Vlasové proměny Evy Burešové v průběhu let: V těhotenství zažila zpěvačka něco nečekaného

Vlasové proměny Evy Burešové v průběhu let: V těhotenství zažila zpěvačka něco nečekaného
Zdroj: Herminapress
Eva Burešová se nedávno rozloučila se svou rolí v seriálu ZOO - čekají ji totiž mateřské povinnosti.Seriál opouštěla s roztomilým blonďatým kudrnatým mikádem. Od kolegů a štábu dostala k rozlučce velkého medvídka.V seriálu ZOO si Eva Burešová vyzkoušela skutečně velké množství paruk - co myslíte, sluší jí také tahle zrzavá?Eva Burešová nedávno natočila se svým partnerem Přemkem Forejtem videoklip Žena z oceli. Vlasy zde má prodloužené a zapletené ve stylu antické bohyně.+ 9 fotek+ 10 fotek

Těhotná Eva Burešová (28) nedávno překvapila fanoušky velkou změnou - své rovné vlasy vyšperkovala slušivou ofinkou. A to není zdaleka vše, co sympatická herečka s účesem dokáže. V průběhu let se její vlasy měnily nejen vlivem nálady či požadavků režisérů, ale také tím, v jaké životní etapě se Eva nacházela. Pojďme se na to podívat detailněji.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 07. 2022 13:19

Herečka a zpěvačka Eva Burešová je hotový vlasový chameleon. Účesy mění nejen podle nálady či příležitosti, ale i životního období. Na konci léta má Eva přivést na svět svého druhého potomka, kterého čeká se šéfkuchařem Přemkem Forejtem, a právě těhotenství se na jejích vlasech podepsalo víc než cokoli jiného.

Vlasy Evy Burešové si v těhotenství dělají, co chtějí

Herečka nedávno prohlásila, že během jiného stavu pociťuje velký rozdíl v kvalitě vlasů. Její přirozeně kudrnaté kadeře se samy od sebe rovnají a nepomůže jim zpět do kudrlinek ani ten nejusilovnější styling. Oproti tomu jsou prý ale kvalitou nesrovnatelně lepší.

„Jsou pevnější a mnohem zdravější. Jen se mi šíleně rovnaj, ani kulma dlouho nevydrží. Kde jste, kudrliny?!" posteskla si Eva Burešová na svém Instagramu. Aby docílila kvalitních a pevných vlasů, používá na ně speciální masky, olejíčky a pěny.

Připravili jsme pro vás sérii fotek, která dokládá, jak se vlasy Evy Burešové v průběhu let měnily. Všimněte si především snímku, na kterém zpěvačka čeká prvního potomka, syna Nathaniela. Vlasy má totiž rovné jako hřebíky!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články