Dolarová milionářka Kylie Jenner slaví 25. narozeniny: Připomeňte si její největší skandály

Dolarová milionářka Kylie Jenner slaví 25. narozeniny: Připomeňte si její největší skandály
Zdroj: Showpix
Herečka Vanessa Hudgens má vlastní značku pečující kosmetiky KNOW Beauty.Barbadoská zpěvačka Rihanna se netají tím, že podstatná část jejího bohatství pochází z její dekorativní kosmetické značky Fenty Beauty. Na trh ji uvedla v roce 2017.Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez bohatne rovněž ze zisků své značky JLo Beauty, nově také JLo Body. Aby zvýšila prodej, neváhala pro ni před nedávnem zapózovat nahá.Zpěvačka Selena Gomez slaví úspěchy se svou značkou dekorativní kosmetiky Rare Beauty. Tvrdí, že se snaží vymanit z nerealistických vzorů krásy.+ 11 fotek+ 12 fotek

Podnikatelka a influencerka Kylie Jenner slaví 10. srpna 25. narozeniny. A ačkoli se o ní ještě nedávno psalo jako o nejmladší self-made dolarové miliardářce, ukázalo se, že opět lhala. Ze lži už byla usvědčena jednou a dokonce na ní založila svůj výnosný byznys. Pojďte si s námi její excesy připomenout.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 08. 2022 14:30

S majetkem, který dnes Forbes reálně odhaduje na cca 900 milionů dolarů, se Kylie Jenner, sestra Kim Kardashian, řadí mezi nejmajetnější ženy světa. Raketově zbohatnout se jí podařilo díky její značce kosmetiky Kylie Cosmetics, ke které nově přidává také značku oblečení.

Její vlajkový produkt, lip kits, tedy sady matné tekuté rtěnky a konturovací tužky, zmizely v době uvedení na trh z kamenných obchodů během jediné minuty. Jedna sada přitom vyjde na přibližně 700 korun„Nic jsem neočekávala, nepředvídala jsem budoucnost. Ale je to samozřejmě příjemná a hezká odměna,“ komentuje svůj byznys Kylie, „to je síla sociálních sítí. Než jsem začala podnikat, měla jsem už tak silný dosah, že bych mohla začít dělat prakticky cokoli.“ Na Instagramu ji sleduje 365 milionů lidí.

Kylie Jenner lhala o svém bohatství

Ačkoli o sobě Jenner hrdě prohlašovala, že je nejmladší dolarovou self-made miliardářkou světa, brzy se ukázalo, že si čísla s gustem přifukovala a její skutečné jmění na jednu miliardu dolarů nedosahuje.

Kylie Jenner se totiž začátkem roku 2020 podařilo prodat 51 % své značky kosmetickému impériu Coty za 600 milionů dolarů, ovšem výkazy této firmy nakonec podle magazínu Forbes ukázaly, že čísla její značky jsou značně nadhodnocená.

Soukromý tryskáč používá Kylie Jenner jako taxi

Nedávno Kylie Jenner šokovala svět, když se rozhodla použít svůj soukromý tryskáč, aby překonala vzdálenost pouhých 60 kilometrů. V cíli sice byla za 12 minut, nicméně podle údajů Google Maps trvá stejná trasa autem 40 minut, což není nikterak dramatický rozdíl. Není tedy divu, že ji média nazývají klimatickou zločinkou.

Lhala o svých přifouknutých rtech

Co ale očekávat od ženy, která úspěch svého byznysu s kosmetikou založila na lži. V roce 2014 se totiž pustila do hlasité války s médii, kdy tvrdila, že své smyslné rty nemá v žádném případě vyplněné za pomoci injekcí, ačkoli srovnání jejích archivních fotek a současných evidentně ukazovalo na opak.

Místo toho Kylie bez uzardění tvrdila, že jde jen o chytré použití rtěnky a tužky na rty. To by bylo relativně pořádku a dalo by se považovat za tvrzení proti tvrzení, kdyby ovšem výplně v květnu roku 2015 nepřiznala. Zároveň se v ní hned probudila obchodnice a na trh s pompou uvedla své sady na rty, které se - navzdory evidentní lži - okamžitě vyprodaly.

Kylie Jenner z rozmaru přejmenovala syna

Začátkem února přivedla Kylie Jenner na svět druhé dítě, synka, kterému dala jméno Wolf (v překladu Vlk). S partnerem, rapperem Travisem Scottem, už má čtyřletou dcerku Stormi. Na konci března však prostřednictvím Instagramu oznámila, že se jí synovo jméno vlastně příliš nepozdává a hodlá ho přejmenovat.

Náš syn už není Wolf. Vážně jsme neměli pocit, že by to byl ON,“ uvádí zde podnikatelka. Šestinedělí pro mě bylo těžké, a tak chci ostatním novopečeným maminkám vzkázat, že nebýt úplně v pořádku je naprosto v pořádku,“ vzkazuje Kylie veřejnosti.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články