Hvězdy Krysaře mají v roce 2023 velké plány: Křížová dala vale sociálním sítím, Suchařípa chce lepšího prezidenta

Hvězdy Krysaře mají v roce 2023 velké plány: Křížová dala vale sociálním sítím, Suchařípa chce lepšího prezidenta
Zdroj: Renata Bušková, Herminapress/koláž Lifee
Muzikál Daniela Landy Krysař měl premiéru v listopadu 1996.Krysař se dodnes hraje v pražském Divadle Kalich.Mimo 2000. reprízu se slavila také repríza číslo 200, která se odehrála v místním divadle v novém nastudování.Děkovačku si nenechala ujít ani Landova žena Mirjam, která představení režíruje.+ 10 fotek+ 11 fotek

Kultovní muzikál Dana Landy Krysař oslavil od roku 1996 svoji 2000. reprízu. Mezi hlavními účinkujícími jsme proto udělali anketu, zda vcházejí do roku 2023 s nějakým předsevzetím. Roman Tomeš chce mít pevnější bříško, David Suchařípa lepšího prezidenta a Marie Křížová se pro změnu vzdala sociálních sítí.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 01. 2023 12:00

Kulaté číslo repríz slavného představení si žádalo trochu bilancování, vždyť šlo o první uvedení muzikálu Krysař v letošním roce. Po spadnutí opony nás představitelé hlavních rolí přizvali na slavnostní novoroční přípitek a plány do nového roku se z nich jen hrnuly...

David Suchařípa (57) myslí na národ

Herec David Suchařípa hraje v kultovním muzikálu Daniela Landy tajemnou postavu Osudu. A osudové je také jeho předsevzetí pro rok 2023. „Mám jedno velké předsevzetí. Moc bych si přál, aby tento národ zvolil důstojného prezidenta České republiky. Přál bych to nám všem," nechal se slyšet Suchařípa.

Marie Křížová (33) už není on-line

Herečka Marie Křížová, žena pěveckého talentu Jana Kříže, je stálicí pražského Divadla Kalich. Také ona si od nového roku slibuje něco nového. „Nevím, jestli je to hezké předsevzetí, ale řekla jsem si, že už nebudu tolik řešit ostatní lidi - nebudu se už starat o to, co druzí dělají nebo nedělají. Zrušila jsem si sociální sítě a zkusím jít trochu víc do sebe," překvapila Marie razantním rozhodnutím.

Není to ani digitální detox, je to prostě konec," tvrdí muzikálová zpěvačka. „Už toho na mě bylo moc - všechny ty fiktivní a prapodivné názory, věci a lidi. K tomu různé kopance, třeba i do mých přátel. Proto jsem si řekla, že už toho nechci být součástí. Půjdu víc do sebe a do rodiny. Facebook jsem zrušila už asi před pěti lety a teď jsem zrušila i ten Instagram," vysvětluje Marie svůj zásadní krok.

„A hubnutí? Co mám děti, tak jsem se naučila mít své tělo ráda. Jsem matka, takže jsem si řekla, že je úžasné, co mé tělo dokázalo dvakrát zvládnout. Už mu nikdy nebudu nic vyčítat," zamýšlí se zpěvačka, která je maminkou syna Filipa Jana (5) a holčičky Anny Marie (2). „Spíš si myslím, že bych se měla začít víc hýbat kvůli zdraví. Když máme fyzicky náročnější představení, tak už druhý den cítím, že tělo nezvládá to, co před lety. Bolí mě záda a klouby."

Přemysl Pálek (32) z posilovny neodejde

Charismatický Přemysl, který po Danu Landovi zdědil hlavní roli Krysaře, je pohledný a svalnatý sympaťák, který jde do roku 2023 s čistým štítem. „S novým rokem se u mě nic nemění. Cvičím proto, že potřebuji. Dělá mi to psychicky moc dobře. Musím být v kondici - i kvůli své práci. Člověk na sobě musí během roku pracovat průběžně, proč se do něčeho pouštět zrovna 1. 1., v takové hloupé datum?" ptá se s lišáckým úsměvem muzikálový zpěvák.

Roman Tomeš (34) vyhlásil suchý únor

Herec a zpěvák Roman Tomeš, představitel Štěpána, sice nejprve tvrdil, že letos si žádná předsevzetí nedal, ale potom se nad sebou hluboce zamyslel. „Je pravda, že když dojde na večírky, tak se jim nevyhýbám a zpětně si to vyčítám. V tomhle bych se letos rád polepšil. Minimálně plánuji, že budu držet suchý únor. Alespoň tohle bych rád dodržel," plánuje Roman.

Na rozdíl od svého kolegy Přemysla Pálka hodlá Roman cíleně zapracovat na svalech, především na těch břišních. „Já si domů do své pracovny pořídil dva nové posilovací stroje, kladku a přístroj na shyby. Snažím se posilovat denně, když to alespoň trochu jde. Nějakým způsobem cítím, že to potřebuji," hladí si jinak štíhlý a vysoký Roman bříškoPociťuji, jak se to moje břicho za poslední roky kulatí. A nelíbí se mi to! Takže se pro to snažím něco dělat. Zformovat ho."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články