Modelka Lucie Šlégr o zmenšení prsou: Prozradila jeden důvod, proč váhá

Lucie Šlégr přijala pozvání do talkshow Na kafeečko.S Miluškou Bittnerovou se daly do diskuze o zmenšení prsou. Lucie Šlégr už o tom delší dobu uvažuje.Lucie Šlégr, ještě pod dívčím jménem Králová, vyhrála Miss České republiky v roce 2005.+ 4 fotky+ 5 fotek

Pozvání do pořadu Na kafeečko přijala Miss České republiky z roku 2005 Lucie Šlégr (40) a prozradila v něm, že se už nějakou dobu chystá k zásadnímu kroku - zmenšení svých ikonických ňader. Zmizí tak její označení nejprsatější Miss, které si za ty roky vysloužila?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 07. 05. 2022 13:30

S moderátorkou pořadu Na kafeečko Miluškou Bittnerovou mají jedno velmi osobní téma společné. Vzhledem k tomu, že jsou obě výrazně obdařené v horní polovině těla, rozpovídaly se o tom, že si přejí prsa zmenšit, a dokonce už obešly kliniky estetické medicíny.

Uvedla jsem vás jako nejprsatější Miss a pojďme si říct, že zrovna ode mě je to vlastně v pohodě, protože já podobnou věc zažívám. Je to zvláštní, jak si člověk zvykne na to, že je jeho jméno spojované s nějakou částí těla. Dá se na to zvyknout?

Člověk si zvykne asi úplně na všechno, mně už to po těch letech ani nepřijde.  Nedávno se mě na to někdo ptal a já odpověděla, že už jsem se s tím naučila žít a že si prsa stejně nechám zmenšit a pak už nebudou mít co psát.

Nejde o prsa, ale když si je někdo nechá zvětšit, tak nenapíšou nejprsatější. Napíšou silikonová. Není to zvláštní?

Nechám si je zmenšit! Budou malinký, ale to už zase nikoho nebude zajímat.

A vy si je chcete opravdu nechat zmenšit?

Já bych si to strašně přála. Bolí mě záda, takže ze zdravotního hlediska určitě. A i vzhledem k věku. Už mě to všechno tíží.

A je to v plánu až tak, že třeba za 14 dní půjdete na operaci?

To ne, ale na konzultaci už jsem byla. Modelace poprsí je náročná operace, je tam hodně řezání a přiznám se, že jsem velký posera, takže se bojím, jak bude výsledek vypadat esteticky.

Tak to máme stejně, já už mám i vybraného chirurga.

Já také. Už jsem k němu poslala asi sedm kamarádek a všechny měly prsa ve výsledku krásné.

Mně doktor říkal, že to ještě není tak hrozné, že ještě počkáme.

Já taky čekám na ten moment, kdy už to hrozné bude.

Myslíte, že byste zklamala fanoušky, kdybyste si nechala poprsí drasticky zmenšit? A co na to manžel?

O víkendu jsem zrovna měla přehlídku na plese a vedle mého manžela stál nějaký pán a řekl mu: "Prosím vás, vysvětlete to vaší paní!" Manžel se ho zeptal, co tím myslí, a pán mu odpověděl: "Ať si ty prsa proboha nezmenšuje, to by byla taková škoda!" Manžel se tomu jen smál. Takže bych tím rozhodnutím možná někoho zklamala, ale pro mě je důležitý, že to pomůže mně, abych se cítila dobře a třeba začala běhat, protože kvůli tomu nemůžu.

To je o zuby!

Tenhle pohyb pro mě jednoduše není vhodný. Takže třeba pak začnu dělat i jiné aktivity, které teď omezuji.

A co strie? Trpíte na ně?

Já to mám geneticky dané do vínku po mamince, je to přímo dar, že mám skvělou hojivost kůže a jizev a i když jsem střídavě přibírala a hubla, s každým těhotenstvím kolem 25 kg, tak mám kůži v pořádku. Je to super, ale nemám to komu předat. Klukům je jedno, jestli budou nebo nebudou mít strie. Navíc na to mužské pokolení ani netrpí.

K soutěži Miss jste mířila vždy, nebo jste měla i jiné ambice?

Mamince jsem to řekla, tuším, když mi bylo dvanáct a viděla jsem soutěž v televizi, že tam jednou taky budu stát. V té době jsem byla dost klučičí. Nakrátko ostříhaná, oblečení jsem nosila po bráchovi a celkově jsem nebyla atraktivní. Nikdo ze třídy mě nechtěl, nikomu jsem se nelíbila a nikdo mi nepsal zamilovaná psaníčka.

V kolika letech se to ošklivé káčátko proměnilo v krásnou labuť?

Nebývala jsem typ přitažlivé holčičky, ale měnilo se to, když jsem začala tančit. Začínala jsem v teplickým divadle, kde jsem dělala balet, a nechávala si dorůst vlasy. To mi bylo tak devět, deset let.

To je zhruba doba, kdy dívkám roste poprsí, tak to vás odradilo od kariéry v tanci?

Já vyspívala později, takže do svých 14-15 let jsem neměla skoro žádná prsa. V deváté třídě mě ještě znali jako tu s klučičí neženskou postavou a najednou v prváku hormony, přibrala jsem a šlo to hodně do prsou.

S baletem jste tehdy musela skončit?

A pěkně jsem to obrečela. Brala jsem to jako životní zklamání, že to, v čem jsem vyrostla, je pro mě najednou zapovězený. Do té doby jsem chtěla na taneční konzervatoř, ale nakonec jsem šla na radu rodičů na ekonomku, ze které jsem po druhém ročníku přešla na obor sociální péče, kde jsem se našla v charitativní činnosti. Dodnes ovšem rodičům nemůžu odpustit, že mě nedali na brusle, milovala jsem totiž krasobruslení. I když, s těma prsama…

Co dalšího prozradila Lucie Šlégr v talkshow Na kafeečko?

  • Proč musela odstoupit z Miss v prvním roce, kdy se přihlásila
  • Jak zvládla tragickou událost, která ji připravila ve 22 letech o přítele
  • Proč u sebe ubytovala ukrajinskou rodinu
  • O své cestě k Miss ČR
  • Proč nebyla v dětství hezká holčička
  • Proč skončila s baletem
  • Jakou volnou disciplínu zvolila na Miss a proč

Související články

Další články