David Gránský o svých bratrech: Intimní scény Tomase Pšeničky ho vytáčejí, třetí bratr pracuje mimo obor

David Gránský o svých bratrech: Intimní scény Tomase Pšeničky ho vytáčejí, třetí bratr pracuje mimo obor
Zdroj: Herminapress
Tomas Sean Pšenička je mladším bratrem Davida Gránského. Jejich nejstarší sourozenec pak pracuje mimo svět showbyznysu.Davida Gránského dělí od Tomase Seana Pšeničky 12 let. Proto k němu má téměř otcovský vztah.Bratři spolupracují v hudební i herecké rovině.David Gránský se s Tomasem učil dialogy a na herectví jej připravoval.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herec David Gránský (31) je prostředním ze tří bratrů. Jeho o 12 let mladší sourozenec Tomas Sean Pšenička na sebe upozornil v seriálu Sex O'Clock, starší bratr Jaroslav hercem není, a jak Gránský sdělil Lifee.cz, svět showbyznysu ho ani neláká. Čemu se tedy věnuje? A proč Davidovi vadí sledovat v televizi Tomasovy intimní scény?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 05. 2023 09:00

Herce Davida Gránského (31) pojí s polorodým bratrem Tomasem (18) hluboký vztah. Ten je pro něj téměř jako syn, proto David není schopný s chladnou myslí sledovat seriál Sex O'Clock„Koukám na to, ale v těch pikantních scénách mám problém Tomase sledovat. Přece jenom je brácha o 12 let mladší a pamatuji si, jak jsem ho přebaloval a vozil do školky a ze školky, zůstával s ním doma, když naši někam vyrazili. On měl ve mně skoro až otcovský vzor," odhaluje herec v rozhovoru pro Lifee.cz.

A jaký vztah mají oba bratři k nejstaršímu sourozenci, který je realitním makléřem a věnuje se investicím? „Já jsem ten prostřední, takže ke mně inklinují oba dva, ale mezi nimi může být trochu propast, byť ne vztahová, ale věková," vysvětluje Gránský.

Tvého bratra Tomase teď vídáme v seriálu Sex O'Clock. Jak zatím hodnotíš jeho kariéru?

Brácha je kluk, který celý život hrál tenis. Potom jeho kamarádka chtěla jet na letní hereckou školu a chtěla, aby jel s ní. Já tam měl vazby, protože jsem tam jezdil jako dítě a také učil. Už bylo po datu přihlášek, tak jsem zavolal řediteli tábora a požádal ho, jestli by tam nemohl vzít tyhle dvě děti. Brácha tam tedy odjel jako doprovod, ale hned se do herectví zamiloval. Takže naši mi fakt poděkovali, kolik času, peněz a energie investovali do jeho turnajů a zápasů.

Chápu, mohl z něj být druhý Nadal.

Potom šel na konzervatoř, vlastně v mých šlépějích, a bral mě celou dobu jako vzor. Myslím, že jak je starší, tak se to už změnilo. Já mu s věcmi na kamerovky pomáhám. Když potom některé jeho dialogy vidím, tak to poznávám, protože jsem si s ním ty texty v pokoji říkal. Vždycky chce znát můj názor a chce, abych mu pomohl s přípravou. Toho jsem součástí.

Dělá to dobře?

Dělá to dobře, je svědomitý a zodpovědný, jen se to špatně kloubí se školou. Teď má před sebou maturitu a jede zase někam pryč, točit na měsíc do Chorvatska, takže jsem na něj zvědavý. Říká se, že hvězdy září v září. Tak mu držím palce.

Jsi fanouškem seriálu, ve kterém hraje?

Koukám na to, ale v těch pikantních scénách mám problém Tomase sledovat. Přece jenom je brácha o 12 let mladší a pamatuji si, jak jsem ho přebaloval a vozil do školky a ze školky, zůstával s ním doma, když naši někam vyrazili. On měl ve mně skoro až otcovský vzor. Občas mě z mé strany až mrzí, že k němu tak přistupuji. Chtěl bych ho víc jako parťáka a kámoše, ale pořád mám tendenci ho trochu vychovávat, přitom bych měl být jen brácha, kterému se může svěřit. A já ho hodnotím, protože ho znám od miminka. Proto se mi na některé intimní scény dívá zvláštně - a teď ho vidím, jak dělá kopulační pohyby.

Jak se daří vašemu třetímu bratrovi?

Tomas je nejmladší, já jsem prostřední. Náš třetí brácha není tajemný, jen není součástí showbyznysu. Je to člověk, který se věnuje investicím, je realitním makléřem. Ale vídáme se pořád. Ať už na rodinných oslavách, kterých máme opravdu hodně. Jsme velká rodina a slavíme i dvakrát do měsíce. Vídáme se často a máme spolu dobrý vztah všichni tři. Já jsem ten prostřední, takže ke mně inklinují oba, ale mezi nimi může být trochu propast, byť ne vztahová, ale věková. Já se starším bráchou vyrůstal a on mě měl pod svými křídly. Tomas byl zase pořád se mnou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články