Láska a podpora manžela nestačily: Jaký byl život Hany Krampolové?

Hana Krampolová a Jiří Krampol
Zdroj: Profimedia.cz

Byla učitelkou, později moderátorkou, a dokonce si vyzkoušela i herectví. Hana Krampolová byla ovšem známá hlavně jako manželka herce a moderátora Jiřího Krampola. Jaký byl její život po boku milovaného Jiříčka?

Petr Jirsa
Petr Jirsa 04. 08. 2020 12:58

Hana Krampolová a Jiří Krampol se vzali v roce 1993, čímž se život do té doby neznámé učitelky v mateřské školce od základů změnil. Její manžel jí byl vždy oporou, ale jak sám přiznal, život po boku slavného herce a moderátora se podepsal na jejím zdraví. Hanka kvůli tomu prý přišla o spoustu kamarádek. Její psychice zrovna nepřidaly ani ne právě hezké vztahy s jejím synem Petrem, se kterým se moc nevídala. Nevídala tím pádem ani svá vnoučata. Jako učitelka ve školce děti milovala, a tak se se situací v rodině špatně srovnávala.

Psychické problémy

Po smrti maminky hledala útěchu v alkoholu a prášcích na uklidnění. Potýkala se rovněž s poruchou příjmu potravy a silnými úzkostmi. Několikrát zkolabovala v důsledku podvýživy. Velký zlom přišel v roce 2019, kdy musela být Hanka dokonce hospitalizována v Tunisku, kam se vydala společně s manželem. Lékaři jí tenkrát důrazně doporučovali přestat s kouřením a kompletně změnit životosprávu. Její manžel se pro ni snažil dělat maximum, bezmezně ji miloval a do posledních chvil doufal, že jednou bude vše jako dřív. Hanka zase milovala svého manžela a chtěla se kvůli němu změnit. V posledních měsících jejího života se na lepší zítřky se přece jen blýskalo. Hanka omezila kouření a začala znovu řádně jíst. Společně se chystali na dovolenou a těšili se na nové zážitky.

Náhlé úmrtí

Naděje Jiřího Krampola na bezstarostný život se však nadobro rozplynuly dne 3. srpna 2020, kdy Hana Krampolová náhle zemřela v jeho náruči.

Zdroj: blesk.cz, expres.cz

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články