Trendy, které se u slavných žen neujaly: Kocurové vadí kalhoty do pasu, Vagnerové oversize svršky a Nesvačilové cargo kalhoty

Trendy, které se u slavných žen neujaly: Kocurové vadí kalhoty do pasu, Vagnerové oversize svršky a Nesvačilové cargo kalhoty
Zdroj: Herminapress
Modelka Jitka Kocurová říká, že by neoblékla kalhoty do pasu, ale v poslední době si oblíbila košilové šaty.V košilových šatech jsme Jitku Kocurovou letos potkali už několikrát.Herečka Hana Vagnerová je milovnicí módy, přesto přiznává, že na chuť nepřišla oversize kouskům.Na filmovém festivalu ve Zlíně se například blýskla v tomto černém overalu s širokými nohavicemi.+ 6 fotek+ 7 fotek

Trendy letošního léta nemusejí svědčit každému. Zeptali jsme se proto pětice známých českých žen, který kus oblečení by na sebe nikdy neoblékly a proč. Topmodelka Pavlína Němcová (51) už nechce ukazovat holou kůži, modelka Jitka Kocurová (44) nemá ráda kalhoty do pasu, herečka Hana Vagnerová (40) nenosí oversize kousky, českou Barbie (23) nudí koktejlky a herečka Denisa Nesvačilová (31) si nenašla cestu k cargo kalhotám.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 07. 2023 09:00

Crop topy, zvonáče, cargo kalhoty nebo kalhoty do pasu - trendy jsou jedna věc, druhá je, zda existují ženy, které zvládají všechny módní výstřelky letošního léta také v praxi vynést. Pětici známých žen jsme proto položili jednu snadnou otázku: "Co byste na sebe nikdy neoblékla?" Jejich odpovědi byly překvapivě rozmanité.

Pavlína Němcová (51) se nechce odhalovat

Topmodelka Pavlína Němcová je mámou dospělého syna Alaina (32) a s překlenutím padesátky už se zdráhá ukazovat svoji nahou kůži. "K ženám mého věku už se samozřejmě nehodí se úplně odhalovat a ukazovat svoji nahotu. Ať si to užijí mladé dívky. Byť můžeme vypadat skvěle a mít skvělá těla, tak si myslím, že v našem věku už jsou věci vhodné a nevhodné. Přílišná nahota mi do toho zrovna nezapadá," zamýšlí se Pavlína v našem rozhovoru. "Většina žen v mém věku už jsou matky dětí a já bych nebyla pyšná sama na sebe, kdyby můj syn měl vidět svoji maminku před celým národem odhalenou."

Jitka Kocurová (44) neobléká kalhoty do pasu

Modelka Jitka Kocurová se nesmířila s kalhotami do pasu, které podle ní dělají ženám a dívkám nepěkně velká pozadí. "Nevím, zda se to hodí říkat, protože je to zřejmě moderní. My jsme naopak jako modelky musely mít všechno úzké, upnuté a zadečky malé. Já totiž nemám pas a tohle sluší lidem, kteří ten úzký pas mají. Vytvoří to tu krásnou vosí siluetu," vysvětluje Jitka, která v zásadě nemá problém s trendem body positivity.

"V dnešní době už lidé mají rádi zadečky - to je skvělé, to se mi moc líbí. Je to hezké. Když vidím moji malou krasobruslařku, jak má krásně vytvarovaný a pevný zadek, tak je to nádherné. Ale je pravda, že na moji postavu to úplně není a necítím se v tom dobře," dodává Jitka, která se v otázce výběru kalhot považuje za velmi konzervativní. "Než se dostanu do nějakých módních výstřelků, tak mi to trvá, a většinou už jsou dávno pryč, když je právě objevím," směje se modelka, kterou proslavila role ve slavné české komedii Účastníci zájezdu.

Hana Vagnerová (40) nenosí oversize módu

Herečka Hana Vagnerová v posledních letech září na společenských akcích v modelech, které jí na míru připravují profesionální stylisté. Přesto ví, že má své limity"Já vlastně nevím, jestli dokážu správně vynést hodně oversize věci. Ty hodně plandavé a beztvaré. Musí to mít pořád elegantní střih. Moje kamarádka to umí správně nakombinovat a nosí balonové kalhoty, balonové topy, a tohle když obléknu já, tak se v tom strašně necítím," postěžovala si oblíbená zrzavá herečka. "Musí to mít pas a mít tvar. Mám pocit, že tyto oversize věci na mě postrádají šmrnc," míní Hanka.

Barbie Jiráčkovou (23) nudí koktejlky

Málokdo by čekal, že v otázce módy existuje jasná stopka - nebo chcete-li no go zóna - také pro extravagantní českou Barbie Gabriellu Jiráčkovou. Když jsme se jí zeptali, co by nikdy neoblékla, vypálila odpověď bez nejmenšího přemýšlení. Zřejmě má v této věci jasno.

"Střih sukně nebo šatů, které končí přesně na kolenou. Takže možná klasické koktejlky. Jsem drobnější postavy a mám postavu atypickou, proto mi tento styl nesluší," myslí si Gabriella, kterou můžeme běžně vídat v modelech, které jsou výstřední a odvážné, jelikož si to se svou postavou skutečně může dovolit. "Přijde mi také, že někoho zbytečně postaršuje a hodí se k dámám zralejšího věku. To je věc, kterou bych na sebe nevzala. Jinak se nebráním žádné šílenosti," ubezpečuje nás.

Denisa Nesvačilová (31) nemusí cargo kalhoty

Herečka Denisa Nesvačilová se novým trendům v oblékání nebrání, byť si k nim vždy musí najít cestu a ideálně je kombinovat s dalšími kousky ze svého šatníku. "Crop topům jsem se dlouho vyhýbala, ale čím jsem starší, tím víc crop topů mám. Holé břicho mi žádný problém nedělá. Ale třeba proto, že si k tomu beru kalhoty s vysokým pasem a nemám pocit, že by mi něco lezlo. Je to hezké a holčičí," vyzdvihuje Denisa aktuální trend letošního léta.

"S čím mám trochu problém, to jsou takové ty nastříhané nebo šňůrkované topy. Málo látky a všude šňůrky, vlastně jsi hodně nahá," míní Denisa. Zajímalo nás proto, zda vzala na milost i další trend letošního roku, cargo kalhoty. "Myslíš ty rybářské? Na to jsem ještě nepřišla. Ale ráda nosím třeba mom’s jeans nebo cigaretové džíny," navrhuje Denisa.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články