Styl podle herečky Jennifer Lawrence: Bílé košilové šaty doplnila širokým páskem a vykouzlila image holčičky

Styl podle herečky Jennifer Lawrence: Bílé košilové šaty doplnila širokým páskem a vykouzlila image holčičky
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/ koláž: LIfee
Za outfity spojené s propagací nového filmu Nic ve zlém  sklízí Jennifer Lawrence jednu pochvalu za druhou.Na tiskové konferenci v Madridu okouzlila herečka v košilových šatech Alaïa v něžné bílé.Jennifer Lawrence doladila šaty také doplňky stejné značky. Vybrala si hned dva – oválné brýle a široký korzetový pásek.Košilové šaty najdete u labelu Alaïa hned v několika provedeních, Jennifer ale vynesla model, který je kombinací několika kousků: Kombinuje košilovou fazónu a dlouhé rukávy s nařasenou minisukýnkou. Podobné šaty nabízí značka Alaïa v kompletu s páskem za 1 780 dolarů.+ 9 fotek+ 10 fotek

Americká herečka Jennifer Lawrence (32) nebývá příliš často řazena k výrazným ikonám v odívání, její nedávný outfit z lobby hotelu Four Seasons ve španělském Madridu ale nenechá nikoho na pochybách. S módou si tyká minimálně tak dobře jako většina jejích hollywoodských kolegyň. 

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 27. 06. 2023 08:00

Jennifer se v jednoduchých sněhobílých košilových šatech zvučného jména Alaïa za přibližně 40 tisíc korun objevila na jedné z tiskových konferencí propagujících její nový film Nic ve zlým (v orig. No Hard Feelings). Vedle hlavní role řidičky Uberu Maddie Barker je herečka také producentkou nového snímku a objeví se v něm po boku Andrewa Barth Feldmana a Matthewa Brodericka.

Něžný look s drsným akcentem doladily plážové vlny

Nevinný výraz podpořený rozevlátým účesem rozpuštěných, jen lehce zvlněných vlasů dotáhla Jennifer volbou barvy šatů, když zvolila něžnou bílou. Aby té nevinnosti a něžností ale nebylo až příliš, rozbila jednoduchý celek propínacích minišatů s nadýchaným volánovým lemem širokým černým páskem upozorňujícím na její útlé křivky.

Ležérnost modelu s nadýchanou sukýnkou umocnily ohrnuté manžety rukávů, stejně jako výška rozšířujících se podpatků na jednoduchých pantoflíčcích typu mules s otevřenou špičkou. Ty pochází z dílny proslulého obuvníka Manola Blahnika a můžete se je pořídit i vy - v přepočtu za necelých 18 tisíc korun. Jennifer zjevně vsadila na pohodlí, přidala si díky nim totiž jen několik málo centimetrů, o to lépe se jí pak dychtivým novinářům pózovalo.

Šperky zastoupil jediný třpytivý detail, prsten z bílého zlata od Yvonne Léon za v přepočtu 43 tisíc korun. Look hollywoodské star dotvářel ještě další hvězdný doplněk – okrouhlé černé sluneční brýle rovněž z módního domu Alaïa (cena cca 5 tisíc korun), které cudně odložila až po několika prvních záběrech fotoaparátů.

Okouzlující outfit z rukou slavného stylisty hvězd

Úspěšný outfit herečce do detailu vyladil stylista Jamie Mizrahi, který stál také za jejím opěvovaným lookem z nedávné britské premiéry stejného snímku, kde se představila v úchvatné černé tylové róbě značky Dior doplněné o elegantní vysoké rukavičky z kůže. Jennifer není jedinou známou tváří, která služby slavného stylisty využívá. Mizrahi stojí také za stylem britské zpěvačky Adele (35) nebo americké zpěvačky a herečky Nicole Richie (41).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jamie Mizrahi (@sweetbabyjamie)

O líčení se postarala vizážistka Georgie Eisdell, úchvátné plážové vlny Jennifer česal kadeřník Gregory Russell.

Zaujal vás romanticky hravý, perfektně sladěný černobílý look Jennifer Lawrence? Inspirujte se jejím stylem. Prohlédnout si jej můžete ve fotogalerii, kde najdete i tipy na nákupy, kterými docílíte  stejného módního efektu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články