Jana Plodková byla opět ozdobou festivalu ve Varech: Seklo jí to v elegantním crop topu při zahájení i v ležérním odpoledním kostýmu

Jana Plodková byla opět ozdobou festivalu ve Varech: Seklo jí to v elegantním crop topu při zahájení i v ležérním odpoledním kostýmu
Zdroj: Herminapress/ koláž: Lifee

Svým smyslem pro styl okouzluje drobná blondýnka již mnoho let a patří k nejlépe oblékaným českým hvězdám. Stejně vysokou laťku nasadila i na právě probíhajícím karlovarském filmovém festivalu, který sice už opustila, zanechala ale za sebou elegantní a jedinečnou módní stopu. Ostatně jako vždy.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 06. 07. 2023 08:00

Pověstný styl herečky Jany Plodkové byl i letos jasnou ozdobou karlovarského festivalu. I když už ji letos nejspíš v ulicích Karlových Varů nepotkáte, můžete si připomenout některé její nejvyvedenější outfity aktuální festivalové sezony.

Okouzlující i při odklonu od společenských konvencí

Červený koberec zahajovacího ceremoniálu sice skrápěl déšť, Jana Plodková ale z festivalového BMW vystoupila s širokým úsměvem na tváři. Její lehce kontroverzní, přesto nezapomenutelný komplet podprsenky a pořádně nadýchané midi sukně z žakáru, kterou si vybrala u návrhářky Zuzany Kubíčkové, okamžitě všechny přítomné přesvědčil o dokonalém vkusu blonďaté krásky.

Přestože se lehce vymykal slavnostnímu dress codu, zanechal modrý model zdobený barevnými vzory typickými pro strukturální žakárovou tkaninu v povědomí festivalového stylu jasnou stopu. A užívala si ji i jeho spokojená nositelka. Model decentně doladily šperky z klenotnictví Cartier a citlivě vybraný účes z dlouhých volných vln.

Janě sluší nápadná fialová i decentní krémové tóny

Ani další z modelů, kterými se Jana Plodková ve Varech blýskla, nemohou zůstat bez povšimnutí. Šaty, které si Jana vybrala se stylisty ve vyhlášeném Elle Beauty Lounge, také jasně zarezonovaly mezi ostatními modely na záběrech z oblíbené Moët party.

Ta se letos netradičně konala v brzkých odpoledních hodinách, absence konkrétního zadání stylizovaného dress codu tak umožnila jeho hostům předvést vlastní večírkovou invenci. Jana Plodková si vybrala nepřehlédnutelný fialový odstín dlouhých šatů s vrapováním, kterým dodala další akcent zářivě oranžová kabelka i pantoflíčky na podpatku v odstínu baby blue. 

APA Party zase přivítala Janu Plodkovou v jednoduchém modelu kombinace saka s výraznými klopami a ležérně střižených džín, který herečka doplnila o nadčasový, ale vždy skvěle fungující saténový top. Matchy-matchy styl modelu tón v tónu doladily zlaté páskové sandálky a decentní šperky. A herečka svým osobitým jednoduchým stylem opět slavila úspěch a zářila. 

Ve světlých smetanových šatech zapózovala herečka také fotografovi Matúši Tóthovi, který se tradičně věnuje stylizovaným portrétům hvězd na karlovarském festivalu. Fotografii v dlouhých šatech s mašlí a pelerínou najdete na IG profilu Jany Plodkové.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ELLE Czech (@elleczech)

Dokonalý odpolední styl podle Jany Plodkové

Ani party pod širým nebem, na které drobná herečka představovala  spolu s kolegy film Němá tajemství, se neobešla bez jejího půvabného stylu. Pro tuto příležitost zvolila černé strukturované midišaty s odhalenými pažemi a pohodlné páskové sandálky ve stejné barvě. Perfektní siluetu pro drobné postavu Plodkové rovné podrážky páskových bot nijak neohrozily. Sympatický odpolední look doladila oblíbená kabelka v oranžové barvě, kterou jsme na festivalu v rukách Jany Plodkové viděli hned několikrát. 

Všechny letošní karlovarské modely známé české herečky si můžete blíže prohlédnout ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články