Příběh 43leté lásky Dustina Hoffmana a jeho Lisy: Zamilovala se do něj, když hrál na klavír a ona byla v maminčině bříšku

Příběh 43leté lásky Dustina Hoffmana a jeho Lisy: Zamilovala se do něj, když hrál na klavír a ona byla v maminčině bříšku
Zdroj: Profimedia
Dustin Hoffman a Lisa Gottsegen se seznámili na rodinné grilovačce, protože hercova maminka kamarádila s Lisinou babičkou.Chodit spolu ale začali až o 12 let později, kdy se držitel dvou Oscarů rozvedl s první manželkou Anne Byrne. Pak se od sebe prakticky nehnuli na krok.Kromě toho, že si neustále projevují vzájemnou náklonnost, Lisa, vystudovaná právnička, se vzdala své kariéry, aby mohla manžela doprovázet na natáčení po celém světě.Starala se přitom nejen o jejich čtyři děti, ale také dvě děti z Dustinova předchozího manželství. "Vyznáváme tradiční hodnoty. Pro Dustina bylo důležité, abychom byli spolu jako rodina. Proto jsme se také brali," ozřejmila Lisa pro Daily Mail. "A hlavně jsme chtěli být s dětmi. I když jsme měli nějaký večírek nebo jinou večerní akci, vždy jsme se první navečeřeli doma s dětmi," dodává.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jako čerstvě zamilované hrdličky působili při procházce New Yorkem herec Dustin Hoffman (85) a jeho žena Lisa (68). Láskyplně se drželi za ruce a vzájemně se obdarovávali úsměvy. To vše po 43 letech od svatby a čtyřech dětech. Jak manželé udržují ve vztahu jiskru a jak osudově se seznámili, odhalil list Daily Mail.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 11. 07. 2023 09:00

Dustin a Lisa Hoffmanovi si řekli své ano v roce 1980, znali se ale už dlouhá léta předtím. "Délku sňatků v Hollywoodu musíte brát jako věk u psů přepočtený na věk lidský, tedy každý rok násobit sedmi," žertovala vystudovaná právnička v rozhovoru pro magazín Closer.

Společně manželé vychovali šest dětí, čtyři vlastní - syna Jacoba (42), jenž kráčí v tátových stopách, dceru Rebeccu (40), syna Maxwella (38) a nejmladší dceru Ali (36) - a dvě holky z Dustinova předchozího manželství s herečkou Anne Byrne - Anninu dceru Karinu (57), kterou Hoffman adoptoval, a Jennu (53). Přesto jsou podle Lisy do sebe daleko zamilovanější než dřív a jejich vzájemná náklonnost jen roste.

Osudová grilovačka Dustina Hoffmana a jeho Lisy

Lisa Gottsegen se poprvé setkala s Dustinem na rodinné grilovačce, když jí bylo deset let a jemu sedmadvacet. Hercova maminka se totiž přátelila s Lisinou babičkou. Hvězdný Rain Man tehdy strávil den právě s roztomilou holčičkou a jejím osmiletým bráškou, protože ve společnosti dospělých se necítil dobře. Neustále mu připomínali, že je nejvyšší čas přestat usilovat o hereckou kariéru, na kterou evidentně nemá, a věnovat se rodinnému byznysu v nábytkářské oblasti.

"Dustin nám vyprávěl vtipy, hrál na piano a nutil mě tancovat po obýváku," vybavuje si Lisa pro Daily Mail. Její muž je totiž ucházející pianista a byl to právě on, kdo v šestnácti hrál jejím rodičům na svatbě. Nevěsta tehdy byla těhotná s Lisou a sympatická žena dnes žertuje, že se do Dustina zamilovala díky jeho hudbě už v prenatálním stadiu.

"Poté, co jsme se dali dohromady, mi babička prozradila, že na oné grilovačce jsem pronesla: 'Doufám, že na mě počká, protože já si ho chci vzít,'" poukazuje Lisa. Osud pak hrdličky znovu svedl dohromady v době, kdy jim bylo 22 a 38 let a Dustin, tehdy už velmi žádaný herec, byl ještě celý rozbolavělý po rozvodu s Anne.

Lisa pro svého muže obětovala kariéru, ale nelituje

Potkali se na další rodinné, tentokrát o poznání smutnější události, a to pohřbu Lisina dědečka. Slovo tam dalo slovo a pár se brzy chystal na první rande. Od té doby jsou Dustin a Lisa spolu. "Na vztahu pořád tvrdě pracujeme," prozradila čtyřnásobná máma, která ve prospěch svého muže obětovala právnickou kariéru a starala se o rodinu v době, kdy kvůli filmování cestovala z místa na místo. "Vždycky jsem věděla, že si Dustyho vezmu a že spolu budeme cestovat po světě," dodala Lisa.

Na "stará kolena" si ale přece jen splnila jeden z profesních snů, založila značku Lisa Hoffman Beauty, která se specializuje na výrobu kosmetiky na cesty. A jak tvrdí, je takto dokonale šťastná.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Closerweekly.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články