Ornella Koktová si užívá po 11 letech líbánky s manželem: Po dětech se mi nestýská, už jsem byla na pokraji vyhoření

Ornella Koktová si užívá po 11 letech líbánky s manželem: Po dětech se mi nestýská, už jsem byla na pokraji vyhoření
Zdroj: Herminapress
Ornella Koktová je se svým manželem Josefem Koktou po jedenácti letech na líbánkách v Karlových Varech.Zahájení festivalu si Ornella užila ve výrazných šatech návrhářky Debbie Brown.V roce 2012 se ve Varech provalilo, že má ženatý podnikatel Josef Kokta mladou milenku Ornellu.Takhle Josef vypadal před jedenácti lety.+ 8 fotek+ 9 fotek

Trojnásobná maminka Ornella Koktová (30) tráví s manželem Josefem Koktou (66) vůbec první romantickou dovolenou v Karlových Varech. A jak nám prozradila v rozhovoru, náležitě si to užívají. Péče o tři děti ve věku 2, 3 a 10 let ji podle jejích slov vyčerpává a nebyla daleko od nervového zhroucení. Jak se Ornella stará o své vlasy? A dá se postava formovat jezdectvím, které miluje? Na to všechno jsme se jí zeptali.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 07. 2023 13:00

Ornella Koktová (30) je dnes maminkou tří dětí, Quentina (10), Svena (3) a Lily (2). Právě během filmového festivalu v Karlových Varech praskl před jedenácti lety její románek s tenkrát ženatým podnikatelem Josefem Koktou (66). Dnes je všechno jinak a namísto tajných schůzek a útěku před paparazzi fotografy si lázeňské město užívají plnými doušky.

"Děti hlídá moje kamarádka, která má sama dvě děti, takže teď jich má pět a k tomu našeho zlatého retrívra. Posílá mi trilion fotek denně," vysvětluje Ornella v našem rozhovoru. "Možná to bude znít zle, ale mně se vůbec nestýská. Už jsem byla docela na pokraji vyhoření, abych řekla pravdu. Už jsem nemohla. Takže se nestydím říct, že se mi nestýská," dodává bývalá modelka, která se aktivně věnuje svému podnikání s jezdeckými potřebami.

Ornella Koktová o vlasech

Ornello, potkáváme se v kadeřnickém salonu Franck Provost v Grandhotelu Pupp. Kam se dnes chystáte?

Dnes se chystám na přehlídku návrhářky Debbie Brown, která mi šila šaty na zahajovací večer, takže by byl hřích tam nejít.

Její móda je velmi extravagantní, jak pojmete líčení?

Do divočiny nejdeme, ale mám ráda tmavší oči a linky, takže se budeme držet tohoto zadání.

Konzultujete to také s manželem?

To vůbec ne, protože já jsem jeho stylistka. On je úplně mimo. Ale dnes se oblékne podle sebe. Vydupal si to, tak doufám, že nebude za santusáka.

Dlouho jsme vás vídali jako blondýnku, posledních pár let máte hnědou barvu vlasů.

Už to bude asi osm let, co jsem byla blond. Jsem od přírody bruneta a teď mám ve vlasech jen teplý přeliv. Mám spíše takovou tu myší hnědou barvu a asi dva roky jsem si vlasy vůbec nebarvila, tak jsem si nakonec řekla, že bych si přeliv mohla dovolit.

Co nějaké větší experimentování?

To jsem dělala dříve. Měla jsem mikádo, ofinu i růžové vlasy. To bude asi tři roky zpátky, dala jsem si růžovou na léto, když jsme jeli do Cannes. Bohužel se to hodně rychle vymývá, to je jediné minus. Mrzelo mě to, protože to byla opravdu sytě růžová.

Ornella Koktová a jezdectví

Troufla byste si sama ostříhat své děti?

