Hvězdy obtěžkané luxusem: Šperky za miliony zdobily sestry Geislerovy, Janu Plodkovou a hady nezapomněla ani Jitka Schneiderová

Luxusní šperky z MFFKV 2023: Jana Plodková, sestry Geislerovy a Jitka Schneiderová předvedly zlato a diamanty za miliony
Zdroj: Renata Bušková, se souhlasem Cartier/koláž Lifee
Sestry Geislerovy dohromady vynesly šperky za více než milion korun. Náušnice z kolekce Niessing Halada za  přibližně 102 tis. Kč. Vynesla je Ester Geislerová.Set Ester Geislerové doplnil náramek ze stejné kolekce, ten stojí 121 500 Kč.Aňa Geislerová pózuje se sadou šperků Cartier, které doladily její nezapomenutelnou róbu od Jakuba Polanky.+ 20 fotek+ 21 fotek

Karlovarský filmový festival je nejen přehlídkou filmů a úchvatných rób, ale také pořádně drahých šperků. Potvrzují to herečky Aňa Geislerová, Jana Plodková nebo Jitka Schneiderová, které se oděly do luxusních produktů předních klenotnických domů. Kdo další vyrazil na červený koberec ozdoben šperky s pohádkovými cenovkami?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 01. 07. 2023 18:40

Co by to bylo za dokonalé slavnostní róby bez patřičně nákladných šperků, které je perfektně doladí? Magazín Lifee.cz se zaměřil na doplňky, jež vynesly jednotlivé české hvězdy na slavnostním zahájení karlovarského filmového festivalu. A je to tedy luxusní podívaná!

Pivní róba Ani Geislerové obtěžkaná bílým zlatem a brilianty

Herečka Jana Plodková, která na úvod ohromila všechny přítomné žakárovým setem od Zuzany Kubíčkové, doladila svůj styl luxusními šperky Cartier, konkrétně náušnicemi a náramkem z růžového zlata z kolekce Agrafe, které zdobí záplava briliantů, a prstenem Etincelle, rovněž z růžového zlata, osázeným diamanty.

Další známá tvář luxusního klenotnického domu v Čechách a herecká kolegyně Plodkové Aňa Geislerová samozřejmě rovněž nedorazila do Varů nalehko. Její pověstnou a nezapomenutelnou pivní róbu od Jakuba Polanky doladily šperky z bílého zlata s brilianty z kolekce Destiné a Galanterie de Cartier.

Ani druhá ze sester Geislerových, mladší Ester, nezůstala, co se týče luxusních doplňků, tzv. na ocet. O doladění jejího neonového modelu z dílny Štěpánky Pivcové se postaraly zlatý náramek a náušnice z kolekce Niessing značky Halada. Šperky v hodnotě bezmála čtvrt milionu korun pro ni vybral stylista Mira Romaniv.

Jitku Schneiderovou ovinuli hadi z kolekce Serpenti

Také herečka Jitka Schneiderová na slavnostní zahájení festivalu doplnila róbu od Zuzany Kubíčkové o šperky pohádkové hodnoty. Jednalo se  - u ní také již tradičně - o modely italského klenotnického domu Bulgari. Pro tuto výjimečnou příležitost zvolila herečka náušnice Diva's Dream z bílého zlata s diamanty a smaragdy a také dva náramky Serpenti Viper z bílého zlata s diamanty. Vše zkombinovala s prstenem ze stejné kolekce a výsledný outfit podtrhla psaníčkem z kolekce Serpenti.

Dvořáková s Peštovou osázeny zlatem a diamanty

Další z věhlasných šperkařských domů, značka Roberto Coin, se postarala o doladění nezapomenutelné plisé róby J’amemme, ve které se na červeném koberci představila supermodelka Daniela Peštová. Její sada šperků ze žlutého zlata a diamantů zahrnovala náušnice a subtilní náhrdelník, které doplnil ještě prsten z růžového zlata s nefrity a diamanty.

Značce Roberto Coin podlehla při výběru doplňků také další modelka Denisa Dvořáková, jejíž fialová róba s asymetrickým černým prvkem zahrnujícím přiléhavý rukavicový rukáv od Lukáše Macháčka si žádala patřičně doladit. Volba padla na šperky z kolekce Sauvage Privé.

Šperky pro usměvavou herečku Hanu Vagnerovou, která dorazila do Karlových Varů po boku kamarádky Petry Nesvačilové a na červený koberec vplula v modrých korzetových šatech se širokou sukní od slovenského designéra Borise Krále, navrhla neméně luxusní značka - Messika.

Neobvyklý mix barev v podání Dary Rolins

Zpěvačka Dara Rolins tradičně sáhla při výběru po náhrdelníku a náušnicích šperkařské firmy Gismondi. Přestože k žlutému zlatu flitrového topu a meruňkově zbarvené taftové sukni zvolila stříbřitou sadu šperků z bílého zlata a briliantů v hodnotě mnoha set tisíc korun, výsledek vyšel na jedničku. Stejně luxusní podívanou připravila hostům festivalu také herečka Jitka Čvančarová, kterou zdobily skvosty ze stejného klenotnického domu v podobě visacích kaskádovitých náušnic a nápadného prstenu s obřím kamenem.

Na luxusní podívanou v podobě šperků, které představily české hvězdy při promenádě po červeném koberci nebo ve foyer hotelu Thermal v Karlových Varech, se můžete podívat ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články