Bývalý idol Bridget Fonda je po útěku z Hollywoodu k nepoznání: K filmu se nevrátím, obyčejný život je příliš krásný

Bývalý idol Bridget Fonda je po útěku z Hollywoodu k nepoznání: K filmu se nevrátím, obyčejný život je příliš krásný
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Herečka Bridget Fonda (59, na snímku z loňského září) prošla v posledních letech dramatickou proměnou. Z někdejší hollywoodské sexbomby je usedlá mamina se zálibou v pruhovaných tričkách. V davu byste ji velmi snadno přehlédli.Přitom ještě před 13 lety, kdy s manželem Dannym Elfmanem zavítala na premiéru snímku Hanebný Pancharti, to byla stará známá Bridget. A to vzdor faktu, že hereckou kariéru ukončila již o sedm let dříve.Takto si Bridget pamatujeme z dob její největší slávy. Pihovatá blondýnka byla snem mnoha mužů. Fotka pochází z natáčení Tarantinova filmu Jackie Brown (1998).Jejím tátou byl věhlasný hollywoodský bard Peter Fonda (na snímku), dědou legendární Henry Fonda a tetou nestárnoucí Jane Fonda.+ 2 fotky+ 3 fotky

Po dlouhých dvaceti letech, kdy opustila záři reflektorů, se Bridget Fonda (59) objevila na veřejnosti. A byla k nepoznání. Někdejší sexbomba, jejíž plakát zdobil zdi mnoha mládeneckých pokojíků, nabrala kilogramy, obléká se velmi ležérně a nemůže si vynachválit obyčejný život, který po odchodu do ústraní zasvětila své rodině. Zprávu exkluzivně přinesl Daily Mail.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 19. 04. 2023 12:30

Hvězdu 80. a 90. let načapali fotografové začátkem tohoto týdne na letišti v Los Angeles, kde ji doprovázel osmnáctiletý syn Oliver. Bridget, která po sérii úspěšných snímků ukončila hereckou kariéru v roce 2002, v tu chvíli poznal jen málokdo.

Fonda: K filmu se nevrátím, obyčejný život je příliš krásný

Na sobě měla proužkovaný šedý top, černé kalhoty a výrazné brýle na čtení. Hlavu jí pak zdobila kštice kompletně šedých vlasů stažených do ohonu a herečka to nepřeháněla ani s make-upem. Z jejího někdejšího hollywoodského pelu tak nezbylo prakticky nic.

Na otázky, zda se hodlá vrátit k filmu, odpovídala stručně a jednoznačně: "Ne. To si opravdu nemyslím. Je příliš krásné vést obyčejný život." A podle svých slov si dcera herecké legendy Petera Fondy neumí představit ani režiséra, který by její odmítavý postoj dokázal změnit.

Nejnovější fotka Bridget Fonda:

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tobias (@tobyog369)

Z ikony 90. let stoprocentní maminkou a manželkou

Přitom to není tak dávno, co charismatická herečka platila za jednu z největších filmových star. V 80. a 90. letech ztvárnila hned několik ikonických rolí, jako například ve snímcích Mládí, Single White Female nebo Jackie Brown, a muži jí leželi u nohou.

Jenže v roce 2002 přišel nečekaný zvrat. Herečka všem oznámila, že končí hvězdnou kariéru a hodlá se věnovat rodině. V listopadu následujícího roku se provdala za bývalého frontmana skupiny Oingo Boingo Dannyho Elfmana (69), kterému roku 2005 porodila Olivera. Podle dostupných informací žije rodina v současné době na ranči v Santa Barbaře, kam se přesunula během pandemie koronaviru. Manželé měli původně v plánu pobýt zde jen několik měsíců, ale ranč jim přirostl k srdci natolik, že se rozhodli přestěhovat natrvalo.

Bridget Fonda se už 20 let na veřejnosti téměř neobjevuje

Od odchodu do hereckého důchodu zachytili fotografové Bridget jen velmi sporadicky, pokud nepočítáme pondělní odlet a páteční procházku ulicemi Los Angeles. Loni ji vyfotili, jak nakupuje v hobbymarketu, a v roce 2009 nechyběla na premiéře filmu Quentina Tarantina Hanebný pancharti. To je ale vše. Jinak se herečka, která poprvé stála před kamerou už ve čtyřech letech, dokonale ukrývá.

K neochotě Bridget pokračovat v práci (a ukazovat se na veřejnosti) přispěla nejspíš i vážná autonehoda z roku 2003, již jako zázrakem přežila. Herečka tehdy v prudkém dešti ztratila kontrolu nad svým jaguarem, jenž vyletěl z dálnice, několikrát se převrátil, a kdyby vnučka Henryho Fondy neměla zapnutý bezpečnostní pás, za havárii by zaplatila životem. I tak si z ní podle BBC odnesla kromě drobných škrábanců a modřin také nekomplikované zlomeniny dvou hrudních obratlů. Z nich se dokázala bez následků zotavit.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články