Calista Flockhart je na prahu šedesátky jako proutek: V saténových šatech ji obdivoval i její manžel Harrison Ford

Calista Flockhart je na prahu šedesátky jako proutek: V saténových šatech ji obdivoval i její manžel Harrison Ford
Zdroj: Profimedia
Herečka Calista Flockhart v tom umí chodit. Spolupracuje s hvězdnou stylistkou Elizabeth Stewart a co účast na červeném koberci, to perfektní outfit. Dokázala to ostatně i za poslední měsíc, který strávila povětšinou v Evropě propagací manželova filmu Indiana Jones a nástroj osudu. Na italskou premiéru vynesla úchvatnou zelenou saténovou róbu.Nemenší zájem vzbudila v Berlíně, kde se objevila po boku manžela Harrisona Forda v růžových puntíkatých šatech Zac Posen. Dokonalost sama! Bez zajímavosti není fakt, že v uších měla stejné náušnice, jako na losangeleské premiéře filmu.Na filmovém festivalu v Cannes pro změnu zaujala Calista černou róbou od libanonského návrháře Zuhaira Murada.A ona již zmíněná premiéra nejnovějšího Indiana Jonese v Los Angeles. Calista pro ni kromě kruhových náušnic zvolila dlouhou žlutou sukni Ralph Lauren a kontrastní černý top.+ 2 fotky+ 3 fotky

Udržet si linii v určitém věku je kumšt. Jak ale dokazují fotky z posledních týdnů, pro herečku Calistu Flockhart (58) to nejspíš žádný velký problém není. Sluší jí to víc než kdykoli předtím a díky exkluzivní figuře si seriálová Ally McBealová může dovolit i takový luxus, jako saténové šaty, které své nositelce neodpouštějí sebemenší chybu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 06. 2023 09:30

Večerní róbu z tohoto materiálu vynesla herečka na italskou premiéru pátého filmu o Indiana Jonesovi, kam doprovázela představitele hlavního hrdiny, svého manželka Harrisona Forda (80). Ač hvězdou na červeném koberci měl být on, největší pozornost na sebe poutala právě křehká Calista. A to nejen díky zeleným šatům na ramínka, lodičkám na jehlovém podpatku a skromným diamantovým náušnicím, ale především fenomenální figuře.

Róba, z níž zůstal paf i Harrison Ford

Tu ostatně ukazuje evropským fanouškům už měsíc, počínaje filmovým festivalem v Cannes. Její stylistka Elizabeth Stewart ji na slavnou událost vybavila černou róbou od Zuhaira Murada, z níž, jak ukazují fotky na Instagramu, zůstal paf i její slovutný muž.

Šaty Zac Posen a recyklované náušnice

Nemenší poprask pak seriálová Ally McBealová vyvolala dlouhatánskou růžovou puntíkatou róbou Zac Posen s výstřihem do V, již představila na berlínské premiéře Indiana Jonese. V uších jí přitom nechyběly kruhové náušnice, které vynesla už na losangeleské premiéře. "Udržitelnost je v současné době nejpalčivější otázkou ve světě módy. Proto všechny moje klientky oblékají šaty a vynášejí doplňky opakovaně," poukázala Stewart roku 2019 pro Hollywood Reporter.

Vosí kontrast žluté sukně a černého topu

A abychom nezapomněli, ani americký outfit slavné seriálové právničky nesmí uniknout vaší pozornosti. Calista tehdy zvolila dlouhou žlutou sukni Ralph Lauren, ve které se, nepřekvapivě, objevila už v roce 1999 na cenách Emmy. Tentokrát ji ale místo bílé blůzky chytře doplnila kontrastním černým topem s odhalenými rameny. A filmová diva byla na světě!

Ve všech zmíněných outfitech navíc skvěle vynikla hereččina ultraštíhlá figura. A nutno podotknout, že zatímco v mládí působila Calista spíše vychrtlým dojmem a nějakou dobu se v souvislosti s ní mluvilo o anorexii, tentokrát doslova překypovala zdravím. Možná za to může i šťastné manželství s Harrisonem, oba totiž na červeném koberci působili jako čerstvě zamilované hrdličky, ač jsou spolu už přes 20 let.

Zdroje informací:

The Hollywood Reporter

LATimes.com

Townandcountrymag.com

Hellomagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články