Slipové plavky ne aneb Co na mužích nesnášíme: Slováčkovou odrazují polo trička, Kynychovou ponožky a Bubílkovou pivní mozol

Slipové plavky ne aneb Co na mužích nesnášíme: Slováčkovou odrazují polo trička, Kynychovou ponožky a Bubílkovou pivní mozol
Zdroj: Herminapress
Cvičitelka Hanka Kynychová vyvedla na představení finalistů Muže roku svoji dceru. Zpěvák Jan Bendig svěřil Lifee.cz, že na mužích nesnáší myslivecké a rybářské vesty.Glosátorka Zuzana Bubílková má pochopení pro pánské sukně, ale nesnáší odhalené pivní pupky pod nepadnoucím tričkem.Zpěvačka Anička Slováčková zase na mužích nesnese polo trička.+ 16 fotek+ 17 fotek

Zeptali jsme se pětice českých celebrit, který kousek pánského šatníku je za všech okolností vytáčí. Podle Zuzany Bubílkové (71) to nejsou tolik diskutované sukně, jako spíše pivní bříška vykukující z pod nepadnoucího trička. Zpěvačka Anička Slováčková (27) zase na mužích nesnáší polo trička a cvičitelka Hanka Kynychová (55) se vyhradila vůči chlupatým lýtkům v černých ponožkách. Co nesnesou Michaela Pecháčková (19) a Jan Bendig (29)?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 31. 07. 2023 11:22

25. srpna se v Náchodě dozvíme, který z dvanácti finalistů soutěže Muž roku bude letos ověnčen titulem nejkrásnější muž České republiky. Zeptali jsme se proto pětice českých celebrit, jak je to z jejich pohledu s mužskou krásou a jaký kousek by jim za všech okolností vyřadily z šatníku.

Anička Slováčková (27) nesnáší polo trička

Herečka a zpěvačka Anička Slováčková je čerstvě zadaná, ale jak nám v rozhovoru prozradila, její vyvolený rozhodně není golfista. "Na mužích se mi nelíbí košile s krátkým rukávem a polo trička s límečkem," tvrdí Anička a zároveň vysvětluje, jaké kvality musí mít muž, o kterého by projevila zájem. "Musí být vtipný, inteligentní, ambiciózní a dobrodružný. A nesmí být líný a arogantní. Měl by mít pochopení pro moji práci a být dobrosrdečný. Ráda pomáhám a potřebuji, aby i on byl nakloněný k tomu pomáhat lidem a zvířatům," říká Anička a k dobru přidává, co jí učarovalo na svém současném příteli. "Má moc hezká tetování, to je jeho signature."

Zuzana Bubílková (71) brojí proti pivním břichům

Glosátorka Zuzana Bubílková na mužích překvapivě neodsuzuje sukně"Sukně mi na mužích třeba vážně nevadí - když má pěkné nohy, tak proč ne. Třeba Brad Pitt, tak ten se mi v sukni líbil. Musí na to být typ. Kdyby si vzal sukni ministr, bude to o něčem jiném, to by nešlo,“ zamýšlí se známá kritička Bubílková v našem rozhovoru. Představa premiéra Fialy nebo Andreje Babiše v sukni ji děsí. „Třeba král Karel III. se mi opravdu nepozdává, byť vím, že to nosí jako skotský symbol.“ 

Vytočit ji na mužích dokáže něco jiného. "Nelíbí se mi šlendrián. Když má chlap pupek, který mu kouká z trička a hrdě si vykračuje po městě - ať si tedy oblékne tričko, které mu sedí. Chlap musí být upravený a musí být vidět, že o sebe svým způsobem dbá. Když o sebe nedbá, je to neúcta k ostatním. My ženy o sebe také pečujeme, takže když máme rovnoprávnost, proč by to nemělo být stejné?"

Michaela Pecháčková (19) nesnáší ponožky v sandálech

Mladá hvězda seriálu ZOO, herečka Michaela Pecháčková, v naší anketě píchla do vosího hnízda, když se vyhradila proti módnímu trendu většiny Čechů. "Přijde mi asexuální, když mají muži ponožky v otevřených botách. Nedávno jsem to viděla na letišti a byl to mladý kluk, proto jsem se trochu vyděsila. A nejnovější trend sukní? Když má muž kraťasy nebo kalhoty, asi mě to baví víc. Sukni přeci nosím já!"

Hanka Kynychová (55) je proti chlupatým lýtkům

Podobně to vidí také cvičitelka Hanka Kynychová, která v létě trpí při pohledu na některá mužská lýtka. "Asexuální mi přijdou ponožky, to úplně stačí! Černá ponožka, chlupatá noha a je vymalováno! Sukně, to už je extrém."

Jan Bendig (29) nemusí slipy a vesty s kapsami

Také zpěvák Jan Bendig má vůči pánskému ošacení výhrady. Nesnese například trend, kterému propadlo hodně pánů na menších městech nebo vesnicích. "Bude to ta vesta, kterou nosí myslivci nebo rybáři. Muži si ji dokážou vzít i ven a to je příšerné. To nikdy nepochopím. A také se mi nelíbí, když muži nosí plavky ve tvaru slipů," svěřil se v naší anketě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články