Boty s vázačkou: Dokonale elegantní varianta pohodlné letní obuvi. Sluší každé postavě a doladí midi i maxi délky

Trendy boty na léto 2023: Obuv s výrazným zavazováním kolem lýtek sluší každé postavě a doladí midi i maxi délky
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž: Lifee
Letní klasika. Plátěnky na přírodní platformě s širokou tkaničkou k zavazování kolem lýtka. (Bershka, 999 Kč)S dlouhatánskými tkaničkami. (Zara, 599 Kč)Elegantní varianta v metalické podobě. (Aldo, 2 790 Kč)Pohodlné a trendy. Zlaté sandálky s plochou podrážkou. (Bershka, 599 kč)+ 17 fotek+ 18 fotek

Detail, který však rozhodně nepřehlédnete. Letním botám opět kraluje výrazný prvek v podobě nekonečného zavazování kolem lýtek. A končit může skutečně vysoko!

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 03. 07. 2023 09:00

Záleží jen na délce tkaniček, které ke konkrétnímu modelu sandálků, slingback střevíčků s odhalenou patou nebo modelů na pohodlné platformě náleží. Ty můžou mít také různou šířku. Elegantním variantám sluší tenounké špagátky s konci zakončenými uzlíky či kovovými svorkami, přírodním modelům na platformě naopak širší tkalouny, které může navíc zdobit vetkané logo či jiné nápadné a zdobné motivy.

Ideální partie ke hře s midi a maxi délkami

Pokud tedy hledáte módní highlight léta, který kraluje právě obutí, jsou to především ty modely, kterým nechybí dlouhatánské vázací detaily. Ovinou vaše lýtka jako liána a vizuálně přidají pár centimetrů k dobru i těm z vás, kterým příroda nenadělila dostatek výškových centimetrů. A že se k té záplavě midi a maxi délek budou podobné výhody hodit!

Jaké kousky aktuálně vybírat, abyste obhájily svou pozici módní odbornice? Nesmíte minout klasiku v podobě sandálů na platformě z přírodního materiálu, kterým dlouhé tkalouny přidávají další nepřehlédnutelný rozměr. Stejně tak ale ve vaší výbavě nesmí chybět elegantní tvary střevíčků, ideálně s otevřenou patou a výraznou špičkou, které navíc obsazují výrazné barvy nebo metalické odstíny, a stanou se tak jasně nejvýraznějším doplňkem, který rozzáří každý k tomu vhodný letní outfit.

Vázání utáhněte tak, aby netlačilo ani nesjíždělo

Abyste si nošení podobných modelů užily na maximum, dbejte na volbu správné velikosti a vázání tkaniček věnujte obzvlášť citlivou péči. Nesmí být příliš volné, aby nesklouzávaly, ani příliš utažené, jinak by na lýtkách vytvářely nepěkné bochánky. Najít optimální tlak si jistě brzy osvojíte, a pak už si jen budete užívat neskutečné pohodlí, které botky s vysokým vázáním nabízí, navíc s přidanou hodnotou dokonale elegantní varianty pohodlné letní obuvi.

Zaujaly vás vázací střevíčky či sandálky s platformou? Vyberte si modely podle vaší fantazie v naší fotogalerii. Garantujeme vám, že vás osloví hned celá řada takto vyšperkovaných letních botiček.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články