Supertáta Cristiano Ronaldo: Nejlepší fotbalista světa tají totožnost matky nejstaršího syna a chce aspoň osm dětí

Supertáta Cristiano Ronaldo: Nejlepší fotbalista světa tají totožnost matky nejstaršího syna a chce aspoň osm dětí
Zdroj: Showpix
Cristiano Ronaldo své děti miluje. I když díky fotbalu dosáhl všeho, o čem se obyčejným smrtelníkům ani nesnilo, rodina je pro něj stále na prvním místě. "Být otcem je jedinečný pocit. Je to něco, co od základu změnilo můj pohled na svět. Vidět své děti vyrůstat je bez diskusí největší privilegium, kterého se mi dostalo," tvrdí dojatý Ronaldo.Nejstaršího syna, kterého oslovuje láskyplně Cristianho, si pořídil se ženou, jejíž totožnost nechce prozradit. Od narození se o něj staral sám. Možná i proto spolu mají jedinečný vztah.Cristiano junior kráčí ve stopách svého otce. Úspěšně hraje fotbal, často s tátou přebírá různé trofeje, a dokonce se představil v reklamě na kolekci oblečení CR7, které navrhuje Cristiano senior.
S krásnou Argentinkou Georginou má Cristiano čtyřletou dceru Alanu a brzy čekají další dva přírůstky do rodiny.+ 1 fotka+ 2 fotky

Že je fotbalista Cristiano Ronaldo (36) jedním z nejlepších a nejlépe placených sportovců světa, ví asi každý. Neméně zajímavý je ale také jeho soukromý život. A nejde jen o zástupy krásných žen, které se údajně vystřídaly v jeho posteli, ale především o jeho přístup k otcovství. Tři z jeho čtyř dětí totiž nikdy nepoznaly svou biologickou matku. A to není zdaleka vše.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 07. 11. 2021 09:00

Ronaldovi bylo pětadvacet a právě válel v řadách Portugalska na mistrovství světa 2010 v Jihoafrické republice, když se mu narodil první syn Cristiano Ronaldo junior. Fešný sportovec jeho příchod na svět oznámil po vyřazení z osmifinále turnaje.

Totožnost mámy prvního syna usilovně tají

Fanouškům, kterých má fotbalista jen na Instagramu před 363 milionů, v tu chvíli spadla brada až na zem. Neměli tušení, že by Cristiano měl vážnou známost, natož že by se chystal založit rodinu. A překvapením nebyl konec. Mladý křídelník totiž zároveň přiznal, že má syna ve výhradní péči. "Dohodli jsme se s jeho matkou, že její identita zůstane skrytá a o syna se budu starat jen já," šokovala fotbalová star.

Tak docela pravda to ale nebyla. Cristiano Ronaldo je velmi zaměstnaný muž, takže mu s miminkem často pomáhaly maminka Dolores a sestry Elma s Katiou. A brzy přiložila ruku k dílu i jeho nová přítelkyně, ruská modelka Irina Shayk (35). S tou Ronaldo randil dlouhých pět let a zdálo se, že malému Cristianhovi brzy pořídí sourozence. Tak se ale nestalo. Roku 2015 se rozešli.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Během půl roku se mu narodily tři děti

Touha mladého milionáře po dalším potomkovi tím ale nevyhasla. Naopak. V červnu roku 2017 přišla jako blesk z čistého nebe zpráva, že se fotbalista stal otcem dvojčat Evy a Matea (oba 4). Ta přivedla v americkém San Diegu za cca 2 miliony korun na svět náhradní matka.

Leckdo nad Cristianovým konáním kroutil hlavou. Ronaldo už tehdy totiž randil se svou současnou přítelkyní Georginou Rodríguez (27) a neměl tedy důvod pořizovat si děti jinde. "Cristiano nebude nikomu sdělovat, proč se rozhodl pro náhradní matku," konstatoval stroze jeho mluvčí.

S Georginou, s níž se seznámil v létě 2016 ve značkovém butiku Gucci, navíc záhy přivítal na světě svého již čtvrtého potomka. Dcera Alana (3) se narodila jen půl roku po Evě a Mateovi. Letos v říjnu pak pohledný pár oznámil další šťastnou novinu, sexy brunetka čeká dvojčata!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nebrání se ani osmi dětem

Ronaldo se tak brzy stane již šestinásobným otcem. Ani u tohoto čísla ale prý končit nehodlá. "Syn Cristianho si přeje ještě víc bratrů a sester. Celkem sedm, jako bylo moje číslo na dresu. To není špatný nápad," žertoval Ronaldo v rozhovoru pro list Correiro da Manha.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristianho se včas dozví, kdo je jeho máma

Ač svoji netradiční rodinu rád prezentuje na sociálních sítích, o matce prvorozeného syna vytrvale mlží. "Lidé spekulují o tom, že Cristianovou matkou je holka, se kterou jsem kdysi chodil, nebo někdo jiný, či dokonce náhradní matka. Nikdy jsem se k tomu nevyjadřoval a ani to nemám v plánu. Až Cristiano trošku povyroste, řeknu mu pravdu, protože si ji zaslouží znát," uzavřel diskusi v show Jonathana Rosse.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Nowtolove.com.au

Wikipedia.org

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články