Prostřední syn modelky Lucie Šlégr prozradil, jakou špatnou vlastnost zdědil po mamince

Prostřední syn modelky Lucie Šlégr prozradil, jakou špatnou vlastnost zdědil po mamince
Zdroj: Herminapress
Lucie má z prvního vztahu dva syny, třináctiletého Richarda a patnáctiletého Roberta, manžel Jiří Šlégr má už dvaadvacetiletou dceru Jessicu. Před dvěma lety se jim k desetiletému výročí vztahu narodil syn Ron.Syn Richard miluje historii, hlavně starověký Egypt, kam už se s rodiči také vypravil.S Lucií Šlégr jsme měli možnost mluvit na brněnském výstavišti, kam ji se synem přilákala výstava Tutanchamon - Jeho hrobka a poklady.Synové Richard a Robert doprovázejí Lucii do společnosti často a díky tomu jsou velmi komunikativní.+ 5 fotek+ 6 fotek

Modelka Lucie Šlégr prozrazuje, jak úspěšný je její třináctiletý syn Richard ve škole. „Je úplně jako já - dobře se učí, ale je to lumpík. Já jsem vždycky mívala dobré známky, ale také napomenutí třídního učitele. Tohle má prostě po mně," uvedla modelka a její syn s maminkou v rozhovoru pro Lifee.cz souhlasil.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 05. 2022 12:00

Richard nám prozradil, že ho ve škole nejvíc baví dějepis a zhlédnul se hlavně ve starověkém Egyptě, který už s rodinou také navštívili. Modelka nicméně přiznává, že ona už se v posledních letech cestovat bojí a nostalgicky vzpomíná na dobu, kdy bylo ve světě ještě bezpečno.

Lucie má z prvního vztahu dva syny, třináctiletého Richarda a patnáctiletého Roberta, manžel Jiří Šlégr má už dvaadvacetiletou dceru Jessicu. Před dvěma lety se jim k desetiletému výročí vztahu narodil syn Ron.

Lucie Šlégr o strachu z cestování

Lucie, co vás přivedlo do Brna na výstaviště?

Lucie: Na výstavu Tutanchamona a jeho pokladů jsem se vypravila především kvůli mému synovi Richardovi. Miluje dějepis, teď zrovna Egypt probírají a on opravdu všemu rozumí.

Navštívila jste tuhle zemi osobně?

Lucie: Ano, ale přiznám se, že místo sprintování po památkách se na dovolené nejraději válím u moře - na rozdíl od něj. Byla jsem v Egyptě poprvé snad před dvaceti lety, takže jsem stihla ještě tu klidnou dobu před jedenáctým zářím, kdy bylo ve světě relativně bezpečno. Byla to úplně jiná a svobodnější doba, nemuseli jsme se bát žádných teroristických útoků. Navštívila jsem Káhiru, pyramidy, Egyptské národní muzeum, poušť a jezdili jsme autobusy. Jsem ráda, že jsem to zažila.

Kdy jste se do Egypta podívala naposledy?

Lucie: Nedávno jsme tam byli na jarních prázdninách, protože Ríša historii opravdu miluje, ale já už jsem neměla odvahu a třeba na ten výlet autobusem už jsem se s ním nevypravila. Mám už prostě strach a jsem opatrnější.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Šlégr (@lucieslegr)

Kromě dějepisu, jak se Ríšovi ve škole daří?

Lucie: Dobře, on je hodně svědomitý a pečlivý. Je úplně jako já - dobře se učí, ale je to lumpík. Já jsem vždycky mívala dobré známky, ale také napomenutí třídního učitele. Tohle má prostě po mně.

Ríšo, říká maminka pravdu?

Richard: Říká. Až na matematiku. Ne že by mi nešla, ale příliš v ní nevynikám.

Opravdu tě tolik baví historie?

Richard: Hodně moc, a to nejen Egypt. Byl jsem v tomhle směru vždycky napřed. Třída například začínala Přemyslovce a já už jsem je končil. Hledám si informace hlavně v knížkách, na internetu moc ne.

Rodiče ti to doma vysvětlují?

Richard: Ne, naopak. Já to vysvětluju jim.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články