Dcera Kristiny Kloubkové Jasmína: Miluje Cristiana Ronalda a usiluje o přijetí na prestižní školu

Dcera Kristiny Kloubkové Jasmína: Miluje Cristiana Ronalda a usiluje o přijetí na prestižní školu
Zdroj: Herminapress
Moderátorka TV Nova Kristina Kloubková je maminkou desetileté Jasmíny.Dceru má s bývalým partnerem Karlem Moravcem.Kristině je malá Jasmína opravdu podobná.Aktuálně žije Kristina Kloubková s manželem, choreografem Václavem Kunešem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorka Kristina Kloubková (45) vychovává dceru Jasmínu (10), o které tvrdí, že začíná jít do puberty. Ve Snídani s Novou navíc připravuje ženské okénko, v němž řeší problémy, které maminky s dětmi běžně trápí. Ať je to kojení, poporodní deprese, nebo třeba kratom, tolik oblíbená droga náctiletých. Mluví o tom Kristina také s dcerou?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 12. 2022 09:00

Desetiletá dcera Kristiny Kloubkové Jasmína prý krásně maluje, proto bude zkoušet přijímačky na prestižní výtvarnou školu. „Je to střídavé - jednou řekne, že chce být veterinářka, a když jí řeknu, že se na to musí učit, tak chce být raději fotbalistka, aby potkala Cristiana Ronalda," směje se sympatická moderátorka. Otcem holčičky je moderátorčin bývalý partner Karel Moravec.

„Je jí teprve deset let a já jí říkala, co bude, proboha, dělat za tři roky! Ale ta puberta prý existuje proto, aby se rodiče tak naštvali, že už děti nechtějí mít doma," dodává Kloubková se smíchem.

Jaké jsou vaše aktuální plány na Nově?

Doufám, že se nic nebude měnit, i když změny přicházejí neustále. Zůstávám v Televizních novinách, ale vracím se dvakrát týdně do Snídaně s Novou. Tam budu mít takové ženské okénko, ve kterém budeme řešit převážně dámská témata a témata maminek. Už jsme otevřeli témata, jako je poporodní deprese, kojení, úzkosti u dětí, a zrovna dnes jsem řešila závislost u dětí - ať už na kratomu, nebo na nikotinu. To jsou témata, která podle mě mámy řeší. Představovat budeme také nové knížky. Bude to typicky dámské okénko.

Ta témata přinášíte vy osobně? Něco vás zaujme a navrhnete to?

Něco ano. Občas zaslechnu, co ženské řeší nebo co je trápí. Ale k tomu je samozřejmě celý tým Snídaně a ten témata přináší také. Je hezké, že se to dorovnává. Někdy je to náročné. Úzkosti a psychika u dětí, navíc teď v poslední době pár lidí spáchalo sebevraždu - to se vás pochopitelně dotkne. I pro mě jsou to témata, na která se musím dopředu připravit. Ale myslím, že tam vždycky zazní něco důležitého pro rodiče - jak se zachovat. Řešíme převážně děti.

Vy sama máte dceru. Řešíte některá témata i s ní, probíráte to doma?

Ano. Mě rozhovory s ní pokaždé velmi nabijí a obohatí. Jsem hodně komunikativní, hodně mluvná, ale po tom rozhovoru vždycky dostanu ještě nějaký tip nebo radu, kudy vést nebo informovat. Říkat to těm dětem! Jasmínka už přeci jen není malá, takže to doma začínám podprahově sunout. Teď jde do puberty a nedávno jsem se musela strašně smát.

Čemu?

Je jí teprve deset a já jí říkala, co bude, proboha, dělat za tři roky! Ale ta puberta je prý proto, aby se rodiče tak naštvali, že už děti nechtějí mít doma. Tomu jsem se musela hrozně smát. Puberta je prostě proto, abychom ty děti pustili.

Má už Jasmínka nějakou představu o budoucnosti?

Budeme teď dělat přijímačky, Jasmínka moc hezky maluje, takže zkusíme zaměření na výtvarku. Čekají ji první zkoušky a z toho máte strach. Víte, že to nemusí vyjít - na tu školu berou málo uchazečů. To budou takové ty pády, které vím, že ji čekají, ale v životě jsou důležité. Takže musím být ta máma, která ji podrží. Jinak je to střídavé - jednou řekne, že chce být veterinářka, a když jí řeknu, že se na to musí učit, tak chce být raději fotbalistka, aby potkala Cristiana Ronalda.

To nemá malé cíle!

Ano, Cristiano Ronaldo byl super! Když byl v Praze, Jasmínka pořád opakovala, že musím koupit lístek na zápas. Odpověděla jsem jí, že bych ho zaprvé ani nesehnala a za druhé ani nezaplatila.

A jak letos strávíte Vánoce?

Tohle jsem nedávno řešila s kamarádkami. Já miluju vaření, pečení, domácí práce. Ale s tou naší prací to zkrátka nejde dohromady. Takže to řeknu narovinu: nepeču. Nemám na to prostě dostatek času a sama bych si to neužila, kdyby to bylo hektické a na sílu. Já si to prostě chci užít. Určitě jednou péct budu, ale letos to asi opět nestihnu. Zvládla jsem péct, když byla Jasmínka malá. Peče moje maminka a ta peče tak dobře! Dělá 18 druhů cukroví. Moje máma je taková frajerka. Dělá to cukroví drobné a má ho pokaždé krásně načančané. Takže cukroví na stole rozhodně bude.

Vidíte se svou dcerou nějakou podobu? Ať už fyzickou nebo duševní?

To je těžká otázka. Myslím, že je jiná než já. Ona je vůbec ta dnešní generace jiná. Nedávno jsme se tomu smáli, protože Jasmínka vůbec nechápe, že když jsem byla malá, nebyly mobily, internet ani počítače. Vždycky na mě jenom kouká a říká: „Mami, a co já budu říkat svým dětem, když ty mi říkáš, že za tvých mladých let nebyl počítač?" To nikdo neví! Takže jejich generace je podle mě úplně jiná. Jsou tam určité rysy, které má po mně. Vidím tam také rysy po tatínkovi, je hezky namíchaná. Ale co se týká zaměstnání, tak já nikdy nechtěla dělat nic jiného než tancovat. Ona touto cestou vůbec nejde, takže si myslím, že je to otázka několika let a bude se to měnit.

Blíží se nám ty Vánoce, na jakou pohádku se nejraději díváte?

První, co mě napadlo, jsou Tři oříšky pro Popelku. Ale já mám také ráda nové pohádky. Nedávno jsme viděly Princeznu zakletou v čase a to se nám moc líbilo. Plánujeme vyrazit na nový díl, na dvojku, která je teď v kinech. To jsme ještě nestihly. Na ty vánoční pohádky toho 24. a 25. prosince se každoročně moc těším!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články