Dětská hvězda Adélka Hesová (7) nám prozradila své největší přání: Chtěla bych čivavu, ale maminka ani práce to nedovolí

Dětská hvězda Adélka Hesová (7) nám prozradila své největší přání: Chtěla bych čivavu, ale maminka ani práce to nedovolí
Zdroj: Herminapress
Dětská herečka Adélka Hesová si ve svých sedmi letech vyzkoušela už několik profesí - zde je například hvězdou módní přehlídky.Do své módní show ji oslovila módní návrhářka Debbie Brown.Maminka Mirka je na talentovanou dceru pyšná.Adélka si už vyzkoušela také roli moderátorky.+ 6 fotek+ 7 fotek

Hvězda seriálu ZOO, dětská herečka Adélka Hesová (7), má za sebou velkou premiéru v roli moderátorky. Jak přiznala magazínu Lifee.cz, trému neměla. Na co si ovšem musela postěžovat, je fakt, že jí maminka nechce koupit vysněnou čivavu. A to není zdaleka všechno, co v nečekaně upřímné zpovědi mladá dáma prozradila.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 05. 2023 12:00

Adélka Hesová zvládá kromě školy natáčet seriál ZOO a ve volném čase si občas střihne moderování nebo módní přehlídku. Je zkrátka vytíženou celebritou! Magazín Lifee.cz ji zastihl během koncertu dětské ikony Míši Růžičkové, které Adélka moderovala oslavu 20 let na hudební scéně. Jak nám mladá dáma přiznala, bylo to vůbec poprvé, co se chopila mikrofonu a předstoupila před desítky dětí a jejich rodičů. Trému ovšem neměla, a dokonce si s Míšou na její písničky zatancovala.

Adélka Hesová o svém největším přání

Chybět na akci nesměla její maminka Mirka, na kterou Adélka prozradila hned několik pikantností. Jak by strávila den, kdyby mohla dělat všechno, co jí rodiče zakazují? „Přála bych si nového pejska, čivavu. Jen mi ho maminka nechce koupit, protože natáčím a on potřebuje chodit na procházky," postěžovala si vytížená dětská herečka, která už přemýšlí, jak letos 1. června oslaví Den dětíKdyž ne toho pejska, přála bych si od rodičů jednu hračku, ale tu mi taky nechtějí koupit," vypráví Adélka.

Maminka se občas zlobí, přiznává Adélka Hesová

Zajímalo nás tedy, čím dalším ji maminka vytáčí. „Ničím, mám hodnou maminku. Někdy se na mě zlobí, ale to bývá třeba jednou za rok," tvrdí talentovaná herečka a pokorně dodává, že si za to většinou může sama. Vadí jí, že neposlouchám. A také to, že tancuju a blbnu, i když zrovna nejsem před kamerou," přiznává holčička, kterou na Instagramu sleduje více než 30 tisíc fanoušků.

Adélka Hesová prý zůstává nohama na zemi

Sláva jí ovšem do hlavy zatím nestoupla a k ostatním dětem se chová stejně přátelsky jako před kamerou. Když člověk udělá něco špatného, opravdu hodně špatného, tak o tu slávu může přijít. Ale když nic takového neudělám, tak si myslím, že se mi nic stát nemůže," zamýšlí se Adélka nad tím, zda ji svět showbyznysu může zkazit. Závěrem přidává střípek z osobního života: Jeden kluk na záchodě říkal, že mě miluje," červená se blonďatá naděje českého filmu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články