Premiéra animovaného filmu Haftaňan: Maurerová, Vítová a Hejlíková ukázaly děti

Premiéra animovaného filmu Haftaňan: Maurerová, Vítová a Hejlíková ukázaly děti
Zdroj: Herminapress
Michaela Maurerová s dětmi, synem Josefem a mladší dcerou Emmou. Starší dcera Magdalenka zřejmě zůstala doma.Herečka Michaela Maurerová si čas na své děti najde vždycky.Modelka a televizní moderátorka Iveta Lutovská Vítová vyrazila do kina na film Haftaňan s dcerkou Anetkou.Dcerka Ivety Lutovské Vítové je celá maminka.+ 5 fotek+ 6 fotek

Premiéra rodinného animovaného filmu Haftaňan a tři mušteriéři přilákala do kina hned několik slavných maminek s dětmi. Herečka Michaela Maurerová ukázala syna Josefa, který ji za chvíli přeroste, a influencerka Aneta Chovancová zase roztomilého syna Patrika, který se tuze nerad fotí.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 02. 2022 12:00

V novém animovaném filmu Haftaňan a tři mušteriéři se to zvířátky jen hemží. Proto není divu, že do kina vyrazilo tolik maminek s dětmi. Projekci si nenechala ujít například Veronika Hejlíková se synem Vojtou, Míša Maurerová s dětmi Josefem a Emmou, Iveta Lutovská Vítová s dcerkou Anetkou nebo influencerka Aneta Chovancová se synem Patrikem.

Marek Lambora kvitoval rafinovaná jména

Hlavní slovo mají ve filmu samozřejmě psi, kteří klasické dílo Alexandra Dumase Tři mušketýři přehrávají naprosto dokonale. V hlavní roli Haftaňana uslyšíme herce Marka Lamboru, jako Mylady se představí Denisa Nesvačilová a slyšet můžeme také Sabinu Rojkovou v roli zamilované komorné Jůlie.

„Film se drží předlohy, ale je doplněný o hříčky z psího života," uvádí Marek Lambora v oficiálních materiálech TotalFilmu. „Hlavně je zajímavé, jak se všichni jmenují. Je tam Patos, Aportos, Hrnamyš a samozřejmě Haftaňan. Líbí se mi, jak si tvůrci s těmi jmény vyhráli."

Denisa Nesvačilová si záporačku užívala

„Mám tu čest dabovat hlavní záporačku Mylady," říká Denisa Nesvačilová, kterou budeme brzy vídat v nové řadě zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. „V tomhle obsazení je Mylady kočka, takže se od ostatních, psů, velmi odlišuje. Je vypočítavá, ženská a strašně zlá. Ale mě to baví, baví mě ta manipulace a když se zlouni na oko snaží být hodní," přiznala herečka.

Jak se dětem slavných maminek v kině líbilo a proč si některé vůbec neužívaly zájem fotografů, zjistíte v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články