Proutník Jack Nicholson slaví 85. narozeniny: Zvládl obšťastnit i čtyři ženy denně, nyní touží po poslední lásce

Proutník Jack Nicholson slaví 85. narozeniny: Zvládl obšťastnit i čtyři ženy denně, nyní touží po poslední lásce
Zdroj: Showpix
Hudební producent Lou Adler a Jack Nicholson navštívili v roce 2018 All-Star Game basketbalové NBA v Los Angeles.85. výroční udílení Oscarů v roce 2013. Jack Nicholson, George Clooney, Grant Heslov a Ben Affleck.S osudovou ženou Anjelikou Huston tvořil Jack Nicholson pár sedmnáct let. Rozešli se v momentě, kdy herec zplodil s americkou herečkou a modelkou Rebekou Broussard dceru Lorraine.
Jack Nicholson ve slavném filmu Miloše Formana Přelet nad kukaččím hnízdem z roku1975.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herec Jack Nicholson bývá filmovými kritiky označován za charismatického, geniálního a tak trochu šíleného. Dnes slaví 85. narozeniny a skrze média vzkazuje, že by na podzim života rád našel poslední lásku. Nechce prý zemřít sám a opuštěný. To je u muže, který měl v dobách své největší slávy i čtyři ženy za den, vskutku nevídaný jev.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 04. 2022 12:00

Trojnásobný držitel Oscara a legendární proutník Jack Nicholson slaví 85. narozeniny. Šťastný ale podle všeho není. Netají se totiž tím, že by na stará kolena rád poznal poslední spřízněnou duši. Zasmušile však dodává, že už nevěří tomu, že se nějaká objeví. Před časem časopisu Closer přiznal, že má obavy, aby nezemřel sám a opuštěný.

Jack Nicholson nikdy nedokázal být dlouho věrný

„Líbilo by se mi mít poslední románek, ale už se ho nejspíš nedočkám," politoval se Nicholson podle listu Daily Mail. Charismatický herec má s pěti ženami dohromady šest dětí. Věrnost nikdy nebyla jeho silnou stránkou, zkrátka si nedokázal pomoct. Dnes už poněkud rozmrzeně tvrdí, že je na příležitostné románky starý. „Nemohu už na veřejnosti vyjet po žádné ženě. Ne, že bych se tak rozhodl, v mém věku už to prostě není vhodné, tuší.

„Kdysi jsem býval neodolatelný, což už bohužel nejsem," tvrdí Nicholson. V nejlepších letech údajně zvládl obšťastnit až čtyři ženy za den a jeho postelí prošlo podle listu Daily Mail kolem dvou tisíc příslušnic něžného pohlaví. „Rozhodně je lepší, když se o mně tvrdí, že jsem sexuchtivý a perverzní, než kdyby se o mně říkalo, že jsem nudný," soudí herec.

Ženy se mě bojí kvůli mým rolím, soudí Jack Nicholson

Hvězda děsivého snímku Osvícení nebo legendárního Formanova díla Přelet nad kukaččím hnízdem přiznává, že mu právě kvůli podivným filmovým rolím ženy nevěří nebo se ho dokonce bojí. Pravda je, že s hlavním hrdinou Osvícení by si nepřála sdílet lože snad žádná žena. Jsem v podstatě zatracen kvůli tomu, co si o mně ženy myslí," přiznává Nicholson, který do svých rolí přidává špetku svého vnitřního šílenství, a proto ho fanoušci milují.

Matka Jacka Nicholsona byla kadeřnicí a o šestnáct let starší sestra tancovala ve varieté. Nicholson tedy vyrůstal obklopený ženami a velmi záhy tak zjistil, co mají rády. Ženatý však byl pouze jednou, a to v letech 1962 až 1968 s o třináct let mladší herečkou Sandrou Knight. Ze svazku vzešla v roce 1963 jeho první dcera Jennifer. V roce 1970 se z jeho románku s herečkou Susan Anspach narodil syn Caleb.

Osudový vztah zničily Jacku Nicholsonovi nevěry

Jackovou životní láskou byla herečka Anjelica Huston, se kterou žil mezi lety 1973 a 1990. Ani tento vztah mu nicméně nezabránil v tom, aby udržoval intimní poměry s jinými ženami. Roku 1981 tak s dánskou topmodelkou Winnie Hollman zplodil dceru Honey. Sedmnáct let trvající vztah s Anjelicou utržil poslední ránu v roce 1990, kdy se mu narodila dcera Lorraine, tentokrát z románku s americkou herečkou a modelkou Rebekou Broussard. Tehdy od něj Anjelica definitivně odešla. O dva roky později, v roce 1992, se herci narodil ještě syn Ray, jehož matkou je rovněž Broussard. Dceru Tessu Gourin měl v roce 1994 s číšnicí ze svého oblíbeného baru.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články