Svérázná Lucy Liu: Hvězda filmu Kill Bill našla pro své dítě náhradní matku, na těhotenství prý neměla čas

Svérázná Lucy Liu: Na těhotenství prý neměla čas, kvůli kariéře si dítě nechala donosit náhradní matkou
Zdroj: se souhlasem České televize
Kill Bill: Uma Thurman se jako Nevěsta, bývalá členka vražedného komanda, touží pomstít svému bývalému šéfovi, který z její svatby udělal krvavá jatka. Projekt Kill Bill tvoří dva snímky, které šly do kin v rozmezí několika měsíců. Quentin Tarantino dlouho mluvil i o trojce, ale patrně nikdy nevznikne.Dublérka Umy Thurman si během natáčení poranila žebra a zpřetrhala vazy v zápěstí. Zotavovala se celý rok.Uma Thurman obvinila Quentina Tarantina z toho, že i přes její nevoli chtěl, aby sama natočila nebezpečný kousek v autě. Výsledkem byl otřes mozku a poraněná kolena. Režisér se omluvil až díky kampani MeToo.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Quentin Tarantino do svého snímku Kill Bill, který natočil jako poctu asijským bojovým filmům, obsadil také Lucy Liu, jednu z nejkrásnějších žen v Hollywoodu. Lucy ale není jen hezkou tvářičkou, dokáže se třeba domluvit šesti jazyky.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 02. 07. 2022 11:00

Kill Bill: Žena, jejíž jméno nikdo neví, se po čtyřech letech probouzí z kómatu v nemocnici. Touží po jediné věci: pomstě. Chce zabít všechny, kdo ji připravili o svatbu, manžela, naději na lepší život a nenarozenou dceru. Na to, jak to dopadne, se můžete podívat ve filmu Kill Bill, který uvede ČT 2 dnes ve 22:00.

Všestranná Lucy Liu

Přestože se Lucy Liu narodila v New Yorku, anglicky začala mluvit až v pěti letech. Její rodiče přišli do Ameriky z Číny a ovládali pouze mandarínštinu. Lucy se však pustila do studia jazyků a nyní jich ovládá šest, včetně italštiny.

V mládí studovala i filipínská bojová umění kali, eskrima, silat, učila se bojovat s holemi, noži a jinými ostrými zbraněmi. S tím se pojí i její láska ke sportu. Ráda leze po skalách, lyžuje a jezdí na koni. Kdysi také pracovala jako instruktorka aerobiku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucy Liu (@lucyliu)

Lucy Liu se kromě herectví věnuje i umění a fotografování. Svá díla vystavuje pod pseudonymem Yu Ling, což je ve skutečnosti její čínské jméno. Miluje všechno duchovní a kromě čínské filozofie studovala také různá náboženství jako je buddhismus a taoismus.

Ale když je potřeba se o sebe postarat, nemá hlavu pouze v oblacích. Během studia na vysoké škole pracovala na částečný úvazek jako servírka v podniku jménem Ann Arbor Comedy Showcase Club. Cizí jí není ani hudba. Hraje na akordeon.

Syn Lucy Liu

V roce 2015 se herečka stala matkou, narodil se jí syn Rockwell Lloyd. Na svět jej ale přivedla jiná žena, respektive náhradní matka. Proč Lucy Liu zvolila tuto možnost?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucy Liu (@lucyliu)

Nebylo to kvůli tomu, že by nemohla mít sama děti. Prý byla v té době příliš zaneprázdněná svou kariérou, takže na těhotenství jí nezbýval čas...

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Lucy Liu

Factinate.com: Tough As Nails Facts About Lucy Liu

Mensxp.com: 10 Interesting Things About Lucy Liu You Didn’t Know Before

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články