Už jsem sama stříhala Quentina. Vypadal jako magor, takže tohle už dělat nebudu. A potom mám koně, tomu jsem párkrát stříhala hřívu. Vypadal jako postižený kůň a magor dohromady. Pokaždé, když to má dlouhé, teď uháním někoho ze stáje, ať mu aspoň tu hřívu střihnou. I na té hřívě může mít mega zub.

Někdo koním také zaplétá copánky.

Ano, oni mají takové bobánky. Mám firmu s jezdeckými potřebami a máme tam i speciální holandské sponky na ty bobánky. Občas mu ty bobánky udělám, ale to jen když jdeme na závody nebo na hon.

Jak řešíte úpravu vlasů pod jezdeckou helmu?

Většinou si udělám copánek nebo culík. Když potom počítáte s tím, že jdete na nějaké mecheche, používám speciální vychytávku. Dávám si pod helmu do vlasů tu síťku, co nosí paní kuchařky. Tou si vlasy stáhnete a ono vám to nějak vydrží. Ale já většinou dávám jen ten copánek.

Jaké benefity má pro ženské tělo jezdectví? Zpevní člověk celé tělo?

Můžu vám říct, že když delší dobu nejedu, tak mě druhý den bolí každý sval v těle. A spíš bych řekla, že jsou to ty hlubší svaly, které se zpevňují. Je to tedy pěkná dřina, nejvíc asi na nohy, protože vy se nedržíte otěží, ale držíte se nohama.

Vaše děti už také jezdí?

Quentina to vůbec nebavilo, takže jsem ho nenutila. Sven se zatím bojí. Lili zatím vykazuje, že má ráda poníky, tak doufám, že to klapne alespoň s jedním dítětem.

Ornella Koktová má ve Varech líbánky

Letos slavíte s manželem v Karlových Varech zvláštní výročí.

Ano, před jedenácti lety to zde vyplulo na povrch, ale znali jsme se už dříve. Je pravda, že je to jedenáct let a bylo to hodně divoké. Vzpomínky na to nemám nejlepší.

No právě - jak si to tedy užíváte letos?

My jsme vlastně ani po svatbě nestihli žádné líbánky. Nejprve jsme se jen milenecky vídali, a když jsme se potom sestěhovali, přišlo na svět rovnou miminko. Takže teď máme poprvé hlídání a velice si to užíváme.

Máte nějaká oblíbená místa, která byste ve Varech chtěli navštívit ze sentimentálních důvodů?

Nejlepší na tom je, že to období máme spojené s Grandhotelem Pupp, to se manželovi líbí, protože je všechno blízko. A potom je to ta lázeňská kolonáda. Tam se také koná přehlídka Debbie Brown, takže očekáváme největší romantiku.

Co to znamená?

I když - můj manžel vůbec není romantik. Buď je ta situace přirozeně romantická, nebo není vůbec. Nemůže to být vyumělkované. Ale my si užíváme už jen to, že si můžeme obyčejně sednout na zahrádku a vypít si teplé kafe. Už jen tohle je pro nás skvělé. Máme děti ve věku 2, 3 a 10 let. A to je prostě mazec. Dvě jsou blízko po sobě a navíc jsou stále malé, v náročném věku. Užíváme si tedy, že se ve Varech v klidu najíme, dlouho se vyspíme a podobné obyčejné věci. Není to tak, že bychom si zapalovali svíčky, užíváme si tyhle prosté věci.

Po dětech se vám nestýská?

Hlídá je moje kamarádka, která má sama dvě děti, takže teď jich má pět a k tomu našeho zlatého retrívra. Posílá mi trilion fotek denně. Možná to bude znít zle, ale mně se vůbec nestýská. Už jsem byla docela na pokraji vyhoření, abych řekla pravdu. Už jsem nemohla. Takže se nestydím říct, že se mi nestýská. Hrozně je miluju, ale jsme tady jen na pár dní a to není tak dlouhá doba, abych se z toho hroutila.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články