Premiéra filmu Dvě slova jako klíč: Princezna Arabela okouzlila jako brunetka v růžové, Špindlerová neodhadla večerní dress code

Premiéra filmu Dvě slova jako klíč: Princezna Arabela okouzlila jako brunetka v růžové, Špindlerová neodhadla večerní dress code
Zdroj: Herminapress
Herečka Jana Nagyová se pochlubila novou barvou vlasů a na premiéru vynesla černý kostýmek, který doplnila růžovým topem a růžovou kabelkou se pštrosím peřím. Chybět nesmějí růžové lodičky s aplikací kamenů na špičkách.Sestra herečky Petry Vojtkové, herečka Terezie Vraspírová, oblékla něžné bílé šaty na ramínka poseté flitry. Své o dva roky mladší sestře jako by z oka vypadla.Herečka Diana Dulínková má ve filmu hlavní ženskou roli. Na slavnostní premiéru vynesla světlé saténové šaty bez ramínek, které doplnila stříbrnými střevíčky jako pro Popelku.Herečka Bára Fišerová sice ve filmu nehraje, ale premiéru si užila v bílé provokativní róbě s nabíraným topem a průhlednou krajkovou sukní, pod kterou prosvítaly přiznané bílé kalhotky. Rafinované!+ 11 fotek+ 12 fotek

Do kin vstupuje pokračování filmu Úsměvy smutných mužů, Dvě slova jako klíč. Na filmovém plátně zazářila také představitelka princezny Arabely, Jana Nagyová (64), která na premiéru přišla v černém kostýmku s růžovým topem a kabelkou ze pštrosího peří. Zazářila také sestra herečky Petry Vojtkové, Terezie (38), která oblékla něžnou bílou róbu s flitry. Dress code ovšem nedodržela herečka Petra Špindlerová (50), která přišla v teniskách.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 07. 2023 12:00

Premiéra filmu Dana Svátka Dvě slova jako klíč znamenají překvapivý návrat slovenské herečky Jany Nagyové (64), kterou proslavil především pohádkový seriál Arabela. Teď si zahrála charakterní postavu a filmové nabídky se jí jen hrnou. V pražské Lucerně překvapila už na dopolední tiskové konferenci velkou vlasovou proměnou, kdy po letech opustila typickou blond barvu a stala se z ní bruneta.

Na večerní premiéru přišla Jana Nagyová v černém kalhotovém kostýmku, který doplnila výrazným růžovým topem a extravagantní růžovou kabelkou ze pštrosího peří. Chybět nesměly ani růžové střevíčky s aplikací kamenů v oblasti špičky.

Sestra manželky Romana Vojtka, Terezie, v něžné bílé

V menší roli se ve filmu objevuje také sestra muzikálové herečky Petry Vojtkové, manželky Romana Vojtka, Terezie Vraspírová (38), která je rovněž herečkou. Na slavnostní premiéru přišla ve flitrované bílé večerní róbě na ramínka a podobnost se svou slavnější sestrou skutečně nezapře. Blond vlasy stáhla Terezie do slušivého drdolu s pěšinkou a fotografy zahrnovala úsměvy.

Něžné večerní šaty zvolila také éterická blondýnka, herečka Diana Dulínková (28), která má ve filmu hlavní ženskou roli. Oblékla světlé saténové večerní šaty bez ramínek, které doplnila stříbrnými střevíčky jako pro Popelku. Také půvabná Diana vlasy jen lehce stáhla a dala průchod svému přirozenému půvabu.

Petra Špindlerová nedodržela dress code

Kdo slavnostní premiéru podcenil, to byla herečka Petra Špindlerová (50), kterou si diváci mohou pamatovat jako Hanu Zikovou ze seriálu Rodinná pouta. Do pražské Lucerny přišla v bílé košili, kterou přepásala červenou cross body kabelkou, v černých kalhotách a v bílých teniskách. Outfit vhodný na procházku po městě, ale rozhodně ne na filmovou premiéru.

Ani herečka Bára Fišerová (45) si ve filmu nezahrála, oproti kolegyni Špindlerové ale Fišerová dress code dodržela se ctí. Oblékla bílé šaty s nabíraným topem a průhlednou krajkovou sukní, pod kterou prosvítaly přiznané bílé kalhotky.

Slavností premiéru filmu si nenechala ujít ani naše redakce a doporučujeme na Dvě slova zajít do kina. Námět, kamera, obsazení, hudba, ale i závěrečné poselství stojí za to.

Jak to slušelo ostatním, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články