Ludmila a Saša Rašilovovi: V divadle ukázali starší dceru. Bude také herečkou?

Ludmila a Saša Rašilovovi: V divadle ukázali starší dceru. Bude také herečkou?
Zdroj: Showpix
Ludmila Rašilovová vzala do nově zrekonstruovaného Divadla Metro také dceru Marii. Přítomnost novinářů jim nevadila. „Nebudeme jí dávat hadr na hlavu," říká Ludmila.Podle rodičů má malá Maruška umělecké vlohy. Bude jednou herečkou jako oni?V nové divadelní komedii Už tě mám dost hrají Lída a Saša Rašilovovi pár po sedmnácti letech manželství. Saša Rašilov v divadelní hře zvažuje mužskou sterilizaci, takzvanou vasektomii.+ 3 fotky+ 4 fotky

V neděli večer má v pražském Divadle Metro premiéru nová komedie Už tě mám dost, která po letech spojila manželský pár Ludmilu a Sašu Rašilovovy. Spolupráci na nové hře si oba pochvalují, protože, jak říkají, stihnou během zkoušení probrat také spoustu věcí, které by doma jinak nevyřešili.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 02. 2022 12:00

Manželský pár Ludmila a Saša Rašilovovi vychovávají dvě dcerky, čtyřletou Marii a roční Emilku. A ač jsou oba herci, na jednom pódiu se zatím neobjevili a spojit je musela až nová divadelní hra, ve které ztvárňují - jak jinak - manžele, ovšem po sedmnácti letech. Neměli během zkoušení ponorkovou nemoc?

Dcera Maruška má umělecké geny v krvi

Práce na společném projektu dala manželům paradoxně větší prostor probrat rodinné záležitosti nebo si třeba společně zajít na oběd. Během prezentace nově otevřených a zrekonstruovaných prostor Divadla Metro na pražské Národní třídě nechyběla ani jejich čtyřletá dcerka Marie. Přítomnost novinářů a hlavně fotografů si moc užívala a podle maminky Lídy nějaké ty umělecké geny v krvi rozhodně má.

Saša Rašilov si projde vasektomií

Představení Už tě mám dost ale otevírá také ožehavé a veskrze intimní téma, o kterém se v Česku zatím příliš nemluví, a tím je mužská vasektomie, respektive mužská sterilizace. Ve Spojených státech ji podstupuje přibližně půl milionu mužů ročně. Právě postava Saši Rašilova tento chirurgický zákrok okusí.

Jak se k tomu sám herec z pozice muže staví, prozradil v pořadu Sama doma. „Byl to pro mě kulturní šok," říká herec. „Byl jsem rád, že jsem se s tímto tématem mohl prostřednictvím role seznámit - v bulvární komedii. Protože mě samotnému to celé přijde jako komedie. Představit si něco takového."

Stella Zázvorková zde odehrála poslední představení

Saša Rašilov nově zrekonstruované Divadlo Metro velmi dobře zná, protože se zde dříve nacházel Gag Borise Hybnera. V uplynulých dvaceti letech se zde představila taková jména, jako Boris Rösner, Alois Švehlík, Jan Přeučil nebo Stella Zázvorková, která zde odehrála své vůbec poslední představení.

Denisa Nesvačilová: Uvidíme, který pár bude ten lepší

V představení Už tě mám dost účinkuje také herečka Denisa Nesvačilová. Za manžela má v divadelní hře Martina Písaříka nebo Martina Krause„Hrajeme sousedy manželů Rašilovových. Náš příběh jim nastavuje zrcadlo. Mají vztahovou krizi a my to máme opačně. Nevím, jestli jsme ti lepší. To bude na divákovi, komu přiřkne bodíky," krčí rameny v rozhovoru pro Lifee.cz mladá herečka, kterou v den premiéry čeká také premiérový díl deváté řady televizní show Tvoje tvář má známý hlas.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články