Příběh lásky mezi Johnem Travoltou a Kelly Preston. Oba milovali tanec, tragicky však přišli o syna

Příběh lásky mezi Johnem Travoltou a Kelly Preston. Oba milovali tanec, tragicky však přišli o syna
Zdroj: instagram.com/therealkellypreston

Filmový svět v neděli zasáhla smutná zpráva. Po boji s rakovinou totiž zemřela hollywoodská herečka Kelly Preston, která byla manželkou Johna Travolty. Společně tvořili slavný a krásný pár déle než třicet let.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 14. 07. 2020 12:01

Travolta se s Kelly seznámil v roce 1987 během natáčení filmu Experti. Preston tehdy sice tvořila manželský pár s Kevinem Gagem, jak ale před dvěma lety přiznala v pořadu Watch What Happens Live with Andy Cohen, její manželství nebylo moc šťastné a do Travolty se zamilovala na první pohled. „No, nebyla jsem šťastně vdaná. Opravdu jsem byla se špatnou osobou,“ citoval ji portál edition.cnn.com.

Ztratili syna

Čtyři roky po jejich seznámení si Travolta Kelly vzal v Paříži. Narodily se jim tři děti, ovšem syn Jett, který trpěl autismem, se v roce 2009 při jednom ze svých záchvatů udeřil do hlavy a zemřel. „Nevím, jestli bych to zvládl bez její podpory,“ řekl nedávno slavný herec na adresu své ženy, která mu byla velkou oporou.

O rok později se jim narodil syn Benjamin. „Nikdy jsem si nemyslela, že mě to ještě potká. Myslím, že jsme opravdu šťastní,“ říkala tehdy osmačtyřicetiletá Kelly.

Tančíme všude

Příchod Bejnamina vrátil do jejich života zase spoustu radostí a pozitivní energie. Společný život Kelly s Johnem byl plný silných zážitků a oba si společně užívali chvíle, které spolu mohli trávit. Jejich život byl úzce spojený i s tancem, jímž se ostatně Travolta proslavil ve filmech Pomáda nebo Horečka sobotní noci. „Tančíme doma, chodíme tančit ven, tančí s námi i děti. Mám to ráda,“ přiznala Kelly, která ve stejném rozhovoru taky řekla, že Travolta je tím nejkrásnějším člověkem, jakého kdy potkala.

Ještě v roce 2018 si společně zahráli ve filmu Gotti, v němž si John střihl roli slavného gangstera Johna Gottiho a Kelly hrála jeho ženu Victorii. „Myslím, že jsme spolu správně. Vybrali jsme si ty správné lidi, byli jsme čestní, vzájemně jsme komunikovali a kontrolovali se. Vztah se totiž nestane jen tak, musíte na něm pracovat a udržovat v něm legraci, což my děláme,“ řekla Preston.

Prohrála svůj boj

Sedmapadesátiletá rodačka z Honolulu ale v neděli prohrála svůj boj s rakovinou prsu a cesty Kelly a Johna se bohužel rozdělily. „S velmi těžkým srdcem vám musím říci, že má krásná žena Kelly prohrála svou dva roky trvající bitvu s rakovinou prsu. Bojovala odvážně, s láskou a podporou tolika lidí,“ loučil se s ní na svém Instagramu Travolta.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články