Jitka Kocurová o svém módním stylu: Miluji necudné košilové šaty, ale kalhoty do pasu bych si nevzala, dělají velké zadky

Jitka Kocurová o svém módním stylu: Miluji necudné košilové šaty, ale kalhoty do pasu bych si nevzala, dělají velké zadky
Zdroj: Herminapress
Jitka Kocurová si dopřává odpolední skleničku šampaňského se svým manželem Tomášem Abrahamem. Jitka Kocurová předvedla jednoduché zelené šaty z konfekce.Pochlubila se ovšem také svými diamantovými šperky.Náušnice dostala Jitka za narození své dcery Báry.+ 7 fotek+ 8 fotek

Modelka Jitka Kocurová (44) ukázala Lifee.cz v Karlových Varech své oblíbené šperky, které dostala od manžela, a promluvila také o svém módním stylu. Říká, že módní výstřelky většinou objeví pozdě a letos v létě nosí nejraději šaty košilového střihu a ideálně pestrobarevné. Pochlubila se také originálními fialovými linkami kolem očí a k dobru přidala historku o trapasu, který se jí přihodil na jedné ze společenských akcí.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 07. 2023 12:00

Moderátorku a 2. vicemiss pro rok 1999 Jitku Kocurovou (44) jsme v Karlových Varech zastihli na skleničce šampaňského u hotelu Thermal. Posedět si sem přišla s manželem, podnikatelem Tomášem Abrahamem, a magazínu Lifee.cz se zde pochlubila drahými šperky, ale také jednoduchými šaty z konfekce, které si na procházku po kolonádě vybrala.

"Začala jsem mít letos ráda lahvově zelenou, ale vidím, že nejsem sama. Zelených modelů jsem viděla hodně. Tyto šaty jsou velmi pohodlné a já mám ráda, když je móda pohodlná," vysvětluje Jitka v našem rozhovoru. "Mám také ráda košilový styl šatů. Musí být trošku cudné, ale zároveň ne uťápnuté," dodává modelka, kterou proslavila role Pamely ve filmu Účastníci zájezdu.

Pohodlné šaty nade vše

Jitko, jakou garderobu jste letos vybrala do Karlových Varů?

Mám s tím každoročně problém. Když už člověk jednou za čas někam vyjde, netouží být středem pozornosti, ale ani šedou myškou. Asi jako každá ženská řeším make-up, vlasy, ale nepřeháním to. Spíš se modlím, aby někdo neměl stejné šaty jako já.

Stalo se vám to už někdy?

Ano, stalo! Nebyly úplně stejné, ale podobné. Tancovaly jsme vedle sebe na plese, tak jsme se tomu s paní musely smát. Tomáš mi nejprve opatrně říkal: "Miláčku, neotáčej se!" Tak jsem se samozřejmě otočila a paní se začala smát. "Asi máme stejný vkus," konstatovala.

Odkud jsou vaše dnešní zelené šaty?

To je obyčejná konfekce. Začala jsem mít letos ráda lahvově zelenou, ale vidím, že nejsem sama. Zelených modelů jsem viděla hodně. Tyto šaty jsou velmi pohodlné a já mám ráda, když je móda pohodlná. Nevybírám tolik podle toho, co mi sluší, ale spíš aby to bylo pohodlné. Ještě mám jedny krásné červené, ale ty jsou hodně letní. Vzala jsem si je pouze na snídani a zjistila, že mi je v nich zima, tak jsem šla raději do rukávů. A mám také ráda košilový styl šatů. Musí být trošku cudné, ale zároveň ne uťápnuté.

Kalhoty do pasu nebrat

Co byste naopak nikdy neoblékla?

Strašně se mi nelíbí, že se teď nosí kalhoty do pasu a dělají velké zadky. Nevím, zda se to hodí říkat, protože je to zřejmě moderní. My jsme naopak jako modelky musely mít všechno úzké, upnuté a zadečky malé. Já totiž nemám pas a tohle sluší lidem, kteří ten úzký pas mají. Vytvoří to tu krásnou vosí siluetu. V dnešní době už lidé mají rádi zadečky - to je skvělé, to se mi moc líbí. Je to hezké. Když vidím moji malou krasobruslařku, jak má krásně vytvarovaný a pevný zadek, tak je to nádherné. Ale je pravda, že na moji postavu to úplně není a necítím se v tom dobře. Jsem v tomto směru hrozná konzerva. Než se dostanu do nějakých módních výstřelků, tak mi to trvá, a většinou už jsou dávno pryč, když je právě objevím. Nejsem prototyp toho, že bych musela mít na sobě nejčerstvější trendy.

Vidím také, že jste si k zeleným šatům udělala fialové oční linky. Jak vás to napadlo?

Ano, ty mám ráda. Jsou černé a na ně jsem udělala ještě fialovou, protože mi to přijde na léto svěží. A hlavně mám hrozně ráda kosmetiku MAC, a když jsem šla nakupovat, viděla jsem paletu s různými barvičkami. Přijde mi hezké si s tím hrát. Samozřejmě, vede u mě hnědá a černá, ale nemusím být pořád bez barvy. Přes léto ráda experimentuji podle toho, co mám zrovna na sobě a co se mi líbí. Ale fialovou a růžovou mám moc ráda, je to hezky rozzářené a pozitivní.

Jsou něčím speciální šperky, které dnes nosíte?

Ano, je to kolekce značky Chopard. Náušničky jsou jiné značky a ty jsem dostala za narození mé dcery Barušky. Nosím je často a doma mám k nim ještě prstýnek, který jsem dostala jako zásnubní. Střídám to.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články