Princ Harry slaví 36: Skandalista, který šňupal vodku a převlékal se za nacistu

princ Harry
Zdroj: Wikimedia Commons, Northern Ireland Office, CC BY 2.0
Harry je skvělým letcem. Za své schopnosti dokonce získal ocenění.Od svých čtyř let jezdil na poníkovi. Díky tomu získal lásku k pólu.V mládí byl jeho nejoblíbenějším domácím mazlíčkem králík.Ve škole ho obvinili z podvádění. Prokázalo se, že to nebyla pravda.+ 2 fotky+ 3 fotky

Přestože nyní žije spořádaným životem, byl princ Harry v mládí pěkné kvítko. Jeden večírek střídal druhý a skoro na každém se stal nějaký skandál, který další den plnil titulní stránky všech periodik. Co se Harrymu, který dnes slaví šestatřicáté narozeniny, za tu dobu opravdu nepovedlo?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 15. 09. 2020 08:00

Henry Charles Albert David, vévoda ze Sussexu, se narodil 15. září 1984. Během studia si zamiloval rugby a pólo. Po škole se rozhodl navštívit Austrálii, kde pracoval s dobytkem, a Afriku, kde své služby nabídl jednomu sirotčinci. Po návratu se zaměřil na vojenskou kariéru, sloužil v Afghánistánu, ze kterého musel být, kvůli tisku, po 77 dnech odvolán. O pár let později se tam ale ještě jednou vrátil. V roce 2018 se oženil s americkou herečkou Meghan Markle.

Nacistická uniforma

V mládí dělá každý blbosti, o tom žádná. A to platilo i o princi Harrym. Na jeden večírek přišel v uniformě polního maršála Rommela. Nevynechal ani hákový kříž. K tomu sklenka whisky a cigareta. Byl z toho pěkný skandál. Noviny se plnily titulky typu Mladý Hitler a Nacista Harry. “Byl to špatně zvolený kostým. Omlouvám se,” vyjádřil se později k celému incidentu jeho hlavní aktér.

Šňupání vodky

Harry se neváhal angažovat i v pěkně nebezpečných situacích. Jednou z nich bylo šňupání vodky, což zrovna nepatří mezi zdraví utužující činnosti. Z celé akce se navíc dochovalo video, které bylo později zveřejněno na internetu. Toto chování nepobouřilo jen Alžbětu II., ale i vojenské činitele, neboť celá akce proběhla během Harryho služby v Namibii.

Divoká párty v Las Vegas

Tam se zřejmě Harry odvázal nejvíce. Jak se říká, co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. Princ tam skončil nahý v objetí s jistou blondýnou. Samozřejmě, že fotky obletěly celý svět, a to i přes výslovný zákaz královské rodiny.

Dobrý kšeft

Onou blondýnou byla Carrie Reichert. “Svléknul mne, pak jsme se líbali,” řekla. Harry však tvrdil, že tuto ženu nikdy neviděl. Carrie každopádně nelenila, a coby domina chytila příležitost za pačesy. Začala prodávat vlastní erotické pomůcky, včetně vibrátoru s podobiznou Harryho.

Reklama pro gay bar

Nahé fotky Harryho nenechaly chladným i jeden londýnský gay bar. Podnik si prince zvolil za maskota a použil jeho polonahou fotku jako reklamu. Zda se díky tomu zvýšila návštěvnost, však již není známo.

Zdroj textu: princ Harry, Wikipedia, Princ Harry, Blesk.cz

Zdroj fotek:  Wikimedia Commons, showpix

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články