Hvězda Četnických humoresek Alena Antalová oslavila padesátiny: Jak se jí podobá nejmladší dcera Maruška?

Hvězda Četnických humoresek Alena Antalová oslavila padesátiny: Jak se jí podobá nejmladší dcera Maruška?
Zdroj: Herminapress
Herečka Alena Antalová se na křtu limitované edice panenek, které oblékl módní návrhář Osmany Laffita, objevila v doprovodu své nejmladší dcery Marie (v popředí).Dcera Marie začíná být Aleně Antalové nápadně podobná.Alena Antalová říká, že své dcery nikdy příliš nerozmazlovala.Alena Antalová na křtu také zazpívala šanson, ačkoli tvrdí, že ji zpívání dosud příliš netěšilo.+ 6 fotek+ 7 fotek

Alena Antalová, hvězda seriálu Četnické humoresky, oslavila padesáté narozeniny. Webu Lifee.cz se svěřila, že oslavy stále probíhají. S manželem stihla romantickou - a vůbec první - dovolenou bez dětí. Jak se čtyřnásobné mámě daří více než dvacet let po natáčení slavného seriálu?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 08. 2022 09:00

Herečka Alena Antalová má čtyři děti - Alenu (16), Jana (13), Elenu (14) a Marii (9). Právě v doprovodu nejmladší dcery si muzikálová star nenechala ujít křest limitované edice panenek, které oblékl módní návrhář Osmany Laffita.

Alena Antalová oslavila na konci července padesáté narozeniny a pojala to ve velkém stylu. „Byla jsem s manželem na Mauriciu. Poprvé v životě jsme byli sami na dovolené," překvapuje oblíbená herečka. „Nebyli jsme ani na svatební cestě, protože já čtrnáct dní po svatbě rodila. Měli jsme veselku narychlo, protože jsem se hrozně moc chtěla vdát," směje se Alena.

Měla jste jako malá ráda panenky?

Neměla. Vždy jsem byla klučičí typ, měla jsem za kamarády kluky a lezli jsme po stromech. Jsem zde dnes kvůli našim velice blízkým přátelům, se kterými podnikáme různé kratochvíle.

Hrají si s panenkami vaše dcerky?

Když přijdeme k nim na firmu, tak tam je to pro ně skutečný ráj. Dnes už jsou velké a je to trochu jinak, ale milují to. Alenka už bude mít sedmnáct let, takže jsem křest navštívila jen s tou nejmladší, Maruškou.

Byla jste ten typ maminky, který dcerkám dopřeje, co jim na očích vidí?

Ne! Zuby nehty se snažím dávat dárky jen na svátky, narozeniny nebo Vánoce. Tak, aby to bylo vzácné. Aby to měly stejné, jako jsem to v dětství mívala já. Já se na dárky hrozně těšila. Snažím se holkám nedávat moc dárků, ne vždy se mi to ale daří.

Co pěkného jste teď k narozeninám dostala vy?

Byla jsem s manželem na Mauriciu. Poprvé v životě jsme byli sami na dovolené. Nebyli jsme ani na svatební cestě, protože já čtrnáct dní po svatbě rodila. Měli jsme veselku narychlo, protože jsem se hrozně chtěla vdát. Zvládli jsme společně nějaké víkendovky po Evropě, ale nikde jsme vlastně nebyli sami. Navíc se ty mé narozeniny pořád ještě táhnou. Maruška bude mít 10 a Elenka 15.

To je pěkná oslava, 10, 15, 50.

Ano, to je! Hezky se nám to táhne. Ale já pořád říkám, že v životě už všechno mám a po ničem netoužím. Jen bych si přála, aby to takhle bylo co nejdéle.

Co je před vámi hezkého po pracovní stránce?

V září mě v Městském divadle Brno čeká premiéra muzikálu Devět křížů. Tam jsem zaměstnaná a vyhovuje mi to. Děláme činohry i muzikály. K tomu jsem se potkala s jedním gentlemanem, Alexem, se kterým zpívám šansony. To mě moc baví. Vůbec poprvé mám chuť vystoupit jen s klavírem a s mikrofonem. Nikdy předtím mě to nenapadlo a nikdy jsem to ani nechtěla.

Takže se nepovažujete za zpěvačku?

Zpívat v rámci představení je něco jiného. Nikdy jsem po zpěvu netoužila, díky muzikálům jsem měla všechno - kostýmy, hudbu, company. Když už jsem někde musela sólově zpívat, nechávala jsem si za to platit, nebo to muselo být pro dobrou věc.

Bývala jste nervózní?

Netěšilo mě to. Teprve teď si myslím, že mě to těší a umím si to představit. Možná si k padesátinám nadělím hezký recitál.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články