Hvězdy v 30 bílých modelech: Markéta Konvičková je nádherná v krajce, Heidi Janků na svůj věk v šatech na ramínka

Hvězdy v 30 bílých modelech: Markéta Konvičková je nádherná v krajce, Heidi Janků na svůj věk v šatech na ramínka
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Markéta Konvičková zpívala na koncertu Královny popu na Karlštejně a oblékla bílé krajkové šaty. Šatům přizpůsobila také svůj účes.Zpěvačka Elizaveta Kopecká se na Karlštejně také zahalila do bílé. Její šaty měly provokativně vysoký rozparek.Zpěvačka Monika Absolonová vystoupila na Královnách popu v róbě evokující 20. léta a éru kabaretů.Bára Basiková zazpívala na Karlštejně v jednoduchých bílých šatech s širokými rukávy.+ 26 fotek+ 27 fotek

Vybrali jsme pro vás 30 inspirativních bílých modelů, které letos v létě oblékají české celebrity. Zpěvačka Heidi Janků (60) vyráží na pochůzky do rozpálené Prahy v jednoduchých letních šatech na ramínka a v bílých teniskách. Její mladší kolegyně Markéta Konvičková (29) se zase kompletně halí do bílé krajky, stejně jako zpěvák Jaro Smejkal (32). Ten si vyrazil v průhledné bílé halence s krajkovaným límečkem a rukávy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 07. 2023 08:00

Bílá barva symbolizuje podle magazínu Color meanings nový začátek, čistotu, nevinnost a podporuje otevřenost. "Bílá vyniká v tom, aby se každý cítil ceněný," uvádí. "Bílá je nepopsaným plátnem a touží po tom, abychom z našich nevyužitých příležitostí něco udělali". V létě jsou také jednoduché bílé šaty z prodyšného materiálu skutečnou záchranou v rozpálených ulicích, jak demonstrují herečka Nikol Kouklová nebo zpěvačka Heidi Janků.

Blanarovičová v bílém obleku na červeném koberci

V bílé budete zářit také na večírcích a nemusíte se bát obléknout ji ani do vysoké společnosti. Jak na to nám v praxi ukázalo hned několik známých tváří. Zpěvačka Yvetta Blanarovičová (59) například vynesla elegantní bílý oblek přímo na červený koberec v Karlových Varech, podobně jako manželka herce Miroslava Donutila (72) Zuzana, která se objevila v působivých bílých šatech s rozparkem a originálně řešeným vrškem. V letních bílých šatech přišla také partnerka herce Oskara Hese (24). Ta své bílé šaty s límečkem ještě přepásala koženým páskem.

Verešová jako antická bohyně

Bílé šaty jsou zkrátka sázkou na jistotu a své o tom ví také ikona červených koberců, modelka Andrea Verešová (43), kterou jsme v Karlových Varech mohli vidět hned ve dvou kompletně bílých modelech. Pro denní koktejl zvolila Andrea méně formální bílé kalhoty a top připomínající bomber, na večerní červený koberec potom oblékla bílou maxi sukni s extra vysokým rozparkem a bílý top. S odhalenou nožkou nám Andrea připomínala okouzlující antickou bohyni.

Zázvůrková byla za nevěstu

Herečka Dáša Zázvůrková (42) zase oblékla bílé večerní šaty z dílny mladého návrháře Dominika Navrátila na premiéru filmu Můžem i s mužem do pražské Lucerny. Na jeho šikovnost už ostatně v Karlových Varech vsadila také herečka Denisa Nesvačilová (31). „Myslím, že s Denisou máme na šaty podobný vkus, takže jsem šla do bílých. Já to tak prostě cítím, i k té postavě,“ svěřila se Lifee.cz herečka, která si ve filmu zahrála jednu ze čtyř hlavních postav, proto jí záleželo na tom, aby dodržela požadovaný dress code Creative black tie.

„Musím říct, že Dominik mě dneska opravdu zachránil, protože jsem do šesti hodin neměla co na sebe. On to všechno pořešil. Kouknul na můj Instagram, přesně si zjistil, jaký mám styl a velikost, a šaty mi přinesl až sem do Lucerny,“ vysvětlovala Dáša Zázvůrková.

Jak to v bílé sluší ostatním? Vybrali jsme pro vás celkem 30 kompletně bílých modelů, kterými se můžete letos v létě inspirovat i vy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články