Katie Holmes už není sama. Její první láskou byl Joshua Jackson, osudovým Tom Cruise a ten poslední umí vařit

Katie Holmes už není sama. Její první láskou byl Joshua Jackson, osudovým Tom Cruise a ten poslední umí vařit
Zdroj: showpix.cz

Milostný život Katie Holmes byl vždy ostře sledovaným tématem. Po boku úspěšné americké herečky se totiž už objevila spousta známých mužů a Katie tak nezůstala nikdy dlouho sama. Šťastně zamilovaná je i tentokrát.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 10. 09. 2020 12:48

Jednačtyřicetiletá herečka Katie Holmes, která se objevila v řadě úspěšných filmů, byla sice vdaná pouze jednou, její milostný život by ale vydal na román. Rodačka z Ohia je častým objektem bulvárních novinářů, kteří sledují všechny muže po jejím boku. A že jich bylo…

Joshua Jackson

První slavná role Katie Holmes přišla se seriálem Dawsonův svět, ve kterém si zahrála Joey. Jednou z jejich seriálových lásek byl Pacey, jehož hrál Joshua Jackson. Katie sice nikdy nepotvrdila, že randila přímo s ním, všichni fanoušci ale měli o jejich románku jasno. „Zamilovala jsem se, měla jsem svou první lásku a bylo to něco tak neuvěřitelného a nepopsatelného, ​​že si toho vždy budu cenit,“ řekla v roce 1998 časopisu Rolling Stone. Jejich vztah ale netrval moc dlouho.

Chris Klein

Dalším partnerem Katie Holmes byl Chris Klein, kterého všichni znají z filmu Prci, prci, prcičky. V roce 2003 se sice zasnoubili, o dva roky později šli ale od sebe.

Tom Cruise

Nejslavnější byl vztah Katie Holmes a Toma Cruise. „Myslela jsem si, že si vezmu Toma Cruise,“ prohlásila pro časopis Seventeen  ještě v dobách, kdy randila s Kleinem. A na její slova nakonec skutečně došlo. V roce 2005 se nejprve s Kleinem rozešla a už v dubnu tohoto roku byla v Římě s Cruisem.  O měsíc později byl pak slavný herec u Oprah Winfrey, kde jejich vztah potvrdil.

Katie následně přešla ke scientologii, kterou Cruise vyznává, zasnoubili se a oznámili, že je na cestě jejich dcera - Suri Cruise, která se narodila v dubnu roku 2006. V listopadu se pak Katie a Tom vzali.

Jejich manželství působilo šťastně, o to překvapivější ale bylo, když Holmes v roce 2012 požádala o rozvod. Katie na něj najala tři právnické firmy ze tří různých států a Cruise následně přiznal, že rozvod vůbec nečekal. Dcera Suri navíc zůstala ve výhradní péči své mámy.

Jamie Foxx

Po rozchodu s Cruisem se po boku Katie začal objevovat Jamie Foxx, s nímž byla poprvé viděna v roce 2013 na charitativní akci v Hamptons. Foxx sice spekulace vyvrátil, v roce 2015 však byli vyfoceni, jak se drží za ruce. Jejich další společná fotka spatřila světlo světa o dva roky později, oficiálně se ale na veřejnosti objevili až loni. Jenže krátce poté Foxx začal randit se zpěvačkou Selou Vave.

Emilio Vitolo Jr.

Ani Katie však dlouho nezůstala sama. Před pár dny totiž byla spatřena u jídla s restauratérem Emiliem Vitolo Jr., jenž vlastní restauraci Emilio's Ballato v New Yorku. Holmes mu seděla na klíně a vášnivě jej líbala.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články