Radovan (33): Manželka dokázala se svými bujnými ňadry hotové zázraky. Pak na mě ušila boudu

Radovan (33): Manželka dokázala se svými bujnými ňadry hotové zázraky. Pak na mě ušila boudu
Zdroj: Freepik

Radovan na své ženě ze všeho nejvíc miloval její bujná prsa. Ona je ale viděla jinak. Byla jí spíš na obtíž. Často ji bolela záda, a tak je začala nenávidět. Jednoho dne se proto odhodlala k zásadnímu kroku, který Radovana vůbec nepotěšil.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 10. 2021 12:02

Čím mě Linda (32) před lety tolik zaujala? Bude to znít povrchně, ale byla to její prsa. Jsou tak obrovská a pevná, že by jí je mohla závidět každá žena. Už na první schůzce jsem nemyslel na nic jiného než na to, až ta prsa budu držet v rukou.

S jejími prsy jsem se vždy v posteli vyřádil

Je to její velká přednost. Nevyznám se přesně v označování velikostí prsou, nicméně bych řekl, že má tak pětky. Ne, vážně netuším, ale vím jedno. Její prsa miluji a ani za osm let našeho vztahu mě neomrzelo si s nimi hrát. Během sexuální předehry jsem jim vždy věnoval velkou pozornost.

A to, co s nimi Linda dokázala v rámci sexuálních praktik, to bych přál zažít každému muži. Kdyby můj penis mohl mluvit, myslím, že by povyprávěl, jakou divočinu s nimi zažil. Linda si čas od času posteskla, že jí jsou na obtíž. Často ji bolela záda, nebo nemohla sehnat podprsenku své velikosti. Musela pro ni do specializovaného obchodu se spodním prádlem.

Občas si zaplatila nějakou masáž zad, nebo požádala mě, abych jí od bolesti ulevil. Jinak to neřešila. To až po dětech. Obě je kojila. Prsa se jí ještě zvětšila a ona je začala nenávidět. Velmi často říkala, že až dětí odstaví, nechá si je zmenšit. To jsem vždy hbitě reagoval: ,,To mi nesmíš udělat!

Kamarádka jí radila, aby si je nechala zmenšit

Když už těch stížností bylo moc, rozhodl jsem se, že jí zaplatím fyzioterapeuta. Začínal jsem se bát, že svoje slova o tom, že si prsa nechá zmenšit, myslí vážně. Častější cvičení a masáže jistý čas stačily, ale pak se Linda ke své původní myšlence vrátila. Pořád jsem jí to rozmlouval.

Nakonec to rozsekla jedna její kamarádka. Seděly u nás doma a popíjely vínko. Zaslechl jsem jejich rozhovor. ,,Tak co řešíš. Když ty prsa nesnášíš, tak se jich prostě zbav,“ radila jí Lucie. ,,Já bych chtěla, ale Radovan si to nepřeje. To víš, chlap,“ reagovala Linda. ,,Na něj se vybodni. Jsou to snad jeho prsa? Máš právo o svém těle rozhodovat sama. Jdi do toho,“ dodávala jí odvahu.

,,Máš recht. Co je mu do toho. Zítra se podívám na nějaké kliniky,“ zamumlala Linda a zapila to vínem. ,,Jsem v pytli. To už je rozjetý vlak. Zkusím to zastavit,“ rozhodl jsem se a šel googlit, jak na bolavá záda z velkých prsou. Nic zásadního jsem ale neobjevil. Všude se radilo to samé. A to zmenšení prsou. Jenom při té myšlence mi bylo úzko.

Tajně podstoupila plastickou operaci

Na nějaký čas to celé utichlo. Doufal jsem, že se to Lindě rozleželo a z původního plánu sešlo. Když přišla s tím, že jede na týden na služebku, nenapadlo mě, kam ve skutečnosti míří. Když se po týdnu vrátila, hned ve dveřích jsem poznal, že je něco jinak.

,,Kde máš prsa?“ zhrozil jsem se. ,,Už jsem prostě nemohla. Jsou pryč, ale neboj, něco tam zůstalo,“ utěšovala mě. Když za pár týdnů sundala obvazy, zabrečel jsem. Z úžasných pětek se staly sotva dvojky. Stále jsem to nerozdýchal. Pořád to tak nějak beru jako podraz. Měla se se mnou přece poradit, ne?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články